сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
fle написа:Ъммм .. ЧБМ на всички и от мен .. Шушу .. на теб .. искам да ти пожелая да можеш да имаш всичко което пожелаеш .. - сега и веднаганали това
беше важното ..?и ест. здраве,щастие,любов,късмет .. и като станеш много богата от тези пожелания да ми купиш една нова кола по мой избор

º¤º¤º¤º™ ∑vε®γЋϊņğ ĩş PöşŞϊb£ė ™º¤º¤º¤º
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
YAVOR-BMW написа:ЧБМ на всички и от мен!На рожденичката всичко най.......Весело изкарване на събора и рождения ден!И да пишете какво става на магистралата
На магистралата не става нищо особено, по-интересно беше под моста дрифта хич не се получи, защото беше валяло дъжд и въобще не ставаше за дрифтене и колкото можахме повъртяхме. dk krasi ще каже как беше. Март месец е най-к**ва месец.. постоянно се променя времето и тъкмо да си измия бимата и на другия ден гаден дъжд..
Mr.President написа:YAVOR-BMW написа:ЧБМ на всички и от мен!На рожденичката всичко най.......Весело изкарване на събора и рождения ден!И да пишете какво става на магистралата
На магистралата не става нищо особено, по-интересно беше под моста дрифта хич не се получи, защото беше валяло дъжд и въобще не ставаше за дрифтене и колкото можахме повъртяхме. dk krasi ще каже как беше. Март месец е най-к**ва месец.. постоянно се променя времето и тъкмо да си измия бимата и на другия ден гаден дъжд..
Вярно и аз ходих веднъж под моста с Краси и Ицо да дрифтим преди да замина,но бях с нови гуми и ми дожаля,а освен това са 215,17цола!Врътнах два пъти и спрях,че зле!Иначе доста се запалих и ще има повторение!По принцип бях почти всяка вечер на Лука за гонки!Доста Аудита разплаках и една Хонда Акорд-2.0 16В,131 коня!Накрая докараха и едно 2 год. дизелово Ауди-1.9ТДИ и то беше над 130 коня!Познай какво му се случи?Не можах да го видя на огледалата!Лека на всички и до скоро от мен!!!
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
van_ko написа:Колеги някой ще качи ли снимки от събота вечерта!!!!!![]()
![]()
Човече незнам малко ме е шубе да ти призная да видим дали ще се познаете

- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-