сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Vipers написа:Някой нещо да е чувал за рекламните материали за събора, че ми счупиха телефона да питат
Вчера се чух по телефона с Георги Пенчев ако всичко върви по план в понеделник трябва да ги разпратят по градовете ,като пристигнат ще ви уведомя

Надявам се да не стане като миналата година

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
BMW-X5 написа:Vipers написа:Някой нещо да е чувал за рекламните материали за събора, че ми счупиха телефона да питат
Вчера се чух по телефона с Георги Пенчев ако всичко върви по план в понеделник трябва да ги разпратят по градовете ,като пристигнат ще ви уведомя![]()
Надявам се да не стане като миналата година
Баси в Сливен пак нищо няма да дойде май

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Днеска и утре съм във Варна ако някой има желание да пием по едно телефона ми е 0878257775 или утре ако има збирки или сега можете да звъните не лягам..

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
N0_F3AR написа:кой ще кара 325 сега не успях да разбера от вчерашната мелодрама![]()
ЧЕСТИТО МИТАК

След час и полувина - в 19:30 всички под моста !!! После от 20 : 30 на сбирка - втора част . Преди малко говорих с Краси да разервирам в БМ , но не знам телефона , а със 144 не мога да се свържа от полувин час . Така че разбирайте се къде ви се ходи , че то и без това е късно за резервации да не стане стане прекалено късно . ( То може вече и да е ама се пак ... )