15.03.09 (Неделя) - На гости при децата в Долна Баня

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 09 Мар 2009, 12:09

до колкото си спомням от Любо от 8 до 18г. ако имаш желание да дариш нещо може да се видиме някъде и да го взема , ако няма да идваш. аз съм събрал доста дрешки и един акордеон(като нов)+пари
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact M41D17
Мечтае да кара: Подводница.

Мнение от cypher_bg » 10 Мар 2009, 17:16

Спретнал съм няколко човека да си разровят гардеробите и се надявам до събота да събера доста дрешки.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Мар 2009, 22:03

moksika написа:Любчо, какво стана.Заделил съм едни парички за пазар.Решихме с мацката да ходиме в събота до една борса заедно с още едни колеги ама не знам какво да се пазарува за ядене, или нещо друго.Ако имате инфо ти или Ели драснете някой ред или звъннете

Както ти казах днес по телефона за момента нямаме информация домът да се нуждае от нещо спешно. Поради тази причина решихме да се закупят храни от първа необходимост като варива (макарони, фиде, боб, леща, ориз...), няколко вида колбаси (шпекови заради по-голямата трайност, кренвирши, някаква наденица....), ще взема 1-2 тенекии сирене и с останалите пари ще вземем лакомства за децата - шоколади, бонбони, кроасани, вафли...
Ще е хубаво ако искате с колегите с които си се разбрал да се организираме и да пазаруваме заедно за да вземем по-голямо разнообразие от стоки и да не дублираме нещо.

DaDa написа:Колеги имам едно старо но работещо видео с удоволствие бих го дарил на дома ако имат нужда !
И на колко годинки са децата евентуално и за дрешки?

Децата от известно време са оборудвани с DVD плеъри. Ако идваш с нас в неделя можеш да вземеш видеото и там на място ще решим дали имат нужда от него. Ако нямат ще го вземеш обратно ;)
Децата са от 8 до 18 години както вече ти е отговорил колегата :)
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 11 Мар 2009, 13:52

Кажете кога ще ви е удобно да направим пазара? Ще се радвам с мен да има още някой. Ще ни отнеме не повече от час защото планувам да вземем почти всичко от МЕТРО.
Събота по обяд как е?
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 11 Мар 2009, 18:59

Едно момче, което преди беше от дома в Долна баня сега живее в Люлин. Та някой от този край ще идва ли неделя и ще има ли свободно място да го вземе със себе си? :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от M.Velichkov » 12 Мар 2009, 13:17

бе то аз съм сравнително близо, но сме 3-ма + доста багаж. а компакта не е кой знае колко просторен. ако брата се освободи за неделя и идва ще говоря с него да мине да го вземе

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 12 Мар 2009, 23:14

Любо ако искаш може заедно да напазаруваме, аз всеки ден съм в Метро да си зареждам магазина, ама хайде да е Събота сутринта, че после става лудница в Метро и не ми понасят опашките?
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 13 Мар 2009, 14:57

Tano написа:Любо ако искаш може заедно да напазаруваме, аз всеки ден съм в Метро да си зареждам магазина, ама хайде да е Събота сутринта, че после става лудница в Метро и не ми понасят опашките?

Събота сутринта ми е невъзможно защото ще имам много работа. Варианта е или след 12-12:30 часа или привечер. За опашките не е проблем - аз съм със златна карта и минавам на последните каси където рядко чакам повече от 5 мин. ако има хора.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 13 Мар 2009, 23:21

аз сам на линия за неделя ;)
някой има ли свободно място да се ка4а или да вла4а колата само за мен,дайте да се групираме нещо примерно
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от M.Velichkov » 14 Мар 2009, 10:43

имам нужда от съдеиствие, събрал съм страшно много багаж и не мога да го транспортирам всичкия до лукоила. зора ми е да стигне до там зада го разпределиме по другите коли. Жоре, брат днеска като идваш за пазара искаш ли да ти сваля част от нещата да ги вземеш при тебе?
п.с. ако друг идва нека ми звънне да се разберем да ви прехвърля нещо.телефона ми 0878247987 Мартин

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 14 Мар 2009, 10:51

bavareca_86 написа:аз сам на линия за неделя ;)
някой има ли свободно място да се ка4а или да вла4а колата само за мен,дайте да се групираме нещо примерно

батко аре мини да вземеш Ангел и Мусте от Люлин :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 14 Мар 2009, 17:18

moksika написа:имам нужда от съдеиствие, събрал съм страшно много багаж и не мога да го транспортирам всичкия до лукоила. зора ми е да стигне до там зада го разпределиме по другите коли. Жоре, брат днеска като идваш за пазара искаш ли да ти сваля част от нещата да ги вземеш при тебе?
п.с. ако друг идва нека ми звънне да се разберем да ви прехвърля нещо.телефона ми 0878247987 Мартин

Ти в кой квартал си? Аз малко по-късно ще ходя да пазарувам и ако остане място в колата може да измислим нещо.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 14 Мар 2009, 19:44

както се оказа ше патувам с мойта кола и има колкото искате място ;)
званкайте да казвате от каде да го взема
0888405254
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 14 Мар 2009, 19:58

Браво за инициативата колеги. Аз за съжаление не съм видял темата ви по рано и няма да мога да се включа да помогна, но се надявам да има пак подобни инициативи и тогава и аз да участвам и дап омогна не деца с каквото мога.

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 14 Мар 2009, 20:29

аз имам една молба относно утрешното ми идване,понеже дове4ера ше е тежка нощ :D некой да ми зване да ме сабуди :D

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия