Посещение до с.Гуцал!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Посещение до с.Гуцал!
Трябваше отдавна да има тема,изненадана съм че все още няма!!!
На кратко ще има посещение до домът в неделя 24.07.,който има желание и възможност може да дойде,също може да вземе дрешки който с радост би дарил на децата!Срещата е 11:00 на Църна Маца:)
Сори, че аз пускам темата но сега чак виждам че няма такава;)
И се извинявам че токлкова късно се сещаме,тези които сме поели инициативата
На кратко ще има посещение до домът в неделя 24.07.,който има желание и възможност може да дойде,също може да вземе дрешки който с радост би дарил на децата!Срещата е 11:00 на Църна Маца:)
Сори, че аз пускам темата но сега чак виждам че няма такава;)
И се извинявам че токлкова късно се сещаме,тези които сме поели инициативата

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
аз ще дойда, нося и дрешки.
Моля тъй като не ви познавам и не съм ходил до дома преди да ми пратиш тел. за контакт и точното място на срещата.
Че
Моля тъй като не ви познавам и не съм ходил до дома преди да ми пратиш тел. за контакт и точното място на срещата.
Че
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
много жалко,че няма интерес. Искам да благодаря на хората който дадоха някой лев за децата
евала момчета номер едно сте
Утре ще тръгнем за Гуцал в 11.00 от Църна Маца
всеки който иска да дойде да се чувства поканен
rascal на теб не ти ли се идва ако имаш възможност заповядай

Утре ще тръгнем за Гуцал в 11.00 от Църна Маца
всеки който иска да дойде да се чувства поканен
rascal на теб не ти ли се идва ако имаш възможност заповядай

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
;0
В 10.30 часа на Екото на бул.България за тези които няма как да стигнат до Църна Маца.Надявам се да дойдат повече хора. 

При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Предайте им много поздрави от Бат Сандо Австралийски
Now with 100% more BMW POWER!

Now with 100% more BMW POWER!

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
така да разкажа с 2 думи какво стана днес в Гуцал утидохме ние там
аз,Мая,МадВанио,Боби,Прасковката,Иво и Чегевара
Мая им беше купила разни сладки бонбонки и там подобни лакомства
също така и дрешки беше донесла за децата,но и Чегевара носеше дрешки бързо ги раздадохме на децата и се почна возенето по БМВ
тата купон пак испихме 2 каси бира и поиграхме футбол обаче батко
Иво се измори бързо и отбора ни стана слаб
това се дължи та факта че нямаше още бира и ние капнахме
за зла участ обаче като Чегевара си тръгваше и врътна колата попадна на стърчаща тръба от земята и спука гумата и строши малко предната броня но нищо сериозно слава богу
П.С аиде останалите присъстващи да драснат по някой друг ред
аз,Мая,МадВанио,Боби,Прасковката,Иво и Чегевара
Мая им беше купила разни сладки бонбонки и там подобни лакомства
също така и дрешки беше донесла за децата,но и Чегевара носеше дрешки бързо ги раздадохме на децата и се почна возенето по БМВ
тата купон пак испихме 2 каси бира и поиграхме футбол обаче батко
Иво се измори бързо и отбора ни стана слаб

за зла участ обаче като Чегевара си тръгваше и врътна колата попадна на стърчаща тръба от земята и спука гумата и строши малко предната броня но нищо сериозно слава богу
П.С аиде останалите присъстващи да драснат по някой друг ред
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
много се радвам, че посетих децата в Гуцал. Ако имам възможност, винаги ще наминавам оттам! Много са искренни и весели и човек може за много неща да се поучи оттях!
За щетите по колата здраве да е ... има го Явката за тях
За щетите по колата здраве да е ... има го Явката за тях

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
забравих да спонена децта днес ми се оплакаха че ги тормозили месните дебелаци преди 2 дена ударили едното момче с лопата в гърба без нищо (той даже не живее сега и в Гуцал в София работи)
също така били и другите по големи деца който са на по 16 и нагоре
мисля че това е много грозно и срамно 2 ма брати дебелаци на по 25 години да бият деца без повод
Миналия път обещаха да не ги бият повече но явно са пълни боклуци

мисля че това е много грозно и срамно 2 ма брати дебелаци на по 25 години да бият деца без повод
Миналия път обещаха да не ги бият повече но явно са пълни боклуци

