Тема за летния BMW фест
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
"... Събитието е изцяло фенско и за разлика от националния събор ..."
Значи , ако питаме безпристрастно 10 души (всякакви хора на възраст и разбирания за живота) , какво очакват от фенско събитие на БМВ клуба , 7/10 ще кажат шоу с автомобили БМВ
Ако обичате недейте да се опитвате да налагате масовото надпиване и куфеене, простеене и дивеене като фенско мероприятие и това общо с марката БМВ ,като символ на една от най-успешните и сериозни инжинерингови компании :!:
Очаквам ,че като поразмислите ще го махнете това горе ,което цитирах или ще го поправите за да не излиза ,че се плюе срещу спортните мероприятия , чрез които марката в България събра и не спира да събира почитатели ...
Много благодаря
Георги Пенчев
Значи , ако питаме безпристрастно 10 души (всякакви хора на възраст и разбирания за живота) , какво очакват от фенско събитие на БМВ клуба , 7/10 ще кажат шоу с автомобили БМВ

Ако обичате недейте да се опитвате да налагате масовото надпиване и куфеене, простеене и дивеене като фенско мероприятие и това общо с марката БМВ ,като символ на една от най-успешните и сериозни инжинерингови компании :!:
Очаквам ,че като поразмислите ще го махнете това горе ,което цитирах или ще го поправите за да не излиза ,че се плюе срещу спортните мероприятия , чрез които марката в България събра и не спира да събира почитатели ...
Много благодаря

Георги Пенчев
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
аиде ле няма ли организаторите да дадат яснота по въпроса КВО ЩЕ СЕ ПРАВИ 3 ДНИ?
п.п. Подкрепям горното мнение
п.п. Подкрепям горното мнение
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Аз три дни няма да пия алкохол и ще застана до хората които казват:
-Аз мога!!!
Предлагам всеки да опита предложението ми,докато не се намери някой който да развали дисциплината.
-Аз мога!!!
Предлагам всеки да опита предложението ми,докато не се намери някой който да развали дисциплината.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Много е прав Жорката!
Ако трите дена единствено и само ше се налива с алкохол, то какво е общото с БМВ
.
Според мен трите дена трябва да се оплътнени с някакви занимания... не само скара бира... Скара бира може да има последната вечер...
Ясно няма да има дрифт, драг и тайм атак... но може да има много развлечения свързани с колите... всякакви видове конкурси /най-красив модел, най-красиво тунинговано БМВ, най-старо (защо не) и т.н./... може да има нощна колона из Боровец... и ей такива.
Ако трите дена единствено и само ше се налива с алкохол, то какво е общото с БМВ

Според мен трите дена трябва да се оплътнени с някакви занимания... не само скара бира... Скара бира може да има последната вечер...
...Събитието е изцяло фенско и за разлика от националния събор, няма да има спортна програма. Автомобилите ще ви трябват само за да се придвижите до там...
Ясно няма да има дрифт, драг и тайм атак... но може да има много развлечения свързани с колите... всякакви видове конкурси /най-красив модел, най-красиво тунинговано БМВ, най-старо (защо не) и т.н./... може да има нощна колона из Боровец... и ей такива.

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Нощна колона из БоровецBavarcho написа:Много е прав Жорката!
Ако трите дена единствено и само ше се налива с алкохол, то какво е общото с БМВ.
Според мен трите дена трябва да се оплътнени с някакви занимания... не само скара бира... Скара бира може да има последната вечер......Събитието е изцяло фенско и за разлика от националния събор, няма да има спортна програма. Автомобилите ще ви трябват само за да се придвижите до там...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и кво 3 дена не може да се пие и хапва ли и да се видиш с всички от цяла българия
сега конкурси искат някои,състезания и разни мероприятия!
а това се прави по желание на всички останали къде по събора не се изявяват по пистата

а това се прави по желание на всички останали къде по събора не се изявяват по пистата
павката написа:и кво 3 дена не може да се пие и хапва ли и да се видиш с всички от цяла българия![]()
Павка аз доколкото си спомням идеята на второто мероприятие беше да е със шатри,барби-та,палатки,поляни и някое язовирче да си топваме гъзовете а ква стана сега

Освен Веселин Маринов и Лили Иванова да повикаме да попеят и да стане пълно фенско събиране

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
незнам кво е замислено, но на запад се прави така:
- паркират се колите една до друга и не се мърдат оттам
- вдигат се капаците на моторите
- всеки показва познанията (или незнанията) си
- пие се и се яде
- правят се сделки с БМВ части и аксесоари
- обменят се добри (или глупави) идей по БМВ проекти
- намират се фенове или съмишленици по различни БМВ проекти
- вечер се правят запивки и go-go парти
- ... на сутринта се събуждате в чуждо легло
- пие се и се яде

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
мхм... събитието е добро като замисъл само че можеше да се кръсти "Форумен събор за ядене и пиене" а не "БМВ Фест" 

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
CheGevara написа:незнам кво е замислено, но на запад се прави така:
- пие се и се яде

Според мен това трябва да представлява мероприятието, всичко което не се прави на националният събор да се направи сега.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги ,нищо лично към никой , прочете пак това което по-горе написах и помислете
Аз съм последния човек ,който не искам да се видим всички заедно на едно място на софра дето е речено ... Просто чакам да видя какво ще направи автора на темата и какво би го посъветвал един негов приятел по моята лична забележка
Георги Пенчев

Аз съм последния човек ,който не искам да се видим всички заедно на едно място на софра дето е речено ... Просто чакам да видя какво ще направи автора на темата и какво би го посъветвал един негов приятел по моята лична забележка
Георги Пенчев
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Летен фест на Боровец ,поне да беше зимен фест
Без програма и организация ,това си е ученически лагер за 3 дена 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
г-н чегеваров мноо хубаво го е написал
сами ще си направим весело убеден съм в това.
спомнете си че първите ни събори бяха без никаква програма и все още са незабравими

сами ще си направим весело убеден съм в това.
спомнете си че първите ни събори бяха без никаква програма и все още са незабравими

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.