ТРОЯН - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30.......
И на мене ще ми е по-удобно по-рано,но няма проблем когато кажете,важното е да се съберем да са видим,да ги скажим 

- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
Аз дойдох и слязох до долу да се разбера с още няколко човека и после доидохме 3 БМВ-та и нямаше никой.След 20 мин сме се качили след като слязох на долу. 

- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
много сме несериозни да направим 2ри опит какво ще кажете самоче този рът да е някое по широко място
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Съжалявам много, че не успях да дойда, въпреки че бях един от организаторите. Направих всичко възможно, но просто в последния момент ми се наложи да пътувам за столицата, където пък като пристигнах, за капак на всичко ми се губеше обхвата и не можах да се свържа с почти никой.
В общи линии разбрах, че сме се издънили и е имало едва малцина, но нищо...Началото на всичко ново винаги е трудно!
Предлагам да направим втори опит, когато да гласуваме и да се разберем кога да ни бъде официалната среща (редовна).
Предлагам...Събота вечер, отвново в 21:00 на същото място.
Какво мислите?
В общи линии разбрах, че сме се издънили и е имало едва малцина, но нищо...Началото на всичко ново винаги е трудно!
Предлагам да направим втори опит, когато да гласуваме и да се разберем кога да ни бъде официалната среща (редовна).
Предлагам...Събота вечер, отвново в 21:00 на същото място.
Какво мислите?

- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
колега идеята за 2ри опит е добра но нека място да е друго вчера бяхме 3 коли и боквално нямаше място иначе аз съм за да се пробваме в събота пак
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Колега, не знам как сте били паркирали на петрола, но място за поне 10 коли има. Гарантирам го, тъй като сме се събирали по толкова, че и отгоре...
Както и да е, нямам нищо против мястото да е друго. Нито от петрола ми плащат хонорар, че да агитирам хората за сбирка там, нито нищо.
Мястото на сбирката просто трябва да бъде такова, че да е удобно. Трябва да има от къде да купим по едно кафенце, някоя и друга количка, а защо не и нещо за хапване, било то сладичко или не. Аз съм човек, който обича да си угажда - то си ми и личи. За целта ще ни е необходимо местенце с магазинче. Най-добрият вариант е бензиностанция, а именно такава която да събере много на брой коли и да е по-голяма от петрол аз не се сещам.
Не е проблем ако е само до недостига на място, да се съберем и горе на капинчо (на площадката) но там ще сме като араби на сред пустиня. Като абсолютни диваци.
Далеч от цивилизацията, уличните лампи, асвалта и блоковете...
Аз си бия паса за момента, тъй като не се сещам за друго място освен петрол, нека някой друг да даде идея.
Хубавото е, че града е малък, и няма да ни е чак толкова необходимо да се съобразяваме къде да е сбирката, така, че да е близко и на едните и на другите. Това, че живея до Петрола, не означава че не мога да се вейна до младост ..нали все пак БМВ карам
Както и да е, нямам нищо против мястото да е друго. Нито от петрола ми плащат хонорар, че да агитирам хората за сбирка там, нито нищо.
Мястото на сбирката просто трябва да бъде такова, че да е удобно. Трябва да има от къде да купим по едно кафенце, някоя и друга количка, а защо не и нещо за хапване, било то сладичко или не. Аз съм човек, който обича да си угажда - то си ми и личи. За целта ще ни е необходимо местенце с магазинче. Най-добрият вариант е бензиностанция, а именно такава която да събере много на брой коли и да е по-голяма от петрол аз не се сещам.
Не е проблем ако е само до недостига на място, да се съберем и горе на капинчо (на площадката) но там ще сме като араби на сред пустиня. Като абсолютни диваци.
Далеч от цивилизацията, уличните лампи, асвалта и блоковете...
Аз си бия паса за момента, тъй като не се сещам за друго място освен петрол, нека някой друг да даде идея.
Хубавото е, че града е малък, и няма да ни е чак толкова необходимо да се съобразяваме къде да е сбирката, така, че да е близко и на едните и на другите. Това, че живея до Петрола, не означава че не мога да се вейна до младост ..нали все пак БМВ карам