OMV Бояна???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Fast-and-Furious написа:И аз мисля, че си изкарахме суперКефа от 4 БМВ-та ревящи по бул. България е несравним
аа да! ония с "бравата" така и не разбра ко става.... а от начало май си точеше зъбите на тебе... :mha: :mha: :mha: но после само се оглеждаше ту отляво ту отдясно

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Точеше си ама не му върза

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
да се повторя и допълня:)
аз карах на отворен джам, за да слушам 6-ака:), той и на затворен се чуваше де:):):)
а най-ме изкефи, шофьорите като се чудеха къде се вра и аз:):):)
и да се похваля:)
изпреварих една 316-ка:), така както ати щеше да дръпне камикадзе:)
а 316-ката знете как върви:):):):) и аз знаех, но не знаех че прелитааааа:):):):)
готино, готино и пак готино
п.с. кой да изкрънкам за кръгче, да ме повози, не съм дорасъл за каране на такива чудовища:)
а най-ме изкефи, шофьорите като се чудеха къде се вра и аз:):):)
и да се похваля:)
изпреварих една 316-ка:), така както ати щеше да дръпне камикадзе:)
а 316-ката знете как върви:):):):) и аз знаех, но не знаех че прелитааааа:):):):)
готино, готино и пак готино
п.с. кой да изкрънкам за кръгче, да ме повози, не съм дорасъл за каране на такива чудовища:)
<br>
br
br
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Момчета, най-добре да отворим нова тема за разкази и коментари на мероприятието. Това ще направя след малко, като опиша в подходящия форум (гад дем Streetracers?) моите впечатления! Надявам се и вие да допълните картината, защото наистина беше адски забавно!!!
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: OMV Бояна???
DA WOLF написа:Аве некой ще ми обясни ли какво точно става там?!? Снощи се бях разбрал с един колега да ходим да се дръпнем там, че той каза че било много удобно, но така или иначе той се отказа![]()
![]()
И викам си аз дай да ида да видя ще има ли някой поне там. Лелеее като отидох си помислих че от OMV раздават безплатен бензин! Имаше поне 60-80коли и над 300 души сигурно... (към 11:30 беше тфа) Беше преградено цялото околовръстно и като че ли имаше битак или панаир, едва пресекох. После обърнах и газ назад по другото платно, и гледам отзад ксенончета некакви ме застигат, намалих след изхода за Бояна за да спирам на OMV-то и едно сиво Е46 330 мина покрай мен, и спря и то само че малко по-напред. Аз си се отдалечих малко (понеже бях сам и никой там не познавам) и спрях на паркинга на ОМV-то. Тия всички ма гледат с мнооо голям интерес, штот колата ми с Врачанска регистрация и на външен вид наточена, сигурно си мислят че съм дошъл специално да се дърпам. Но като им казах на 2-3ма че случайно минавах, станах и аз един от кебиците...
Постоях малко ама то нищо не става... Всички си говорят за коли , абе общо взето яко ама екшън липсваше отвсякъде... Може би защото от другата страна имаше куки по-нататък мереха за скорост и ги беше страх незнам.... Но довечера пак ще ида щото ме кефи
Мойе и да се драпна с нещо равностойно... но пред толко хора ме е малко срам
А още има ли опасност куките нещо да ме глобят ако се дърпам с някой??? че въобще не ми е ясно...
aha i moita e s vra4anska registracia

- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Tova e....
Всяка вечер!!!!!!!!1
Значи аз често ходя там и след 10'30 се събират адски много коли, не стават гонки и ако има наоколо куки НЕ СЕ ДЪРПАЙТЕ с никого
Често се ходи оттам на Верилата после където няма куки и е яко екшън!!!!!!!!
Е, има и смешни състезания - 1 кремиковски автобус блубърд отреза некав
италиански дизел - умрехме от смях.
Ще намина довечера и аз към 11'00 да вида ко стаа

Значи аз често ходя там и след 10'30 се събират адски много коли, не стават гонки и ако има наоколо куки НЕ СЕ ДЪРПАЙТЕ с никого

Често се ходи оттам на Верилата после където няма куки и е яко екшън!!!!!!!!
Е, има и смешни състезания - 1 кремиковски автобус блубърд отреза некав
италиански дизел - умрехме от смях.

Ще намина довечера и аз към 11'00 да вида ко стаа

Невроятно си изкарахме........страшноо съм доволен от вечерта
.....Охо Калибра ти си се завърнал........с нетърпение те очаквам на отсечката, нали отдавна си ми навит
...а колкото до мераците ти да се саревноваваш с LandShark i MegOFF....просто няма смисъл, повярвай ми
.....засега и аз съм ти достатъчен...хех

.....Охо Калибра ти си се завърнал........с нетърпение те очаквам на отсечката, нали отдавна си ми навит

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Не го плаши quixzole нека му сипе чай и на него
видя кво стана със страшната резачка Вектра В 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
:))))
hmmmm .. i drg pyt sme gledali kak vectra B 2.5 .. pada
)) pri towa ot kadet
btw ako reshite da hodite pak .. pishete .. na boyana ima edno kadet-che .. koeto ne si spomnqm nqkoi da go e bil do sega .. w kategoriqta do 2.5 turbo .. ... no w interes na istinata do sega ne sym go wivdal da se dyrpa s bmw ... chudq se zashto ...

btw ako reshite da hodite pak .. pishete .. na boyana ima edno kadet-che .. koeto ne si spomnqm nqkoi da go e bil do sega .. w kategoriqta do 2.5 turbo .. ... no w interes na istinata do sega ne sym go wivdal da se dyrpa s bmw ... chudq se zashto ...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2