Нещо като Гъмбала
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Малкия написа:е ко кат се падне ше станем по раноWise Man написа:Колеги предполагам някой от вас знаят, но Gumball 3000 (2006 година) МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ !![]()
![]()
Това ще бъде едно от супер събитията на лятото, дано само да не се падне вечерта късно или пък сутринта....дано всичко е наред с преминаеането им през нашата страна щото видяхте по новините ко стана таз година
Не бе, той колегата има предвид да е рао или късно за да не са повечето хора на рабта, не че няма да си вземем отпуск ако се наложи ама...

- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
gumballa
Колеги.... това ми е мечтата....от както видях видеото с гъмбал просто полудях, а и мисля че именно собсствениците на БМВ са най-активни ,(имам предвид за организация и др... от другите форуми и ....) тук е почвата за организацията на такова събитие. Парите
винаги са проблем...но това няма цена което всеки ще изпита като си види колата на видеото после, а и не само това....
Аз имам идея за парите , но по нататук ще я споделя не искам да са празн приказки...

Аз имам идея за парите , но по нататук ще я споделя не искам да са празн приказки...
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2