Нова година, нов събор
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
///
Ultimate_driver написа:Ако не е в ПВ айде групата заедно да се изнасяме
Малко е рано да се каже, но аз съм за!

- ToyBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
- Мечтае да кара: 6 series
хаиде на бузлуджа
хаиде елате в казанлък таман ще ви уредя и хижа ,на бузлуджа та и ски ще можете да карате ,е тези който могат де..а за дрите по един 4увал с слама и да се оправят 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ми така и така сте пуснали темата, кажете кой къде предлага и какви условиа има. Смиъсл писа, полигон, хотели. Желателно е да не е в града за да може да се паркират много коли.... ако има предложения пишете.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Аз мога да кажа примерни условия за Велинград, защото там карах НГ. Софя - Велинград = 140 км. Родопите е велика планина, а и е горе-долу удобна дестинация за пътуване от цяла България. Е, от почти цяла.
Хотелът в който бях е с около 80 стаи. Бивша почивна станция, но реновирана - в стаите има телевизор, постоянно топла вода, басейн на открито с мин. вода. Какъв купон стана в басейна, но да не се отплесвам. Плащахме по 20лв на легло, но предполагам цената може да падне надолу. Паркинг за около 30-40 коли отпред, отзад има игрище за футбол + още бая място за паркиране. Общо взето едва ли ще можем да го напълним с коли. Има и нещо като полигон, защото май е било на военните преди.
Яденето е ясно. Ресторанти, пицарии, кръчми, певици....
Пътят е относително добър до там. Има и магистрала и двупосочен път с завои. Тези, които са ходили знаят за какво иде реч. Не пречи и един уикенд да се отиде на място и да се огледа.
Забележителности и местности за посещение има доволно много на относително близки дистанции.
Права отсечка има към Клептуза, не е в центъра, но пак е в града. Може и да има друго подходящо място за стартове, но не мога да кажа със сигурност. За първи път бях там и съм меко казано доволен от преживяното. Това е от мен.
Хотелът в който бях е с около 80 стаи. Бивша почивна станция, но реновирана - в стаите има телевизор, постоянно топла вода, басейн на открито с мин. вода. Какъв купон стана в басейна, но да не се отплесвам. Плащахме по 20лв на легло, но предполагам цената може да падне надолу. Паркинг за около 30-40 коли отпред, отзад има игрище за футбол + още бая място за паркиране. Общо взето едва ли ще можем да го напълним с коли. Има и нещо като полигон, защото май е било на военните преди.
Яденето е ясно. Ресторанти, пицарии, кръчми, певици....

Пътят е относително добър до там. Има и магистрала и двупосочен път с завои. Тези, които са ходили знаят за какво иде реч. Не пречи и един уикенд да се отиде на място и да се огледа.
Забележителности и местности за посещение има доволно много на относително близки дистанции.
Права отсечка има към Клептуза, не е в центъра, но пак е в града. Може и да има друго подходящо място за стартове, но не мога да кажа със сигурност. За първи път бях там и съм меко казано доволен от преживяното. Това е от мен.
Последна промяна BMX на 05 Яну 2006, 0:20, променена общо 1 път
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
то е хубаво във Велинград ама нали се сещаш че има хора който трябва да минат по 500-600 км за да стигнат до там а това са много разходи за бензин така че ще е по-удачно да е към средата на страната да може за всички да е удобно 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Nitro^ написа:Аз пък ще се радвам да е в Пловдив.
аз пък ще се радвам да е във Варна

имам едно предложение - залепете една карта на една стена вържете очите на някой деен организатор и му дайте стрелички да я цели - където се падне там да е... само че направете карта в по-голям мащаб че не всички ще получат визи за Румъния

ся сериозно - не знам къде ще е но гледайте да е на по-ниски надморски височини и колкото се може по-изтеглено към лятото, че миналия събор ми измръзна сичко дето можеше да измръзне....

П.С. и се пак да е колкото се може по-близо до Варна

към организаторите:
вземете измислете нещо тоя път, така да организирате мероприятието че да имате време и вие да се включите в него... не като предния път Асен-Х да ми каже "съжалявам, че не се видяхме по-рано" да запали колата и запраши към Сф....
и ако може всичко да е максимално събрано на едно място да не пътуваме по 15км само за едното ядене...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то и аз последния път намах много време

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Юзър написа:то и аз последния път намах много време![]()
![]()

Една добра идея е Сливен ама гледам никой от сливен не се обажда... там и самолетни писти имало и полигони и хотли ама ... аз като не съм ходил никога .. как да кажа.
П.С. Който няма с какво да отиде ще го редиме с Дорис и Глобус ЕС

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3