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Scott написа:...
За съжаление в този случай не може да се направи нищо защото няколко от децата наистина са влезли в една къща и са задигнали разни вещи. Ангел е отнесъл боя без да е виновен. При посещението ми миналата седмица до дома им обясних че при това положение не трябва да се оплакват и да търсят съдействие от наша страна

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
да точно това им казах и аз да не крадът те казаха че не го прават естествено че лъжат аз си поговорих и с васпитателя на дома който ми разказа как седят нещата и че малките пипат.На по големите им казах ако фанете некой да пипа от малки и който и да е плеснете му по един шамар
Но да изкачаме да видим как седят нещата ако бият невинни хора
да направим нещо защото и те не са прави защо бият невинен защото сега него са видели и им е по лесно гадна работа
Даже знам и как да ги накараме да спрът да крадът ако не ги откаже поне ще намалеят кражбите дръстично
С стария метод на заплаха тоест ще им кажем ако не спрете повече няма да дойдем вярвайте ми ще спрът защото прекалено много държът на нас сигорен съм че ще стане но за тази цел трябва всеки който ходи там или има контакт с децата да им го казва
Но да изкачаме да видим как седят нещата ако бият невинни хора
да направим нещо защото и те не са прави защо бият невинен защото сега него са видели и им е по лесно гадна работа

Даже знам и как да ги накараме да спрът да крадът ако не ги откаже поне ще намалеят кражбите дръстично
С стария метод на заплаха тоест ще им кажем ако не спрете повече няма да дойдем вярвайте ми ще спрът защото прекалено много държът на нас сигорен съм че ще стане но за тази цел трябва всеки който ходи там или има контакт с децата да им го казва
Ебати копелетата ,типични селски гъзари много добре ги знам.Миналата година на село забивах едно местно момиче и за малко не изядох мариза ,гледат те на кръв и ако ги изнервиш те смилят от бой .Иначе терикатчета го раздават карат някакви голфове и си мислят че цялото село бачка за тях .Нас софиянците хич не ни обичатScott написа:забравих да спонена децта днес ми се оплакаха че ги тормозили месните дебелаци преди 2 дена ударили едното момче с лопата в гърба без нищо (той даже не живее сега и в Гуцал в София работи)
Миналия път обещаха да не ги бият повече но явно са пълни боклуци![]()
![]()
Всичко днес беше лудница,но важното беше че децата много се зарадваха че сме там, те дори незнаеха и бяха приятно изненадани,нищо че бяхме малко хора(то това не е толкова важно)Преживяването беше страхотно,надявам се че Иво ще разкаже на дълго и широко
Също и скоро трябва да видим снимките които направихме днес:D
Искам да се извиня пак за темата на Мая

Искам да се извиня пак за темата на Мая

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
evans написа:Ебати копелетата ,типични селски гъзари много добре ги знам.Миналата година на село забивах едно местно момиче и за малко не изядох мариза ,гледат те на кръв и ако ги изнервиш те смилят от бой .Иначе терикатчета го раздават карат някакви голфове и си мислят че цялото село бачка за тях .Нас софиянците хич не ни обичатScott написа:забравих да спонена децта днес ми се оплакаха че ги тормозили месните дебелаци преди 2 дена ударили едното момче с лопата в гърба без нищо (той даже не живее сега и в Гуцал в София работи)
![]()
Добре са ти като не си съвсем наясно защо изказваш мнение. Аз не, че съм много ама както се разбра има провокация до известна степен и от двете страни.

ОК ,ти изобщо какво се опитваш да кажешИво написа:evans написа:Ебати копелетата ,типични селски гъзари много добре ги знам.Миналата година на село забивах едно местно момиче и за малко не изядох мариза ,гледат те на кръв и ако ги изнервиш те смилят от бой .Иначе терикатчета го раздават карат някакви голфове и си мислят че цялото село бачка за тях .Нас софиянците хич не ни обичатScott написа:забравих да спонена децта днес ми се оплакаха че ги тормозили месните дебелаци преди 2 дена ударили едното момче с лопата в гърба без нищо (той даже не живее сега и в Гуцал в София работи)
![]()
Добре са ти като не си съвсем наясно защо изказваш мнение. Аз не, че съм много ама както се разбра има провокация до известна степен и от двете страни.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2