OMV Бояна???

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар

Мнение от DA WOLF » 28 Мар 2003, 1:49

Fast-and-Furious написа:И аз мисля, че си изкарахме супер :D Кефа от 4 БМВ-та ревящи по бул. България е несравним :D

аа да! ония с "бравата" така и не разбра ко става.... а от начало май си точеше зъбите на тебе... :mha: :mha: :mha: но после само се оглеждаше ту отляво ту отдясно :lol: :lol: :lol:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 28 Мар 2003, 2:01

Точеше си ама не му върза :lol: :lol: :lol:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

да се повторя и допълня:)

Мнение от july`s » 28 Мар 2003, 2:19

аз карах на отворен джам, за да слушам 6-ака:), той и на затворен се чуваше де:):):)
а най-ме изкефи, шофьорите като се чудеха къде се вра и аз:):):)

и да се похваля:)
изпреварих една 316-ка:), така както ати щеше да дръпне камикадзе:)

а 316-ката знете как върви:):):):) и аз знаех, но не знаех че прелитааааа:):):):)

готино, готино и пак готино

п.с. кой да изкрънкам за кръгче, да ме повози, не съм дорасъл за каране на такива чудовища:)
<br>
br

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 28 Мар 2003, 8:49

Момчета, най-добре да отворим нова тема за разкази и коментари на мероприятието. Това ще направя след малко, като опиша в подходящия форум (гад дем Streetracers?) моите впечатления! Надявам се и вие да допълните картината, защото наистина беше адски забавно!!!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар

Re: OMV Бояна???

Мнение от Calibra16V » 28 Мар 2003, 14:32

DA WOLF написа:Аве некой ще ми обясни ли какво точно става там?!? Снощи се бях разбрал с един колега да ходим да се дръпнем там, че той каза че било много удобно, но така или иначе той се отказа :lol: :lol: :lol: И викам си аз дай да ида да видя ще има ли някой поне там. Лелеее като отидох си помислих че от OMV раздават безплатен бензин! Имаше поне 60-80коли и над 300 души сигурно... (към 11:30 беше тфа) Беше преградено цялото околовръстно и като че ли имаше битак или панаир, едва пресекох. После обърнах и газ назад по другото платно, и гледам отзад ксенончета некакви ме застигат, намалих след изхода за Бояна за да спирам на OMV-то и едно сиво Е46 330 мина покрай мен, и спря и то само че малко по-напред. Аз си се отдалечих малко (понеже бях сам и никой там не познавам) и спрях на паркинга на ОМV-то. Тия всички ма гледат с мнооо голям интерес, штот колата ми с Врачанска регистрация и на външен вид наточена, сигурно си мислят че съм дошъл специално да се дърпам. Но като им казах на 2-3ма че случайно минавах, станах и аз един от кебиците... :) Постоях малко ама то нищо не става... Всички си говорят за коли , абе общо взето яко ама екшън липсваше отвсякъде... Може би защото от другата страна имаше куки по-нататък мереха за скорост и ги беше страх незнам.... Но довечера пак ще ида щото ме кефи :!: Мойе и да се драпна с нещо равностойно... но пред толко хора ме е малко срам :oops: А още има ли опасност куките нещо да ме глобят ако се дърпам с някой??? че въобще не ми е ясно...

aha i moita e s vra4anska registracia :)ne e mnogo dobre na vunshen vid ama naistina te gledat vsi4ki kato minesh s ogromno vnimanie :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Tova e....

Мнение от Cult Society » 28 Мар 2003, 15:30

Всяка вечер!!!!!!!!1

Значи аз често ходя там и след 10'30 се събират адски много коли, не стават гонки и ако има наоколо куки НЕ СЕ ДЪРПАЙТЕ с никого :!:

Често се ходи оттам на Верилата после където няма куки и е яко екшън!!!!!!!!

Е, има и смешни състезания - 1 кремиковски автобус блубърд отреза некав
италиански дизел - умрехме от смях. :D :D

Ще намина довечера и аз към 11'00 да вида ко стаа :wink: :wink:

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 28 Мар 2003, 22:21

Невроятно си изкарахме........страшноо съм доволен от вечерта :D
.....Охо Калибра ти си се завърнал........с нетърпение те очаквам на отсечката, нали отдавна си ми навит :lol: ...а колкото до мераците ти да се саревноваваш с LandShark i MegOFF....просто няма смисъл, повярвай ми :D .....засега и аз съм ти достатъчен...хех

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 29 Мар 2003, 9:39

Не го плаши quixzole нека му сипе чай и на него :lol: :lol: видя кво стана със страшната резачка Вектра В :wink:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар

:))))

Мнение от idefix » 30 Мар 2003, 1:21

hmmmm .. i drg pyt sme gledali kak vectra B 2.5 .. pada :))) pri towa ot kadet :shock: :shock:
btw ako reshite da hodite pak .. pishete .. na boyana ima edno kadet-che .. koeto ne si spomnqm nqkoi da go e bil do sega .. w kategoriqta do 2.5 turbo .. ... no w interes na istinata do sega ne sym go wivdal da se dyrpa s bmw ... chudq se zashto ...

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия