Люлин скуод:РРР

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Люлин скуод:РРР

Мнение от Engi » 15 Окт 2003, 23:40

тази вечер, сряда, севсем случайно се получи една уж малка люлинска збирка:) изпихме по едно в компанията на Ати, асен Екс, и Екс Сайтар, а в последствие се преместихме в банкия за да изпием и по едно със Иво;) дано по-често ни се случва гайз:) добре си изкарахме :P
Последна промяна Engi на 16 Окт 2003, 15:45, променена общо 1 път
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Окт 2003, 0:02

Баси как гнусно ме прекръсти в бързината :wink: Алооооооо .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Окт 2003, 0:28

Еее, аз пропуснах :cry:
А се прибрах по-рано и можех да се присъединя, ако сте били в Куба Либре :!: Цъкнете един пост другия път и да се съберем, че все още не се познаваме :wink: Нали сме от един СКЛАД
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Люлин скуод:РРР

Мнение от ludiagsm » 16 Окт 2003, 1:55

Engi написа:тази вечер, сряда, севсем случайно се получи една уж малка люлинска збирка:) изпихме по едно в компанията на Ати, алекс Екс, и Екс Сайтар, а в последствие се преместихме в банкия за да изпием и по едно със Иво;) дано по-често ни се случва гайз:) добре си изкарахме :P

искам и аз по4ти загубих люлинската връзка искам изрусена тъпа К...А, от люлин :) 4е не6то запо4на да ми писва тая 10 месе4на моногамност(вярно 4е излиза по изгодна финансово :) , НО )

Напоследък се измъквам сам разхождам се по цели но6ти из цяла София , слу6ам музика и се заяждам с хората по сфетофарите докато не наближи стрелката на бензиномера към най гадното деление и се сетя, 4е е време да се прибирам :) , после се по4ват мнения във форумите и като погледна 4асовника долу вдясно показва 3.00 4.00 :)), ПРЕДЛАГАМ:

Избераме някое кафе и всяка ве4ер отървалите се луди да се намираме в или пред него ,за да не скитаме поотделно :)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Окт 2003, 2:49

Е луд аре аз имам грижата да ти се обадя следващия път :) Пък в Банкя е супер за сбирки :lol: Защото имам някаква стрелка на таблото, която все сочи някакъв минимум. Че и е вързана за някаква лампа и само ми свети в очите :wink: А принципно нямам нищо против и Куба Либре ако ви е близо на всички. Установих, че и на изпарения стигам дотам :D
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Окт 2003, 2:50

Lion написа:Еее, аз пропуснах :cry:
А се прибрах по-рано и можех да се присъединя, ако сте били в Куба Либре :!: Цъкнете един пост другия път и да се съберем, че все още не се познаваме :wink: Нали сме от един СКЛАД

Направо ще цъкнем един телефон ако ми пратиш на лично съобщение :wink:
Изображение
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 16 Окт 2003, 8:26

За Банкя съм навит и аз....иначе "Склада" ми е малко далечко :lol: А в Банкя скоро си напрайхме една микросбирка с Явор, Сид и неговия приател и приятелка :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

hi

Мнение от ///Явор » 16 Окт 2003, 9:10

quixzole написа:За Банкя съм навит и аз....иначе "Склада" ми е малко далечко :lol: А в Банкя скоро си напрайхме една микросбирка с Явор, Сид и неговия приател и приятелка :lol:
митееее, тва не беше в банкя , а в БОЯНА :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 16 Окт 2003, 9:34

Се тая.............нали е с Б :oops: :lol: :lol: :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Окт 2003, 10:53

Engi,и аз си изкарах много яко :D
Непринудените неща винаги се получават най-добре,нали знаете.
Яко се искефих на карането,а твойта как пържеше гуми с 60 на 4-та :shock: яко връткане падна,няма се излагаме я :wink:
Лион и всички останали-всички които искат да се присъединят да пращат ЛС с гсм-и и ще уведомяваме,пък като гледам как е тръгнало май всякак вечер като си изберем кафенце ще има по някой и друг ентисиаст.Така че предлагам да избираме направо кръчам,защото куба либре е малко и вечер няма място за всички и рядко дават да съберем масите,така че давайте предложения.
За Банкя всъщност е най-яко и може от време на време при наличието на бензин да ходим,защото там място за въртемене МНОООО
За Люлин се сещам може би за ОМВ-то на влизане от тунела-поне място има и е денонощно
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

viper
Аватар

Мнение от viper » 16 Окт 2003, 11:01

Това за денонощното бива - вчера приключих с работата в 3.00ч сабале :evil: Ама ако стаа сбирката към 3.30ч. - съм на линия :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Окт 2003, 13:21

И аз съм труден с работата, ама все ще се засечем някак, важно е желанието :!: Пускам гсм-то ми на Иво и се надявам да се видим скоро :wink:
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 17 Окт 2003, 22:29

И аз не съм присъствал на нито една сбирка а много искам да доида но
проблем 1.-нямам кола
2.малко се притеснявам
2рия не е 4ак толкова важен :D аз съм от люлин 6 и Куба Либре ми е така да се каже "близо"!!!ако има някой около мен да ме ка4и просто 6те съм МНОГО БЛАГОДАРЕН!! :roll: Някой да живее около Люлин 6????
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Окт 2003, 23:44

не отказваме на ентусиасти.
1 по първия параграф аз само формално съм с кола в момента,щото няма кинти да я оправя
2 няма за какво да се притесняваш,освен,че някой познат,на чието мнение за теб държиш може да те види в компанията на идиоти като нас :D
не мога да ти обещая,че ще можем да те вземем,просто защото не съм мобилен в момента,но не е далеч куба либре-то.пусни едно ЛС с координати и ще ти звъннем(само да подчертая,че всичко става малко импулсвино и никога не знаем предварително,че на този ден ще се събираме за сбирка,иначе люлин склад май няма ден,ч който да не се виждаме и Асен вече ни пъди :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Люлин скуод:РРР

Мнение от X-citer » 20 Окт 2003, 0:31

ludiagsm написа:[

Избераме някое кафе и всяка ве4ер отървалите се луди да се намираме в или пред него ,за да не скитаме поотделно :)

Много добра идея! Аз лично почти всяка вечер след 22:30 съм свободен през седмицата и ще е яко ако пощурееме из нощна София.
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия