Първи национални сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Аз винаги съм говов за такива неща, само да не съм на работа и да имам финнаси и тръгвам, затова трябва малко повече време да плануване, абе нали знаете важно е желанието когато го има има и начини
Винаги съм си падал по такива неща, защото е купон навсякаде кадето минем, все още не съм с БМВ, но това не ми пречи.Спомням си как се събрахме и ходихме при Ати в Плевен, колко яко беше и темата беше пусната някакси спонтанно и се събрахме не малко хора...Беше сушер !
Чакам с тетърпение събора !

Винаги съм си падал по такива неща, защото е купон навсякаде кадето минем, все още не съм с БМВ, но това не ми пречи.Спомням си как се събрахме и ходихме при Ати в Плевен, колко яко беше и темата беше пусната някакси спонтанно и се събрахме не малко хора...Беше сушер !
Чакам с тетърпение събора !

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Момичета и Момчета,
имам малко проблем с нет-а и заради това съм оффлайн, но до седмица две ще оправим работата;)
Ати
имам малко проблем с нет-а и заради това съм оффлайн, но до седмица две ще оправим работата;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
Хора,така като гледам какво пишете май ще е най-добре да е в Пловдив!Като чета виждам,че ще има много присъстващи и ще стане голям купон!
С нетърпение чакам да съобщят къде ще е събора тази година.Миналата година във В. Търново беше много яко,въпреки че дойдохме по-късно и спахме в гаден хотел в града,но няма значение,надявам се тази година да е по-добре!ДАНО! 

Плевен :)
Идеята е просто прекрасна
Времето почва да се оправа и това че се мисли в перспектива е много похвално.Миналата година на Горна Оряховица беше ненормално .... че валеше и дъжд , което си беше чар де ... 

I'll take YoU where YoU wAnT tO gO , oPeN Up aNd leT mE fReE yOuR soUl , jUsT lEt yOuR bODy lOoSe coNtRoL
*RacinG.PleveN.TeaM* d`ge 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2