сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
anton2106 написа:Мойто предложение е ясно Копитцето - топличко,хубава храна,има къде да се спира - чакам Ваши предложение, от мен това
За нас с DK krasi няма значение-ако ще и на Мидарника да е.Важното е да се събираме,а не да ходим по 4-5 човека на сбирка,защото на някой не му харесва местото.За това всеки да си казва предпочитанията и да се решава.Естествено ще е добре после всички да се съобразят с това решение.
лафчето на Варна е тук www.varnateam.freeforums.org
ако някой не е отворил линка на Митака да знаете,че тази година събора ще е на:arrow: УС на БМВ клуб България има удоволствието да Ви уведоми, че 6-тият национален събор ще се проведе от 28-ми април (събота) до 30-ти април (понеделник) в гр. Хисар. Конкурсите, състезанията, пиенето на бира и яденето на кебапчета ще се проведе на писта "Дракон" - с. Калояново. Нощувките, нощните разходки по тесни павирани улички, придружени с рев на баварски хищници, както и официалната вечеря ще се проведат в гр. Хисаря. Ще може да се възползвате от три нощувки - на 28, 29 и 30. Официалната вечеря ще бъде на 29.04 (неделя) За повече информация относно програмата на Събора и хотелското настаняване - следете тази тема. УС на БМВ клуб България ще актуализира своевременно информацията.
ДАВАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ,ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ
ДАВАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ,ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ

лафчето на Варна е тук www.varnateam.freeforums.org
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
DKeika написа:anton2106 написа:Мойто предложение е ясно Копитцето - топличко,хубава храна,има къде да се спира - чакам Ваши предложение, от мен това
За нас с DK krasi няма значение-ако ще и на Мидарника да е.Важното е да се събираме,а не да ходим по 4-5 човека на сбирка,защото на някой не му харесва местото.За това всеки да си казва предпочитанията и да се решава.Естествено ще е добре после всички да се съобразят с това решение.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
mmiirroo написа:последно каде?6те се опитам да дойда.За първи път 6те идвам и какво правите на тези сбирки?
Последно ще се разбере в събота по някое време- както винаги

Аз съм с три гласа
Да отидем, да видим,
по магистралата и т.н. И се надявам да не стане като предния път. Да оставим цяло агне, че нямаше достатъчно мераклии за ядене 

Да отидем, да видим,

Последна промяна Vipers на 23 Мар 2007, 19:32, променена общо 1 път