СПААМЕРИ!!! МАРШ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Georgi написа:BT3969AX написа:5-тия сЪбор май май.. ще е на същото място..![]()
Не вярвам в тези хотели да искат да чуят думата БМВ в близките 2-3 години
Е толкова много хотели има в района се ще се намери нещо читаво

И ако ми позволиш да те поправя БМВ не е дума ,а религия

Последна промяна BMW-X5 на 08 Май 2005, 22:14, променена общо 1 път
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
!!Asen_X написа:Мха .......в Момина Крепост в ресторанта има една врата, през която от ресторанта се излиза на терасата и понеже не се затваряше и я бяха откачили от пантите нашите будни граждани Явор и Ицо Бесния
Пффф слаба ракия сте вие ...

R.I.P Landikar
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Ама бяха читави..rtzankov написа:!!Asen_X написа:Мха .......в Момина Крепост в ресторанта има една врата, през която от ресторанта се излиза на терасата и понеже не се затваряше и я бяха откачили от пантите нашите будни граждани Явор и Ицо Бесния
Пффф слаба ракия сте вие ...

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
днес тъкмо обсъждахме, че догодина на този ден сигурно ще правят курбан в Света гора:)
вратите и леглата не ги споменавам въобще, но мисля, че наистина ги удивихме след като им изчезна цяла холна гарнитура барабар с една маса от коридора
вратите и леглата не ги споменавам въобще, но мисля, че наистина ги удивихме след като им изчезна цяла холна гарнитура барабар с една маса от коридора

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
!!Asen_X написа:То тия неща не е много редно да се пишат тука .....
ужас, нека преритаме всички дружно

за неразбралите пояснявам, че не съм си натоварил гарнитурата в багажника, тя още си е в хотела ... там някъде;)

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Dimitar написа:Ати - аз умишлено си правя пас - все пак нека хората си излеят насъбраните емоции - още повече виждаме, че са 100% положителни. Нека им дадем още 1-2 дена да си пишат на воля.
луд ли си, ако някой посегне да изтрие и едно мнение ще поведа Революция (Пабло, не полюция, ти мълчи с тез червени кожени гащи) - никакво триене, свобода на писане:)
Не бе, не съм искал да не се пише, напротив, виж колко хубаво се заформи.
Асене - споко бре, изчезнала гарнитура не означава открадната (макар на енджи днес да му седеше странно багажника), и ние на времето като ученици скрихме една куха статуя (ама бая голяма) и най-накрая класния дойде при нас с думите - "момчета, знам, че сте вие, няма да ви наказвам, само кажете къде я скрихте, че персонала на хотела я търси вече цял следобяд"

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Ати спри да трупаш мнения 

support@bmwpower-bg.net
- ati
-
- ati
-
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4