ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- benji
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: BMW M Bike Carbon Racer
- benji
- кандидат ентусиаст
-
- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Аз съм съгласен за 19:00 на Лебеда. Нека и колегите да кажат. Между другото, колко хора горе-долу ще сме засега? benji, ти двама ли каза, че ще извикаш?
Wenzy, колегата lazaronni върна ли се вече?
Wenzy, колегата lazaronni върна ли се вече?

- benji
- кандидат ентусиаст
-
- benji
- кандидат ентусиаст
-
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Здравейте колеги
.Искам да ви питам за някой добър автосервиз в Добрич .Харесах си една Е36-ца купе от автосалон в града и искам да я закарам на сервиз да я погледнат преди да я взема - за съжаление не знам такъв в Добрич понеже съм от Варна . Предварително ви благодаря

- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
EDS написа:Здравейте колеги.Искам да ви питам за някой добър автосервиз в Добрич .Харесах си една Е36-ца купе от автосалон в града и искам да я закарам на сервиз да я погледнат преди да я взема - за съжаление не знам такъв в Добрич понеже съм от Варна . Предварително ви благодаря
Ами, колега, аз мога да ти препоръчам севиза на ХобиКар - до автогарата се намира (срещу бъдещия Кауфланд), на самия булевард Русия или другото място е в двора на МебелСтил има един сервиз.. Успех с покупката и да се похвалиш после

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Братя, аз също в събота съм на работа до 18.30ч. Ест. ще се включа - според мен Лебеда е най - доброто предложение за момента.
Ще се чуем с Бенджи в петък вечер или събота през деня.
Ако срещата остава за събота 19.00ч. на Лебеда съм навит с уговорката, че може да се наложи да ме изчакате 10 мин, че все пак се прибирам от работа и трябва да измия кисиите
Лазарони не го знам дали се е върнал - вече мина месец, но не е писал нищо - ще чакаме
За спортистите (ако има такива) имам подарък в багажника - 2 зимни 15' гуми за бърнаут - бартера е срещу една бира
Варненчето с купето гореописаният сервиз - "Турбочаф" се казва, е добър.Аз имам и още няколко предложения, но си далечко пък и майстора ми е малко зает .....
19.00ч. горе на паркинга на Лебед-а
Ще се чуем с Бенджи в петък вечер или събота през деня.
Ако срещата остава за събота 19.00ч. на Лебеда съм навит с уговорката, че може да се наложи да ме изчакате 10 мин, че все пак се прибирам от работа и трябва да измия кисиите

Лазарони не го знам дали се е върнал - вече мина месец, но не е писал нищо - ще чакаме

За спортистите (ако има такива) имам подарък в багажника - 2 зимни 15' гуми за бърнаут - бартера е срещу една бира

Варненчето с купето гореописаният сервиз - "Турбочаф" се казва, е добър.Аз имам и още няколко предложения, но си далечко пък и майстора ми е малко зает .....
19.00ч. горе на паркинга на Лебед-а
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
виж каква тема имало и аз да не я знам броите ме и мене там само че ще бъда с куцото авди
иначе ние с венци ще се чуем да се разберем. па ако някоя вечер някой ме засече с едно зелено б4 комби 9060 да се обажда ако може да ме стигне

- benji
- кандидат ентусиаст
-
- benji
- кандидат ентусиаст
-
- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
Хехехе, аз май все последен пиша и отговори имам чак на другия ден, ама с тая работа през деня - няма как..
Ще изчакаме, колега Wenzy, няма да бързаш
А и през това време, докато чакаме, излизаме на булеварда и почваме да отбиваме всички bmw-та и да видиш как ще се увеличи бройката
Дайте да обсъдим след това къде ще ходим или това на място ще се решава? Предложения?

Ще изчакаме, колега Wenzy, няма да бързаш

Дайте да обсъдим след това къде ще ходим или това на място ще се решава? Предложения?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Има още един колега с Е36 М51 - на гонките беше пуснал с Е46 М57 ако се сещатае, та както и да е ..... поне да не съм единствения дизелак..
Пък и пича е готин - обещах му малко интервенции по колата да му правя.
Иначе къде - няма значение ако няма да се задълбочаваме много, може някъде да пием по нещо и така.
Абе да се съберем, пък после ще го измислим
Пък и пича е готин - обещах му малко интервенции по колата да му правя.
Иначе къде - няма значение ако няма да се задълбочаваме много, може някъде да пием по нещо и така.
Абе да се съберем, пък после ще го измислим

- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-