Време е за авто поход !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Авто поход до :

Анкетата свършва на 27 Юни 2006, 23:05

гр.Ловеч
17
23%
гр.Монтана
32
43%
гр.Стара Загора
26
35%

Общо гласове : 75
Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Време е за авто поход !

Мнение от Penchev » 13 Юни 2006, 23:05

Колеги,май е крайно време да направим един авто поход до някой град или място-природна/историческа забележителност , какво ще кажете по въпроса :?: :D

Лично аз мисля,че вариантите са да "скочим" на гости на Ловешката група,където може да стане и една стабилна регионална сбирка,като се присъединят и колегите от гр.Плевен :idea: Ще се зарадват много при всички положения :D :D

Друг вариант е да се организираме за пътуване до колегите от гр.Монтана - както сами виждате/четете те са доста силна и сплотена група,надъхани са много и те много ще се зарадват на една масовка :D Пак може да се присъединят колеги от целия северозападен район на страната - Берковица,Лом,Видин ,че даже Враца :D

3-та възможност е до гр.Стара Загора,където може да стане сбирка на ниво"Тракия" - разни видни образи от Казанлък,Заралий,Хасково,Сливен :lol: :D Отново страхотна възможност :!:

Очаквам вашите гласове в анкетата ,както и "размисли на глас" ,така че да се измисли нещо , от което всички ще сме много доволни :D

Георги Пенчев
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Юни 2006, 23:07

Аз съм ЗА ;) Ако ходим до Монтана може да минем през Петрохан :arrow: много завойчета и хубава природа 8)
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 13 Юни 2006, 23:09

Любо,гласувай в анкетата :D Нека всички гласуват там и когато нещата се канализират ще измислим дата :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 14 Юни 2006, 8:10

И аз съм за Монтана. Като минаваме през Враца, може да се качим на Врачанския балкан, да видите каква красота е. А пък завойчета - колкото щеш, и то "царски"!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikk4o78 » 14 Юни 2006, 8:58

Здравейте , не съм идвал досега с вас , но бих го направил на драго сърце тъй като съм сигурен , че преживяването ще е страхотно и изпълнено с положителни емоции . :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от PSYKOPATT » 14 Юни 2006, 14:41

Без да си натрапвам мнинето, считам че автопоход до Стара Загора ще е най-удачен и би се радвал но по-голяма посещаемост отколкото другите две предложение. Вярно е,че магистралата не е толкова живописна, но пък ще даде възможност на повече хора да присъстват на събитието, тъй като минава в близост до доста градове. А и ако има желаещи като мен от Пловдив или Пазарджик, разстоянието до Монтана или Ловеч става голямо. Подчертавам, че това е само мое мнение и не обвързвам никои от останалите пловдивски фенове с него.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 14 Юни 2006, 15:07

Да, ама ако има желаещи от Видин и Монтана, разстоянието до Стара Загора става голямо пък за тях. Не може да се разсъждава по този начин, защото все на някой няма да му изнася. Идеята, според мен, е да си прекараме добре и да се нагледаме на красотите на нашата мила родина, а не да спестим някой лев от гориво. Освен това, Националния събор тази година беше в Калояново, така че Пловдивските ентусиасти не могат да се оплачат от липса на мероприятия и посещаемост.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Потребител
Аватар

Мнение от PSYKOPATT » 14 Юни 2006, 16:19

kam_tod написа:Да, ама ако има желаещи от Видин и Монтана, разстоянието до Стара Загора става голямо пък за тях. Не може да се разсъждава по този начин, защото все на някой няма да му изнася. Идеята, според мен, е да си прекараме добре и да се нагледаме на красотите на нашата мила родина, а не да спестим някой лев от гориво. Освен това, Националния събор тази година беше в Калояново, така че Пловдивските ентусиасти не могат да се оплачат от липса на мероприятия и посещаемост.

Това също е вярно, на аз изказах личното си мнение. Ще дойда на този автопоход, където и да е избраната дестинация и който и да е град събере най-много гласове. важното е да си прекараме добре

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 14 Юни 2006, 16:46

Ако мога да дойда и аз съм ЗА Монтата :!:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 14 Юни 2006, 21:30

Гласувам от името на 4-5 човека (от Сливен) за ходене в Стара Загора :D 8) ама нищо не се знае дано наистина да сме свободни и да успеем да се съберем :D , че друго си е когато има и други да правят магарии заедно с теб, че сам вече ми е скучно :mhihi: :mhihi: :mhihi: дано да се съберем и да направим голяма колона както подобава 8) 8) 8)

П.С. има ли се някаква дата впредвид, на която ще стане работата :roll:
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 14 Юни 2006, 21:37

Ами гледай,тая анкета е с давност 14 дни :idea: Може да я изчакаме докрая а може и да не :lol: Като гледам,активност има и може по-рано да се нагласим :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 14 Юни 2006, 21:37

Аз съм за Моинтана на 25-ти щото така и така ще съм там :)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 15 Юни 2006, 17:11

Такааааа, помислих (след като гласувах за Монтана, понеже сме длъжници на северо-западна България), поразгледах картата, поговорих с шефа на туристическата агенция ;) и стигнах до следния извод. Вършец е нашето място. 1-во ->близо е до София -100-тина км. 2-ро ->намира се почти в средата на Монтана, Враца, Берковица(от там имахме ли хора?). 3-то ->ако се мине по дефилето към Своге, на гара Лъкатник се отбива и има едни много, ама много готини завои. 4-то -> Хотелите са на прилична цена и Албена може да договори нещо атрактивно. 5-то -> има басейни да се чипурим за изтрезняване. 5-то ->до единия басейн има голям паркинг, който май не се пълни много-много. Не на последно място - ще ме свържат с местните полицаи за да не ни правят проблеми, стига ние да се държим нормално(като за нас си де).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 M20B25 s TURBO

Мнение от ristakis » 15 Юни 2006, 17:51

Хора и аз сам мноо навит за такова нещо ама е важно и кога ще се проведе въпросното мероприятие за да моим евентоално да се организираме.Ще часкам някои да каже дата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 15 Юни 2006, 19:18

Леле Ивооо :D :D Това начинание ще прерасне в нещо много "мощно" май :twisted: :twisted:

Аз съм с 2 ръце "ЗА" :!: Хора в северо-западния район имаме и то не малко :lol: И нека те да се включат ,да кажат по някоя думичка за това предложение 8)

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия