сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
До Варненската група
Моля Тошко X5 или някой ,който има възможност да поеме плакатите/рекламните материали за разлепване из града да прати л.с. на Lucky с точен адрес,телефон,три имена и време ,в което лицето/получател ще бъде на адреса ,за да може той да ви ги прати по куриер и вие да ги разлепите веднага по възможност
Георги Пенчев
Моля Тошко X5 или някой ,който има възможност да поеме плакатите/рекламните материали за разлепване из града да прати л.с. на Lucky с точен адрес,телефон,три имена и време ,в което лицето/получател ще бъде на адреса ,за да може той да ви ги прати по куриер и вие да ги разлепите веднага по възможност
Георги Пенчев
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Понеже до наше село няма да са изпратени рекламни материали, молбата ми колеги е да ми пратите от Варна след като получите вашите, а също и стикери за колите. Ако някой се навие да ми прати ми пишете на ЛС или тел. 0898547113 - Николай. Предварително благодаря.
only rear wheel drive
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Vipers написа:Пратих ЛС на Lucky за материалите. Остана да дойдат и ги мятаме из Варна
Чефо, когато пристигнат се обади за да ми оставиш малко рекламни материали...
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
DK krasi написа:N0_F3AR написа:кой ще кара 325 сега не успях да разбера от вчерашната мелодрама![]()
ЧЕСТИТО МИТАКСамо на страни да я караш
Благодаря,Краси!Май не е достатъчно мощна,че снощи пак ме разлъска,но ще си го върна аз!

П.П. Светляк,не се офлянквай,че 320-ката ще я лапне някой цървул!
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
mitko_n1 написа:Май не е достатъчно мощна,че снощи пак ме разлъска,но ще си го върна аз!![]()
![]()
Съдейки по това как изчезна назад на втора - нещо не и е наред на тая 325-ца, върви малко повече от 320-ка.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.