ЕДИН ПРИЗИВ ПО ПОВОД ПОРЕДНИЯ СЪБОР

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Май 2006, 19:30

аз съм разочарован от пътуването
нито веднъж не можах да изпробвам максималната скорост на моята кола
пътуването беше скучно, като изключим последните няколко километра с танцуващи БМВта по магистралата и нервни шофьори зад тях :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Май 2006, 20:34

© написа:аз съм разочарован от пътуването
пътуването беше скучно, като изключим последните няколко километра с танцуващи БМВта по магистралата и нервни шофьори зад тях :mhihi:

Я не се оплаквай щом не можах да те настигна след като ме задмина все едно съм спрял :mhihi: 170-180 почти през цялата магистрала
нали твоята беше с номер 1117 или обратното :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 06 Май 2006, 20:38

vld написа:

Я не се оплаквай щом не можах да те настигна след като ме задмина все едно съм спрял :mhihi: 170-180 почти през цялата магистрала

не е бил той ;)
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Май 2006, 21:32

rtzankov

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Май 2006, 3:17

vld написа:

ааааа как може да го объркаш ве ... са цане като ревне с една ти ми Уста :mhihi: ... то друг като него нема .. да не си бил пиян :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 07 Май 2006, 9:44

BMW lover написа:Клюкари :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и ти за малко как се завъртя на един завой...не е истина..за малко мантинелата...бях на кафе отсреща и викам егати кабриото и вруууммм 180 градуса разтупя ми сърцето бе пич :shock:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 07 Май 2006, 11:43

Sharpshooter написа:
vld написа:

не е бил той ;)

© написа:rtzankov

Oтричам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Май 2006, 12:01

нищо чудно, така се беше покрил с тези черни стъкла, че никой не можа да те познае :mhihi:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 07 Май 2006, 12:12

8) 8) 8) 8)

П.С. Ти си разочарован от патуването .. а аз какво да кажа ... карам с 220 на 6500 рпм и виждам пред мен как М3-ката и 330хи изчезват в далечината :shock: :twisted:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Май 2006, 12:31

Сбърках ви :uups:
Заради енджъл ейса ще да е :mhihi:
Ще слагам чип и кулер ебал съм му мамата :mhihi:
повече от 190 не можа да направи печката.
А гумаджията ми какво го чака не е истина :box:
Каквото и да си говорим си екстрим толкова много коли с висока скорост доволен съм така ми се вдигна адреналина че и аз не знам
Щом съм изпушил 1-2 цигарки само и то до половината :mhihi:
Яко много яко дгодина пак 8)

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 07 Май 2006, 14:21

Аз съм най-доволен от пътуването просто беше невероятно :!: Първо дойде Варненската група в Сливен след което поехме към Стара Загора до там всичко беше спокойно докато не стигнахме светофар-а преди БИЛА където се започна с бърн аути, пушеци и естествено с красиви дрифтове в левия завой. След това дойде следващия светофар :arrow: баварски вълци в 2 колони :arrow: ревящи баварки и адреналина бие всички в главите. Отново се почна с бърн аутите, всички не издържаха да запалят кеца :mhihi: поехме към паркинга на техномаркет Европа където беше сборният пункт докато пътувахме натам от ОМВ изкочи Бургаската група и се включи към нашата. Събрахме се и потеглихме към заветното място. След Чирпан зеленото разградско купе започна да прави слънца в несвяст на бензиностанция Петрол и всичко стана в пушак :twisted: :twisted: , след магистралата объркахме пътя защото влязохме в пловдив и там на един светофар се наложи да обърнем назад към магистралата тогава гледката беше зрелищна 10-15 коли правят обратен завой с прекрасни дрифтове всички рисуваха завоите просто беше невероятно чувството :twisted: :twisted: жалко че не наехме един оператор който да снима цялото пътуване определено пътуването ми хареса много повече от самия събор програмата изобщо не беше спазвана и малко куцаше организацията, но въпреки това имаше какво да се види имаше прекрасни коли и който не дойде изпусна страшно много само може да съжалява :!: към 2 часа решихме вече да пътуваме обратно към Сливен и 3 коли поехме по обратния път по магистралата трите коли бяхме една до друга в трите платна голям кеф :D в Стара Загора спряхме на една бензиностанция с прекрасен голям празен паркинг :twisted: :twisted: започнаха слънца в несвяст :twisted: :twisted: абе няма такова удоволствие никъде всичко беше на макс :bowdown:
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 07 Май 2006, 14:57

GRNK Пак се заглеждах по каките и то глей ко стана се врътнах, ама няма нищо де - задна, пак първа и на колелото на панаира пак се врътнах :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хич не иска да върви в права посока , да еба и колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30

БМВ

Мнение от korado » 07 Май 2006, 16:05

да ве и на мен по пътя по ми хареса.беше яко както каза SuPeR_FLY
Събрахме се и яко....Малко съм разочарован от организацията-беше много разкъсано.Дано другата година няма пропуски.Най ме хвана яд,че цял ден се пекохме на това слънце и точно стана време за 400м и то заваля :confused: Абе карай.Дай боже другата година.Знам само,4е пак ще се съберем по пътя и газззззззззззззззззззззззз :idea: :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30

...

Мнение от korado » 07 Май 2006, 16:09

SuPeR_FLY
Това разградското си е баш Варненско-не му гледай номера.Излезе за малко от Варна,ама не му се ще да ходи другаде нещо ;)

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 07 Май 2006, 16:25

SuPeR_FLY написа:....

Май в интерес наистина пътуването беше най-забавната част.
Много ми хареса посрещането в Сливен точно в момента в който влизахме в града SuPeR_FLY ни посрещна и поехме към бензиностанцията ...
Много хубави изживявания искам и специално да благодаря на korado за емоциите по пътя неща които няма да забравя усмивката не слизаше от лицето ми :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия