ЕДИН ПРИЗИВ ПО ПОВОД ПОРЕДНИЯ СЪБОР
Модератори: mitaka7, Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
© написа:аз съм разочарован от пътуването
нито веднъж не можах да изпробвам максималната скорост на моята кола
пътуването беше скучно, като изключим последните няколко километра с танцуващи БМВта по магистралата и нервни шофьори зад тях
Я не се оплаквай щом не можах да те настигна след като ме задмина все едно съм спрял

нали твоята беше с номер 1117 или обратното

- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
vld написа:© написа:аз съм разочарован от пътуването
пътуването беше скучно, като изключим последните няколко километра с танцуващи БМВта по магистралата и нервни шофьори зад тях
Я не се оплаквай щом не можах да те настигна след като ме задмина все едно съм спрял170-180 почти през цялата магистрала
не е бил той

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- Гост
-
vld написа:© написа:аз съм разочарован от пътуването
Я не се оплаквай щом не можах да те настигна след като ме задмина все едно съм спрял170-180 почти през цялата магистрала
ааааа как може да го объркаш ве ... са цане като ревне с една ти ми Уста

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Sharpshooter написа:vld написа:© написа:аз съм разочарован от пътуването
не е бил той
© написа:rtzankov
Oтричам

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!

П.С. Ти си разочарован от патуването .. а аз какво да кажа ... карам с 220 на 6500 рпм и виждам пред мен как М3-ката и 330хи изчезват в далечината

R.I.P Landikar
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Сбърках ви
Заради енджъл ейса ще да е
Ще слагам чип и кулер ебал съм му мамата
повече от 190 не можа да направи печката.
А гумаджията ми какво го чака не е истина
Каквото и да си говорим си екстрим толкова много коли с висока скорост доволен съм така ми се вдигна адреналина че и аз не знам
Щом съм изпушил 1-2 цигарки само и то до половината
Яко много яко дгодина пак

Заради енджъл ейса ще да е

Ще слагам чип и кулер ебал съм му мамата

повече от 190 не можа да направи печката.
А гумаджията ми какво го чака не е истина

Каквото и да си говорим си екстрим толкова много коли с висока скорост доволен съм така ми се вдигна адреналина че и аз не знам
Щом съм изпушил 1-2 цигарки само и то до половината

Яко много яко дгодина пак

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Аз съм най-доволен от пътуването просто беше невероятно
Първо дойде Варненската група в Сливен след което поехме към Стара Загора до там всичко беше спокойно докато не стигнахме светофар-а преди БИЛА където се започна с бърн аути, пушеци и естествено с красиви дрифтове в левия завой. След това дойде следващия светофар
баварски вълци в 2 колони
ревящи баварки и адреналина бие всички в главите. Отново се почна с бърн аутите, всички не издържаха да запалят кеца
поехме към паркинга на техномаркет Европа където беше сборният пункт докато пътувахме натам от ОМВ изкочи Бургаската група и се включи към нашата. Събрахме се и потеглихме към заветното място. След Чирпан зеленото разградско купе започна да прави слънца в несвяст на бензиностанция Петрол и всичко стана в пушак
, след магистралата объркахме пътя защото влязохме в пловдив и там на един светофар се наложи да обърнем назад към магистралата тогава гледката беше зрелищна 10-15 коли правят обратен завой с прекрасни дрифтове всички рисуваха завоите просто беше невероятно чувството
жалко че не наехме един оператор който да снима цялото пътуване определено пътуването ми хареса много повече от самия събор програмата изобщо не беше спазвана и малко куцаше организацията, но въпреки това имаше какво да се види имаше прекрасни коли и който не дойде изпусна страшно много само може да съжалява
към 2 часа решихме вече да пътуваме обратно към Сливен и 3 коли поехме по обратния път по магистралата трите коли бяхме една до друга в трите платна голям кеф
в Стара Загора спряхме на една бензиностанция с прекрасен голям празен паркинг
започнаха слънца в несвяст
абе няма такова удоволствие никъде всичко беше на макс 

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
GRNK Пак се заглеждах по каките и то глей ко стана се врътнах, ама няма нищо де - задна, пак първа и на колелото на панаира пак се врътнах
Хич не иска да върви в права посока , да еба и колата

Хич не иска да върви в права посока , да еба и колата

- korado
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30
БМВ
да ве и на мен по пътя по ми хареса.беше яко както каза SuPeR_FLY
Събрахме се и яко....Малко съм разочарован от организацията-беше много разкъсано.Дано другата година няма пропуски.Най ме хвана яд,че цял ден се пекохме на това слънце и точно стана време за 400м и то заваля
Абе карай.Дай боже другата година.Знам само,4е пак ще се съберем по пътя и газззззззззззззззззззззззз

Събрахме се и яко....Малко съм разочарован от организацията-беше много разкъсано.Дано другата година няма пропуски.Най ме хвана яд,че цял ден се пекохме на това слънце и точно стана време за 400м и то заваля

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
SuPeR_FLY написа:....
Май в интерес наистина пътуването беше най-забавната част.
Много ми хареса посрещането в Сливен точно в момента в който влизахме в града SuPeR_FLY ни посрещна и поехме към бензиностанцията ...
Много хубави изживявания искам и специално да благодаря на korado за емоциите по пътя неща които няма да забравя усмивката не слизаше от лицето ми

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3