Едно БМВ моренце!?

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Избор на време за мероприятието

Анкетата свършва на 16 Юли 2009, 11:13

Юли
17
21%
Август
41
51%
Септември
23
28%

Общо гласове : 81
на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 24 Юни 2009, 14:47

Абе колкото и да не ви се вярва хората казаха че ще си помислят и ще ми дадат отговор до десетина дни. Най - вероятно обаче ще е за септември, защото тогава няма други почиващи на които да пречим :D

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: Едно БМВ моренце!?

Мнение от Apassionata » 24 Юни 2009, 17:19

b2 написа:
П.С. Как нямам нито една снимка от тогава да прикача за пропусналите да видят... :evil:

хехе, снимки да искаш... Ето малко ;) Веселбата наистина бе ЯКА...атмосферата супер приятна и приятелска, нови хора, нови запознанства... за някои "никове" чак сега разбирам, че са били... с две думи, заслужава си да се повтори, но мисля, че тази година ще има повече хора и мястото няма да ни ... събере... или поне колите...

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

малко липсват от най-веселата част с танците по капаците на джиповете и пр., ама... :roll: ;) :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 24 Юни 2009, 18:00

Magi написа:Абе колкото и да не ви се вярва хората казаха че ще си помислят и ще ми дадат отговор до десетина дни. Най - вероятно обаче ще е за септември, защото тогава няма други почиващи на които да пречим :D

Да мислим за някое друго място :)
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: M50B20
Мечтае да кара: s38b38

Мнение от p.zh.p » 24 Юни 2009, 18:21

здравеите на всички . от няколко дни сам в форума все още го разглеждам вече си истеглих раководството за е34.вапросат ми е всяка година на едно и сащо място ли се сабирате и по кое време и каде защото не разбрахот темата.аз работя в слънчев бряг и ако решите нещо може и тук да се ореди.и да питам приемате ли на сабора хора които не са членови на клуба.

Потребител
Аватар

сд

Мнение от bmw_power_f » 24 Юни 2009, 18:29

:D :D :D моренце супер казвайте кога

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 24 Юни 2009, 19:04

Според мен е много важно мястото да е по усамотено за да си купонясваме как си знаеме :D

пс: кукуригууууууууууууу ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 `98

Мнение от DriftKing » 24 Юни 2009, 20:12

p.zh.p написа:здравеите на всички . от няколко дни сам в форума все още го разглеждам вече си истеглих раководството за е34.вапросат ми е всяка година на едно и сащо място ли се сабирате и по кое време и каде защото не разбрахот темата.аз работя в слънчев бряг и ако решите нещо може и тук да се ореди.и да питам приемате ли на сабора хора които не са членови на клуба.

щом караш BMW значи си от клуба:))
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 24 Юни 2009, 20:56

bobi 318 is написа:
Magi написа:Абе колкото и да не ви се вярва хората казаха че ще си помислят и ще ми дадат отговор до десетина дни. Най - вероятно обаче ще е за септември, защото тогава няма други почиващи на които да пречим :D

Що ве Боби, какво не ти хареса миналата година ?
Плажа му плаж, механата механа, всичко беше перфектно, дори и разменените кабели за свещите на лилавото от аватара ти, беше забавно :):)

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 24 Юни 2009, 21:09

ммм, на Ахтопол сте ми идеални, караванката вече е изпъната на Делфина , че и с 4ри Е30ки и едно Е46 отпред беше красота миналия уикенд :D

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 24 Юни 2009, 21:54

то за тва ся е46цата ще е на трупчета лонг лонг тайм :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 24 Юни 2009, 22:26

Ееее.. Септември много е далеч.. Септември може пак :mhihi:

Там на Силистар беше супер ама чак на палатки много хипария ми се вижда :mhihi: Все ще има някъде по широчко място за GRANDE MOABET :D и колите пък ние ще се опитаме да сме по кротки :)

спудер много много яка снимка ееййй тва го бях забравил :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 24 Юни 2009, 22:33

на Силистар не става , че е гранична зона и идват хората с УАЗките :D Преди 7-8 години си беше полу нелегално да се ходи там, от Велека надолу само с лична карта и без багаж :mhihi:

А на Е46цата нищо и няма , та чак на трупчета едва ли :mhihi: нали е поверфлексната , мачка мачка :)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 25 Юни 2009, 8:16

Добър ден! Я виж какво си заформят,а главните артисти щяхме да пропуснем! Когато се организира такова мероприятие знаете какво става,така че мястото е много важно!

П.П. Тая година няма да говоря вече с полицаите! Мъжете знаят защо!!!:mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 25 Юни 2009, 9:47

POL_Starshi написа: П.П. Тая година няма да говоря вече с полицаите! Мъжете знаят защо!!!:mhihi:

Изображение
Това е от второто им идване в кръчмата :mhihi:
Ако е септември трябва само да го съчетаеме с втория събор за годината, защото доколкото знам и той ще е тогава :roll: ще се опитам да измъкна някаква по-точна информация за датите от колегите ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 25 Юни 2009, 11:38

Icco написа:
bobi 318 is написа:

Що ве Боби, какво не ти хареса миналата година ?
Плажа му плаж, механата механа, всичко беше перфектно, дори и разменените кабели за свещите на лилавото от аватара ти, беше забавно :):)

Не че не ми хареса Ицо,но нали не ни искат дето бяхме и за това предложих да тарсим някое друго място,пак септември може да отидем пак там.Нали идеята е за две морета тази година :roll:
А тва с кабелите ше видим тази година :D пак ще има смях :winky:
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия