Време е за авто поход !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Време е за авто поход !
Колеги,май е крайно време да направим един авто поход до някой град или място-природна/историческа забележителност , какво ще кажете по въпроса
Лично аз мисля,че вариантите са да "скочим" на гости на Ловешката група,където може да стане и една стабилна регионална сбирка,като се присъединят и колегите от гр.Плевен
Ще се зарадват много при всички положения
Друг вариант е да се организираме за пътуване до колегите от гр.Монтана - както сами виждате/четете те са доста силна и сплотена група,надъхани са много и те много ще се зарадват на една масовка
Пак може да се присъединят колеги от целия северозападен район на страната - Берковица,Лом,Видин ,че даже Враца
3-та възможност е до гр.Стара Загора,където може да стане сбирка на ниво"Тракия" - разни видни образи от Казанлък,Заралий,Хасково,Сливен
Отново страхотна възможност
Очаквам вашите гласове в анкетата ,както и "размисли на глас" ,така че да се измисли нещо , от което всички ще сме много доволни
Георги Пенчев

Лично аз мисля,че вариантите са да "скочим" на гости на Ловешката група,където може да стане и една стабилна регионална сбирка,като се присъединят и колегите от гр.Плевен

Друг вариант е да се организираме за пътуване до колегите от гр.Монтана - както сами виждате/четете те са доста силна и сплотена група,надъхани са много и те много ще се зарадват на една масовка

3-та възможност е до гр.Стара Загора,където може да стане сбирка на ниво"Тракия" - разни видни образи от Казанлък,Заралий,Хасково,Сливен

Очаквам вашите гласове в анкетата ,както и "размисли на глас" ,така че да се измисли нещо , от което всички ще сме много доволни

Георги Пенчев
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Penchev
- Сватбаря
-
Любо,гласувай в анкетата
Нека всички гласуват там и когато нещата се канализират ще измислим дата
Георги Пенчев

Георги Пенчев
И аз съм за Монтана. Като минаваме през Враца, може да се качим на Врачанския балкан, да видите каква красота е. А пък завойчета - колкото щеш, и то "царски"!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте , не съм идвал досега с вас , но бих го направил на драго сърце тъй като съм сигурен , че преживяването ще е страхотно и изпълнено с положителни емоции . 

Без да си натрапвам мнинето, считам че автопоход до Стара Загора ще е най-удачен и би се радвал но по-голяма посещаемост отколкото другите две предложение. Вярно е,че магистралата не е толкова живописна, но пък ще даде възможност на повече хора да присъстват на събитието, тъй като минава в близост до доста градове. А и ако има желаещи като мен от Пловдив или Пазарджик, разстоянието до Монтана или Ловеч става голямо. Подчертавам, че това е само мое мнение и не обвързвам никои от останалите пловдивски фенове с него.
Да, ама ако има желаещи от Видин и Монтана, разстоянието до Стара Загора става голямо пък за тях. Не може да се разсъждава по този начин, защото все на някой няма да му изнася. Идеята, според мен, е да си прекараме добре и да се нагледаме на красотите на нашата мила родина, а не да спестим някой лев от гориво. Освен това, Националния събор тази година беше в Калояново, така че Пловдивските ентусиасти не могат да се оплачат от липса на мероприятия и посещаемост.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
kam_tod написа:Да, ама ако има желаещи от Видин и Монтана, разстоянието до Стара Загора става голямо пък за тях. Не може да се разсъждава по този начин, защото все на някой няма да му изнася. Идеята, според мен, е да си прекараме добре и да се нагледаме на красотите на нашата мила родина, а не да спестим някой лев от гориво. Освен това, Националния събор тази година беше в Калояново, така че Пловдивските ентусиасти не могат да се оплачат от липса на мероприятия и посещаемост.
Това също е вярно, на аз изказах личното си мнение. Ще дойда на този автопоход, където и да е избраната дестинация и който и да е град събере най-много гласове. важното е да си прекараме добре
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ако мога да дойда и аз съм ЗА Монтата 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Гласувам от името на 4-5 човека (от Сливен) за ходене в Стара Загора
ама нищо не се знае дано наистина да сме свободни и да успеем да се съберем
, че друго си е когато има и други да правят магарии заедно с теб, че сам вече ми е скучно
дано да се съберем и да направим голяма колона както подобава
П.С. има ли се някаква дата впредвид, на която ще стане работата

П.С. има ли се някаква дата впредвид, на която ще стане работата

- Penchev
- Сватбаря
-
Ами гледай,тая анкета е с давност 14 дни
Може да я изчакаме докрая а може и да не
Като гледам,активност има и може по-рано да се нагласим
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Такааааа, помислих (след като гласувах за Монтана, понеже сме длъжници на северо-западна България), поразгледах картата, поговорих с шефа на туристическата агенция
и стигнах до следния извод. Вършец е нашето място. 1-во ->близо е до София -100-тина км. 2-ро ->намира се почти в средата на Монтана, Враца, Берковица(от там имахме ли хора?). 3-то ->ако се мине по дефилето към Своге, на гара Лъкатник се отбива и има едни много, ама много готини завои. 4-то -> Хотелите са на прилична цена и Албена може да договори нещо атрактивно. 5-то -> има басейни да се чипурим за изтрезняване. 5-то ->до единия басейн има голям паркинг, който май не се пълни много-много. Не на последно място - ще ме свържат с местните полицаи за да не ни правят проблеми, стига ние да се държим нормално(като за нас си де).

- ristakis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 M20B25 s TURBO
Хора и аз сам мноо навит за такова нещо ама е важно и кога ще се проведе въпросното мероприятие за да моим евентоално да се организираме.Ще часкам някои да каже дата

- Penchev
- Сватбаря
-
Леле Ивооо
Това начинание ще прерасне в нещо много "мощно" май
Аз съм с 2 ръце "ЗА"
Хора в северо-западния район имаме и то не малко
И нека те да се включат ,да кажат по някоя думичка за това предложение
Георги Пенчев

Аз съм с 2 ръце "ЗА"

Георги Пенчев