сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
имам предложение за збирката за тази събота ,но ще трябват резервации. В село Чернево има много готена механа с оркестар. намирасе преди Девня в дясно

Аз искам да се извиня на всички които миналата събота дойдоха на магистралата , а аз закъснях с 15 минути и оня вече си беше заминал . Просто на излизане отвкъщи баща ми ме накара да закарам ени куфари с колата до една позната , че било спешно , а аз нямаше как да му кажа че бързам за да се дърпам на магистралата с някъв .
Ний с него ще се уговорим за петък вечер и ще се опитам тогава да ви се реванширам . Тоя път ше гледам да съм там полувин час по - рано , пък и вече му имам телефона и ако нещо стане ще мога да му кажа да не си тръгва
.
Ний с него ще се уговорим за петък вечер и ще се опитам тогава да ви се реванширам . Тоя път ше гледам да съм там полувин час по - рано , пък и вече му имам телефона и ако нещо стане ще мога да му кажа да не си тръгва

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Жалко... Изтървахте. Аз бях с мойта бима и се пуснах 4-5 пъти с един fiat bravo 96 набор и искаше да се пуска с BMW-та ама гледам голям фен клуб сте, даже не си вдигате телефоните
Фиата беше 1.8 113 коня и на старта с една кола го дръпна ама после са поизложих на 3-та ме настигна и аз спрях, ако бяхте дошли щяхте да го метнете ама явно не сте толкова големи BMW фенове. Ще го навия тоя с фиата пак да дойде и ще кажа от по-рано, ако решите реванш да покажем на фиата какво е бмв елате, само ще ви кажа час и дата.

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
Mr.President написа:Жалко... Изтървахте. Аз бях с мойта бима и се пуснах 4-5 пъти с един fiat bravo 96 набор и искаше да се пуска с BMW-та ама гледам голям фен клуб сте, даже не си вдигате телефонитеФиата беше 1.8 113 коня и на старта с една кола го дръпна ама после са поизложих на 3-та ме настигна и аз спрях, ако бяхте дошли щяхте да го метнете ама явно не сте толкова големи BMW фенове. Ще го навия тоя с фиата пак да дойде и ще кажа от по-рано, ако решите реванш да покажем на фиата какво е бмв елате, само ще ви кажа час и дата.

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
YAVOR-BMW написа:Колега,какъв е този параклис-ФиатИ защо на трета те настига,че на БМВ 3 и 4,там му е силата!Голям резил
Началото на Април се прибирам и ги мятаме
Дотогава,лека и безаварийна на всички
Ами защото фиата е 10-15 коня повече и на високите скорости ме настигаше, а пък и мойта бима е слабичка за гонки. Затова ви казвам, че тоя иска да се гони с bmw-та, а пък никой не взе участие от вас. Звънях на dk krasi и icco ама никой не дойде накрая и отидох сам. Следващия път ще ви предупретя по-рано, за да имате готовност да докажете, че bmw си е bmw и няма спор. Тоя с фиата са мисли за много велик и се дръпна с една хонда и в началото хондата го дръпна доста и то се видя, че ще бие и тоя като се върна каза, че го бил на финала с малко го изпреварил, ако сте навити да му покажем на тоя с фиата ще ви кажа кога да дойдете следващия път.
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
Аз неска пренеправих уговорката с калибрата от събота . Уговорихме се за Петък - 21:00 на Лук-оил . Надявам се да не сте ми много сърдити от тогава . Ще се радвам ако пак се съберем толкова добър отбор .
И най - важното : тоя път ще съм там по - рано от 9 часа , пък и вече му имам телефона . И тъй като е доста вероятно мен да ме издърпа , се надявам да има кой после да му покаже истински BMW пауър .
И най - важното : тоя път ще съм там по - рано от 9 часа , пък и вече му имам телефона . И тъй като е доста вероятно мен да ме издърпа , се надявам да има кой после да му покаже истински BMW пауър .
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
BraZeN написа:Аз неска пренеправих уговорката с калибрата от събота . Уговорихме се за Петък - 21:00 на Лук-оил . Надявам се да не сте ми много сърдити от тогава . Ще се радвам ако пак се съберем толкова добър отбор .
Значи станаха два кошника, салибра и фиат брафо

Тая вечер dk krasi адаша ми се обади и като му казах на тоя с фиата, че има bmw-та и насра и вика то сега нямам бензин ала бала почна да са оправдава ама другия път ще го видя. Дърпа се с хонди и всичките хонди ги изяждал