Посещения на дома за сираци в Асеновград- софийска група
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Посещения на дома за сираци в Асеновград- софийска група
И аз ще дойда .
И двата пъти които съм ходил силно изпъква желанието на децата за общуване .
Децата са 52 до колкота аз знам . И предполагам ,че не е проблем да се съберат 100 лв за по един шоколад и пакетче дъвки, освен другите неща, които всеки индивидуално ще носи .
Кой каквото и да ми говори за децата шоколада си е шоколад .
И двата пъти които съм ходил силно изпъква желанието на децата за общуване .
Децата са 52 до колкота аз знам . И предполагам ,че не е проблем да се съберат 100 лв за по един шоколад и пакетче дъвки, освен другите неща, които всеки индивидуално ще носи .
Кой каквото и да ми говори за децата шоколада си е шоколад .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Привет на всички, аз и колегата от Пловдив (аз съм почитател на друга марка и карам нея) се ангажирахме да организираме нещата за Пловдив (аз за моя форум, той за тук), та мисълта ми е следната, има желаещи от нашият форум, но нямат възможност да дойдат, нека някой от София даде някакви координати, за евентуална среща с моите колеги (Пежо Клуб България), моля пишете ми на ЛС или на e-mail : heskey_87@abv.bg
Поздрави !!!
Поздрави !!!
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Колега, за нашия форум, пловдивската група се организира от колегата flame. Той е страшно готин и разбран човек, така че, пишете му на него. Поздрави и стискам палци да се видим на 3ти. 

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Датата остава ли 03.04 и има ли някаква организация за събиране на пари да купим нещо за малките или е всеки за себе си ?
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
Bella написа:Датата остава ли 03.04 и има ли някаква организация за събиране на пари да купим нещо за малките или е всеки за себе си ?
Датата остава 03.04. Пари няма да събираме, защото на никого не му се занимава, така че, всеки за себе си.

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
на входа на Пловдив, но къде там, аз предлагам на околовръстното да се срещнем? Или под входа на Пловдив коя отбивка на магистрала Тракия имате впредвид?
- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525
и аз ще идвам и ще чакам на магистралата при пазарджик.
Здравейте! Пиша от името на Пежо клуб България! Оказа се,че от София има много желаещи да направят дарение под формата на дрешки и обувки за децата,а аз няма да имам физическата възможност да събера всичко.Затова предлагам да направим една обща среща и тези от вас,които ще ходят и разполагат с повече свободно място в автомобилите си да дойдат и да им предадем нещата! Мисля за тази събота пред храм-паметник Александър Невски,тъй като там е широко и ще има място,ако се съберем повече хора?
Колеги, предлагам да пишем в "основната" тема за посещението на децата:
viewtopic.php?f=3&t=169966&p=2167860#p2167860
а тази тема да оставим да се дискутират единствено организационни въпроси по събирането и пътуването на софийската група
viewtopic.php?f=3&t=169966&p=2167860#p2167860
а тази тема да оставим да се дискутират единствено организационни въпроси по събирането и пътуването на софийската група

- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
flame написа:Колеги, предлагам да пишем в "основната" тема за посещението на децата:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0#p2167860
+1 Напълно съгласна.

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
С директорката на дома е говорено за 03,04 ще ни чакат около обяд.
Ние ще ви чакаме на Асеновградско шосе, за да можи вие да влезнете от първата отбивка на пловдив и от там по околовръсното и направо до нас да излезете.
Ето ви и моя телефон за евентуална връска:0897953271-Ицо
Ние ще ви чакаме на Асеновградско шосе, за да можи вие да влезнете от първата отбивка на пловдив и от там по околовръсното и направо до нас да излезете.
Ето ви и моя телефон за евентуална връска:0897953271-Ицо
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
Да, говорих с жената. Ще ни чакат около 12 часа. Също искам и в темата да отбележа, че колегите от Пежо клуб България ни дадоха 8 чувала с дрехи и играчки за което съм им страшно благодарна!!! Жалко, че няма да могат да дойдат с нас. Последни уточнения, събиране- 8:30, тръгване-9:30, около 10:30 ще спрем на Шел-а при Пазарджик. Също искам да помоля някой от сигурните колеги, които ще идват да му дам част от нещата, които ще носим, защото не мога да побера всичко. Събиране в петък 20:30 в Еко-то на България за да видим все пак кои сме и да се запознаем. Не е задължително, но ще ни е по-лесна организацията на следващия ден.
0888 88 66 51- Ани
0888 88 66 51- Ани

- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
Привет,
качвам снимки на мястото за слизане от АМ Тракия и място на срещата в Пловдив, мястото на срещата остава да е в Метро 2 на околовръстен път.
Отбивате от АМ тракия на 1вата отбивка, минавате покрай Блакан Стар, Hyundai, продължавате направо, след около 200-400м. пътя се разделя на две, вие се отклонявате на дясно, има табела за Метро, Асеновград, Смолян и Пазарджик. След около 1-2.5 км в ляво е Метро, преди него вдясно е JUMBO, влизате вътре (В Метро 2), аз и колегата организатор ще сме там, само молбата ми към организаторката е:
Да ни звъннат като минат "Траянови врати", аз ще съм в 10:15 в Метро 2, който желае нека дойде да пиейнем по кафе( примерно) и се запознаем. Аз ще съм със синьо Рено Сценик с регистрация РВ 4*** *В, ще съм спрял в Ляво след портала.
От сега лек път и безаварийно шофиране и малко по-отговорно !!!
Бързайте БАВНО !!!!
Ето и снимка:
качвам снимки на мястото за слизане от АМ Тракия и място на срещата в Пловдив, мястото на срещата остава да е в Метро 2 на околовръстен път.
Отбивате от АМ тракия на 1вата отбивка, минавате покрай Блакан Стар, Hyundai, продължавате направо, след около 200-400м. пътя се разделя на две, вие се отклонявате на дясно, има табела за Метро, Асеновград, Смолян и Пазарджик. След около 1-2.5 км в ляво е Метро, преди него вдясно е JUMBO, влизате вътре (В Метро 2), аз и колегата организатор ще сме там, само молбата ми към организаторката е:
Да ни звъннат като минат "Траянови врати", аз ще съм в 10:15 в Метро 2, който желае нека дойде да пиейнем по кафе( примерно) и се запознаем. Аз ще съм със синьо Рено Сценик с регистрация РВ 4*** *В, ще съм спрял в Ляво след портала.
От сега лек път и безаварийно шофиране и малко по-отговорно !!!
Бързайте БАВНО !!!!
Ето и снимка:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
0888886651 е спрян за известно време. Звънете на 0888 50 44 99, ако има нещо. 

Утре около 9:00 можете да ни очакате на Лукойл-а с червено пежо 207, да не тръгнете без нас само 

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3