За тая неделя бе.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За тая неделя бе.
Бе хора дайте да обсъдим за 02.03 от сега ще се сабираме ли, ще мръднем ли до някъде, стига с тва OMV - времето се затопля, кой ще идва, кой ще ходи по села и паланки и т.н.
Lud umora nemaaaa.
да
и аз искам много да се присаединя на едно събиране само да стане ъасно каде е де ,ако може да го уредим за русе или ви е далеч,или па кадето и да е ако мога аз сам първия коъто идва.
300км е до София .. или от София до Русе. Затова се реши националния събор да е в Казанлък (по средата на България). За там ще се организираме и ще отидем, макар решената дата да съвпада с Писта Приста ...
Майната и.. Иначе можем да си направим скромна сбирка на Русенската група. За момента може и PILOTA да се присъедини, тъй като досажда постоянно в родния ми град 

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
А софиянците....
Хей, а ние софиянците тази седмица какво ще правим? Защото има 95% вероятност и аз да се появя този път... На обичайното място на ЕКО ли?
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
МИСЛЯ
ПРЕДЛАГАМ ТАЗИ НЕДЕЛЯ АКО Е ТОПЛО ДА СИ НАПРАВИМ ЕДИН АВТО ИЗЛЕТ РАННИЯ СЛЕДОБЕД
САМО В МОМЕНТА НЯМА ИДЕЯ ДОКЪДЕ
ВИТОША...... ПАНЧАРЕВО......
ДАВАЙТЕ ИДЕИ
САМО В МОМЕНТА НЯМА ИДЕЯ ДОКЪДЕ
ВИТОША...... ПАНЧАРЕВО......
ДАВАЙТЕ ИДЕИ
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Идеята за авто излет е много готина, ще затъпееме на тва ЕКО вече
За място претенции нямам, но за съжеление и на мене ми идват идеи само за витоша и панчерево.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Na Pancherevo mi dopada po blizo mi e no i ideiata za zlatnite mostove ne e losha az nikoga ne sum hodil tam.
Kazvaite kade az shte se namina tazi nedelia
Kazvaite kade az shte se namina tazi nedelia
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
oh mnogo zle 4e niama da doidem,6toto ba6ta mi e v 4ujbina i niama s kvo da doidem no dano da si izkarate hubavo
a sledva6tata nedelia 6te se razbertem kade da po4erpia 6toto imam praznik,zatogava 6te izmislim ne6to

a sledva6tata nedelia 6te se razbertem kade da po4erpia 6toto imam praznik,zatogava 6te izmislim ne6to

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
предлагам
предлагам 13:00 на еко и оттам ще решим на място къде ще ходим 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Съгласен 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
и аз съм на линия
ако има някой скара да каже,можем да си зипечем нещо,ако имате желание(всеки ще даде по 50мл бензин и за нула време ще имаме печено

ако има някой скара да каже,можем да си зипечем нещо,ако имате желание(всеки ще даде по 50мл бензин и за нула време ще имаме печено

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2