Ново!-Срещите във Враца!...Срещата се променя в петък!!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Ново!-Срещите във Враца!...Срещата се променя в петък!!!

Мнение от moto » 13 Фев 2005, 12:30

И такаа...на много от хората(ма и аз казах дума :mhihi: ) дет се събираме на ОМВто не им е удобно точно в 19:00.Някой имат друга работа,някой искйат да прекарват повече време със семейството и така!На мене ми се едно кога ив колко часа ще са сбирките,но е добре така да си ги напраим че да се събираме вингаи!А е да се получават камерни "гей"срещи с по 2-3 човека!Кажете какво мислите и предложете некъв час!
3та промяна и е на тази тема...и ако кажат админите че не сме разционални :mhihi: !
Та значи в петък в 18:00 трябва да сте налице на ОМВт.Очертава се готино да стане!Но да не тръгваме с големата кошницааа :lol: !Може би Иван(ваззз) ще е с дрифт бога Фичо :twisted: ,аз (да се надяваме)ще докопам богинята Клио :twisted: ,Вичооо-има сняг вччера вечерта те видях как я носиш покрай Пенката :twisted: -постарай се и в петък да я понесеш така :twisted: :!: !Надявам се да си изкараме готино...и най-накрая пак да изкараме персонала да гледа :twisted: :lol: !Аре до петък.....впрочем за браих да ви питам Съгласни ли сте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна moto на 02 Мар 2005, 18:33, променена общо 2 пъти
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 13 Фев 2005, 14:05

За другите сезони знаеш, че няма никакъв проблем, ама сега си е някакво "мъртво" време в нашия район (кога ли не е било :mhihi: ) Не мисля, че трябва да променяме часа засега. Аз се опитвам да ви преудпреждавам по някакъв начин ако не ходя, а пък да се надяваме, че ще изникнат още ентусиасти все някога :) За другата събота съм зарибил едно момче с Е30-ка. Трябва да сме на линия и да го посрещнем :)

Май нямаше нужда от цяла тема по тоя въпрос, тъй като ще си пишем само ние Интусиастите, но.. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 13 Фев 2005, 15:54

Е нали сме пионерчетата тука... :mhihi: .Що да не си направим една тема :D !Щом има нов човек,значи трябва посрещане.Зарибяването трябва да е пълно :lol: ...така че пригответе се!
Ичо ква е тази Е30ка?Знам ли я?
МОмчета аре кажете нещо и вие бря!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от wazzz » 13 Фев 2005, 16:20

Е какво да кажем... :)
Там сме :!: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Фев 2005, 23:53

iSкам си подаръка! И дано да дава коне 8)

там сме! за тази събота се извинявам, ама сещайте се, щеше да ми е трудно да стигна до там пеша, освен с търкаляне... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 16 Фев 2005, 17:36

Аре тая седмица ще стане!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 27 Фев 2005, 14:13

И такаа...вчера се престраших да се появя с Клиото(мойта богина на дрифта :mhihi: )...и кво стана..седа си аз в колата и чакам ли,чакам...по едно време поне Ичо се появи-за,което съм убеден че не съжалява за дето е бил път в дъжда :D !
Ичо кажи им ти какво изпуснаха моля ти се.
Вичо...братле чаках те с интерс,ако мога така да се изразя..исках да си нпраим един дрифт сешън заедно :D :lol: :mhihi: :mhihi: :twisted: !Ма и ти не се появи!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Фев 2005, 19:11

Много сори, но бях на София.

Яд ме е, че съм изпуснал шоуто.
:roll: Е нищо! Другия път сме на линия...
;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 27 Фев 2005, 19:17

Абе вие сте си извинеи вингаи..ма другия път трябва да дойдете.
Вичо глей къв як снег...стадиона не те ли зове :twisted: ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Фев 2005, 19:36

днес аз го призовах ... хе-хе-хе

ама съм един некромансер, една хлебарка немога да призова, камо ли цял стадион!!! БУХАХАХА!!!

вррррм вррррм драйвииинг :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. налегнала ме е простотията

сега сериозно, трябва да решим за изложението в сф какво ще правим, как ще ходим и т.н.

като гледам и времето мамата си джаса, та може да се отложи пак ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 27 Фев 2005, 19:44

Тоя па 19 е далече,далече...ма ще го мислим.Аз лично предлагам ако маздата ти е на разположение да съберем пари да я налеем яко до горе и да сме пей сърце :D !Ма ще го мислим...мен по влаковете ми писна просто да се влача!А и после до полигона у студ.град...такси си е гърбене...ма кат се замислиш ще сме пет човека поне така че ще ни излезе евтино всъщност.Ма с кола си е друго дет са вика :D !
А дано е добро времето тогава!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ich0 » 27 Фев 2005, 22:42

Какво да кажа ? Яворе, и тука ще напиша - ти не си човек :D Занесохме се вчера до стадиона и се повъртяхме.. :) Ама най-куриозното беше, че на "машинката" не и работеше обдухвалото на предното стъкло и нищо не се виждаше от конденза :shock: Та аз през цялото време се извивам да му чистя стъклото на тоя шофьор :D

За 19-ти като се съберем ще го мислим !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 28 Фев 2005, 14:44

19 се пада баш събота :!: .Така че е по-добре от един два дни реди тва да го ислим та на право в събота сутринта да тръгваме..с каквото ще тръгваме :) !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ich0 » 02 Мар 2005, 17:02

Има предложение тази седмица да се съберем в Петък от около 18 часа. Кажете удобно ли ви е и ако да всичко ще е точно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 02 Мар 2005, 22:19

лелееееее колко псувни отнасям... тия вратиии :mhihi: :mhihi: :mhihi: зимииии си!!!

ТАМ СМЕ!!! 8)

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия