Зима вън ее...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
!!Asen_X написа:
П.С. Апропо с летните гуми на сняг се завива само с подаване на газ. Иначе и да въртиш волана и да не го въртиш, все направо си ходи... Ама с малко газ да не свръхзавие
с предно е точно обратното

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
Хората затова са измислили ръчната спирачка - цяла вечер я ползвам, чак мазоли ми излязоха
(тва сериозно
)

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Я ми кажете това болест ли е? Следва разказ...
8:00 - нещастен, заради застояването в къщи. 8:02 - идея! обади се на приятел! "Какво правиш?" -"Гледам Ромео трябва да умре." -"Айде навън..." -"След 10 минути съм пред вас!" -"Добе, чакам те!"
Обади се на приятел 2-ра част: "Андро, къде сте бре?" (Андрей - *andrey*) "Е-ей тука в Люлин в едно кафе." -"Искаш ли...?" -"Ами да! Чакаме ви след 20 минути..."
9:30 се състоя въпросната среща. 9:40 бяхме в двора на едно даскало, с подгизнали крака, бутайки едната от колите. Нещо не ни хареса там. Паркинга на Била - затворен! Позвъняване 3-та серия: -"Асене, я обади някое местенце са врът парти" -"Ами на моста на захарна фабрика - под него посока Красна поляна - Света тройца." У-у кеф. Айде натам! Имаше бая следи от буксуваници и въртенета. Оправихме 2 часа време там. Дойдоха полицай. Коооофти! Айде на ОМВ-то след тунела да решим после накъде сме. Позвъняване 4: -"Здрасти, Диляне, ако наминем през Дружба ще ни разведете ли из "забележителностите"?" -"Сори батка, ама тамън се разделихме, закъсняхте с 30 минути..." -"Блях, гадост!"
Докато седяхме и се пулехме в един пияндур, който си сипваше бирата с пепелника, вместо в чашата, решихме, че на края на Стамболийски и началото на Западен парк Т-образното кръстовище е годно за оправяне на настроението. Малко врът там. Хубавото има край обаче, и там ни писна. Върнахме се на автогарата на Захарна фабрика. Да де, ама както казах вече не беше интересно. Решихме да караме безцелно. От глад, минавайки през Арената, стигайки до МкДоналдс НДК отидохме до парка Займов. Ужким за малко отидохме до Мусю Бриколаж на края на Люлин, през Люлин 5 и готините му безлюдни завои. Ха натам, ха насам. Задницата играе, тоз до мен - Киро (fen_BMW във форума) само ми се смее, а аз... аз ли? На върха на щастието!!! Няма такъв кеф.
И да се върна на въпоса си... това болест ли е? Има ли диагноза за това, да излезеш 9 от вкъщи и да се прибереш в 3? Смисъл това нормално ли е? Питам просто да знам... да се успокоя, или да ходя да се прегледам...

8:00 - нещастен, заради застояването в къщи. 8:02 - идея! обади се на приятел! "Какво правиш?" -"Гледам Ромео трябва да умре." -"Айде навън..." -"След 10 минути съм пред вас!" -"Добе, чакам те!"
Обади се на приятел 2-ра част: "Андро, къде сте бре?" (Андрей - *andrey*) "Е-ей тука в Люлин в едно кафе." -"Искаш ли...?" -"Ами да! Чакаме ви след 20 минути..."
9:30 се състоя въпросната среща. 9:40 бяхме в двора на едно даскало, с подгизнали крака, бутайки едната от колите. Нещо не ни хареса там. Паркинга на Била - затворен! Позвъняване 3-та серия: -"Асене, я обади някое местенце са врът парти" -"Ами на моста на захарна фабрика - под него посока Красна поляна - Света тройца." У-у кеф. Айде натам! Имаше бая следи от буксуваници и въртенета. Оправихме 2 часа време там. Дойдоха полицай. Коооофти! Айде на ОМВ-то след тунела да решим после накъде сме. Позвъняване 4: -"Здрасти, Диляне, ако наминем през Дружба ще ни разведете ли из "забележителностите"?" -"Сори батка, ама тамън се разделихме, закъсняхте с 30 минути..." -"Блях, гадост!"
Докато седяхме и се пулехме в един пияндур, който си сипваше бирата с пепелника, вместо в чашата, решихме, че на края на Стамболийски и началото на Западен парк Т-образното кръстовище е годно за оправяне на настроението. Малко врът там. Хубавото има край обаче, и там ни писна. Върнахме се на автогарата на Захарна фабрика. Да де, ама както казах вече не беше интересно. Решихме да караме безцелно. От глад, минавайки през Арената, стигайки до МкДоналдс НДК отидохме до парка Займов. Ужким за малко отидохме до Мусю Бриколаж на края на Люлин, през Люлин 5 и готините му безлюдни завои. Ха натам, ха насам. Задницата играе, тоз до мен - Киро (fen_BMW във форума) само ми се смее, а аз... аз ли? На върха на щастието!!! Няма такъв кеф.
И да се върна на въпоса си... това болест ли е? Има ли диагноза за това, да излезеш 9 от вкъщи и да се прибереш в 3? Смисъл това нормално ли е? Питам просто да знам... да се успокоя, или да ходя да се прегледам...

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
!!Asen_X написа:Да бе да, айде .... ей ся веднага....
Скапан сняг.![]()
П.С. Апропо с летните гуми на сняг се завива само с подаване на газ. Иначе и да въртиш волана и да не го въртиш, все направо си ходи... Ама с малко газ да не свръхзавие
АСЕНЕ а мене питаш ли ме тва Е24 представа си нямаш какво е на сняг

НО НЕ мразя снега даже го обичам НЯМА НАПРАВО има само с ВРАТИТЕ НАПРЕД и само ме гледат така

П.С. хората са измислили зимни гуми

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Новини
-
madpetio
Пеца, какви зимни гуми, какви пет лева, каква газ?!
Имам две зимни гуми ама в мазето
Държа летните да ми напомнят за лятото и си завивам с педала на газта и си правя задницата на снегорин или на отсечиборче
Признавам, докато се прибирах нямаше един завой, който да взема по нормален начин.
Ерорчо... хареса ли ви местенцето, където ви упътих? Там с Ати ко сме правили

Пеца, какви зимни гуми, какви пет лева, каква газ?!

Ерорчо... хареса ли ви местенцето, където ви упътих? Там с Ати ко сме правили

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
питайте ме снощи в каква турболенция влязох 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Търся си кабела за камерата да Ви покажа какво прави Шах Тийма два часа из студените улици на Мааалата. Съжалявам че съм изпуснал мероприятието с Мад Тийма
разбрах че е имало причтни въртележки по разни борси
Вчера Големия Пенчев демонстрира предимството на широките гуми като кара 20 минути в 30 см сняг и не закъса никъде
А после шпер та шпер 

Вчера Големия Пенчев демонстрира предимството на широките гуми като кара 20 минути в 30 см сняг и не закъса никъде

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
!!Asen_X написа:Ерорчо... хареса ли ви местенцето, където ви упътих? Там с Ати ко сме правили![]()
![]()
Супер беше, Асене. Излизаш на булеварда, засилваш се и влизаш на полигончето. И не решаваш ти как да влезеш, ами колата вместо теб.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тъкмо си влизам от 3 часов дрифт по Шуменските улици и едно полигонче което посетих ,такъв фън не си бях правил скоро ,това е първия сняг тук за тази зима
гумите ми заминават вече ,което само помогна за въртележките 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2