"БЛАГОДАРЯ МНОГО"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
"БЛАГОДАРЯ МНОГО"
От добри чувства в четвъртък 13.01.2005 реших да дойда на ЕКО-то с Е24ката. Пак от добри чувства към АТИ и други които искаха да я видят аз дойдох.
А искам "ИСКРЕННО ДА БЛАГОДАРЯ" на ентусиаста, който нарисува емблемата на Мерцедес на задния капак
Благодаря ти, който и да си! ТЯ (емблемата на МВ) вече си стои на боята
и няма измиване.
Благодаря и на този, който доста добре я е надраскал от дясната страна - добре се е получило. Отношението към МПСто ми го разбирам и като отношението ВИ и към мен
Не се чудете каде са fxmaker, ALPINATA, РОСКАТА, 6esticata, BULLI, Astor, hell's angel, Bip, натам отива и LandShark... Скоро да сте ги виждали на ЕКО
ПРИЯТЕН ДЕН и
Благодаря за вниманието!
А искам "ИСКРЕННО ДА БЛАГОДАРЯ" на ентусиаста, който нарисува емблемата на Мерцедес на задния капак

Благодаря и на този, който доста добре я е надраскал от дясната страна - добре се е получило. Отношението към МПСто ми го разбирам и като отношението ВИ и към мен

Не се чудете каде са fxmaker, ALPINATA, РОСКАТА, 6esticata, BULLI, Astor, hell's angel, Bip, натам отива и LandShark... Скоро да сте ги виждали на ЕКО

ПРИЯТЕН ДЕН и
Благодаря за вниманието!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Селско е особенно ако го е направил човек от форума ...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Ебаси тъпото, аз предлагам на този, който е направил това да събере смелост, да иде при петьо и да му даде пари да си боядиса всичко да си стане точно, не може да има такова отношение към автомобил, които не е твой, още повече такъв автомобил, за който хората са хвърлили мило и драго.. какви са тия български глупости - циганий.. направо не мога да повярвам, че може някой да го направи.. какви сте такива хора не мога да разбера
ПЛЮЯ ПО ТОЗИ, КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ
ПЛЮЯ ПО ТОЗИ, КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ

No bling at the Ring
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Петьо, само да кажа: Преди време на мен на платения паркинг ми бяха надраскали на вратите "Тъпчо" или нещо от сорта и на фаровете ку*чета със син маркер. Махнах ги с полир паста... С друго не можах, но като се постараеш ще стане...
Иначе още веднъж съболезнованията ми....

Иначе още веднъж съболезнованията ми....

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
копеленце нещастно
Бахти оскверняването е направил тоя
Само мога да му пожелая децата негатив да му се родят

Бахти оскверняването е направил тоя

Само мога да му пожелая децата негатив да му се родят

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
tsvet40 написа:GIORCETO написа:Селско е особенно ако го е направил човек от форума ...![]()
Не мога да повярвам, че може да е човек от форума![]()
Ми така като чета поста, Пецата явно е решил че е от форума. Макар че мен супер много ме съмнява някой да нарисуа точно емблемата а мерцедес, да не говориме да драска по боята ... това е нараво абсурдно. Но като са видяли хората че всички я гледаме и са си казали кво токова гледат и ...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- Новини
-
Както каза ГАД - жалко, найстина много жалко
Поне докато аз бях около Е-24ката всички наоколо я гледаха с възхищение и никой не я е докосвал... Някак си не вярвам човек от този форум, идващ на сбирките ни да направи подобно нещо и да има такова отношение към автомобил с марката БМВ още повече такава класика...
Все пак на бензиностанцията имаше и много други хора...

Поне докато аз бях около Е-24ката всички наоколо я гледаха с възхищение и никой не я е докосвал... Някак си не вярвам човек от този форум, идващ на сбирките ни да направи подобно нещо и да има такова отношение към автомобил с марката БМВ още повече такава класика...
Все пак на бензиностанцията имаше и много други хора...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1

МадПетьо убеден съм, че си направо бесен, но така да обвиняваш хората от форума.. и да кажеш, че заради насне идват всичките тези хора който изброи е напрао смешно..
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3