автопоход към карандила

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 17 Май 2007, 13:55

има и вип-апартаменти по 20лв. на легло са ама не сме ги предлагали на никой от вас, а ве нека идат ще питаме и в съседните станции все ще намерим как да не спим :drinking: :drinking: :drinking: :have one: :have one: :have one: :drink: :drink: :drink: :yammy: :yammy: :yammy: :bchug: :bchug: :bchug:

P.S. Краси да не забравиш свинските пържолки(20кг.).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 17 Май 2007, 14:30

аз вчера говорих с Митака и може с моята жена да сме в такава стая за мене няма проблеми :winky:
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 17 Май 2007, 15:29

има ли в съседство друга хижа---в смисъл да не е на 2-3км от СМК :?:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 17 Май 2007, 16:33

///milko way написа:има ли в съседство друга хижа---в смисъл да не е на 2-3км от СМК :?:

тихото братство ще одим ли бре :mhihi: :mhihi:
да не стане така че сме се натресли :roll:

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 17 Май 2007, 16:55

Аз все още съм в неплатена, утре ще ида да видя кво става, пари ще дават ли и ако да, идвам, спането не ме притеснява, аз кат се напия заспивам на масата :mhihi: А и 20 лева с кеф ще ги дам за хубава стая на Карандила, понеже много пъти съм бил там, ама хубава стая никъде не съм виждал :mhihi: В крайна сметка важна е компанията, затуй ще направя каквото мога, за да дойда и най-вероятно ще съм сам :roll: Ако има някоя free девойка, място в колата и в леглото имам :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Май 2007, 17:30

Спете ако искате и по трима :mhihi: :mhihi: :mhihi: Има наблизо няколко станции, не се притеснявайте все ще се намерят 2-3 стаи :!: А местата, които сме запазили са 33 :!: Отделно имаше 3-4 свободни апартамента, които са спалня + единично легло на цена 20лв на легло или 60лв за трите легла. Ако някой е сам в стая си плаща само 1 легло, а не цялата стая ;) Ще ви чакаме на Опет, няма проблеми 8) Ако случайно някой не може да ни намери :arrow: 0888715191 - Апостол или 0885880893 - Митко ;)

П.П. Взел съм кабел за антиката на простото :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 17 Май 2007, 18:07

Aleks написа:
///milko way написа:има ли в съседство друга хижа---в смисъл да не е на 2-3км от СМК :?:

ми от Сливен никой не ни е поканил--ма ние и без това ще сме на друга хижа--пък,ако няма места морето е близо ;)
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Май 2007, 19:24

///milko way написа:
Aleks написа:

ми от Сливен никой не ни е поканил--ма ние и без това ще сме на друга хижа--пък,ако няма места морето е близо ;)

B U L L I написа:пловдив,стара загора,казанлък,димитров град и хасково.а и други
скиваите това предложение за дата 19маи не е за изпускане.
вече сме дърти за да се занимаваме с абитурентски истории затова нека се запознаем с тази.........

miro_mcm
кандидат ентусиаст

Кара: E-34 '92 BMW 525i E-39'98 BMW 520i
Местожителство: Сливен, Велико Търново
Пуснато на: 08 Май 2007, 16:34 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Пичове здравейте, днес с Апостол се видяхме и решихме да ви организираме едно посещение в нашия град Сливен, а именно на Карандила да ви качим. Пък така се надявам да изгладите и недоразуменията между вас. Не сте само вие и при нас го има тва, а ма това е друга тема. Сега по същество каним ви в събота и неделя на барбекю с преспиване на Карандила. Мислим да ви посрещнем в събота по обяд да се качим горе в планината да се разходим да поиграем мач, тва онова и да седнем вечерта пред огъня. А в неделя по обяд да слезнем на "хвърчилището" да позяпаме или пък да участваме в местния драг и от там всеки по-живо по-здраво. Дано да приемете идеята присърце и да се повеселим всички заедно. Относно спането, защото неименуемо ще възникне и този въпрос има два варианта на цена: 8лв. и 10лв., трябва да знаем колко ще се съберем за да знаем какво да наемем за уикенда.

А тва по-горе квое бе момчета,а?Как да не сме Ви поканили? :dunno: :dunno: :dunno: :bang: :bang: :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro_mcm » 17 Май 2007, 19:54

Ей не ща да чувам за братства и разделения всички сме обединени около марката, а тя е BMW. Всеки който е влюбен в колата(марката) си е поканен.

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Май 2007, 20:48

И така маймуни,искам да Ви издам малка тайна.Ще има видео вечер посветена на нашата марка!!! :ok:
НО ИМА ЕДНО УСЛОВИЕ!ВХОДА ЩЕ Е СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРОПУСКИ.А ТЯХ ЩЕ ГИ ИЗДАВА ЕДНО ДРЕГЕР УСТРОЙСТВО КОЕТО ЩЕ ОТЧИТА АЛКОХОЛА И ЩЕ ДОПУСКА САМО ЗРИТЕЛИ С КОЛИЧЕСТВА НАД.... 2 ПРОМИЛА!!! :have one:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 17 Май 2007, 21:23

SuPeR_FLY написа:И така маймуни,искам да Ви издам малка тайна.Ще има видео вечер посветена на нашата марка!!! :ok:
НО ИМА ЕДНО УСЛОВИЕ!ВХОДА ЩЕ Е СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРОПУСКИ.А ТЯХ ЩЕ ГИ ИЗДАВА ЕДНО ДРЕГЕР УСТРОЙСТВО КОЕТО ЩЕ ОТЧИТА АЛКОХОЛА И ЩЕ ДОПУСКА САМО ЗРИТЕЛИ С КОЛИЧЕСТВА НАД.... 2 ПРОМИЛА!!! :have one:
ееееее аз съм там тогава :mhihi: :mhihi: и Алекс също а за Простото и над 3 да е той си е непоклатим :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro_mcm » 17 Май 2007, 21:47

Май всички ще се класираме в тази надпревара. Измисли нещо по трудно брадъре, не мойш ни уплаши с пиене, ядене и онова третото нещо.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Май 2007, 22:07

кое е третото -> сръбска музика ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Май 2007, 22:29

Ми аз ще загрявам още от петък така че ще се класирам за шоуто :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 17 Май 2007, 22:37

стаме:аз ще нося гуми
аз пък на ивана вибратора :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия