Посещението в с. Гуцал на 04.12.2004г.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Посещението в с. Гуцал на 04.12.2004г.

Мнение от Tano » 05 Дек 2004, 0:44

Отварям тази тема за да споделя мойте впечатления от ходенето при децата.
За пръв път ходя някъде с хора от форума, като цяло бях доста притеснен и мислех дори само да мина да оставя дрехите които носех на Еко и да се прибирам. Е реших все пак да отида. Първо, евала и голямо благодаря на всички на Еко-то че ме изчакаха да се наям, на спийдмастър, който щеше да ме вземе при него но си намери доста по красива спътница и най-вече на Dizelboy, който не само ме вози и търпя цял ден по собствена инициатива, ами и пренесе нещата ми до колата докато се наям за да не губиме време и за капак накрая му изпуших малко от цигарите. Мерси много бате, безкрайно съм ти задължен. Мерси и на останалите с който се запознах този ден, включително и на хората от Пежо клуб, задето всичките се държаха все едно се знаем от детската градина :D

Самото посещение на дома и децата и няколкото часа изкарани с тях и сред тях не знам как да ги опиша, аз съм просто и тъпо копеле и ми е беден речника за такова нещо. Който е бил там ще ме разбере как се почувствах като видях грейналите детски лица когато се появихме на паркинга, когато си получаваха подаръците, през цялото време в което се въртяха из колите, слушаха музика в тях (нямаше таква дискотека, от всяка кола различна музика на МАХ) возеха ги из селото или просто се суетяха около нас. Може би снимките ще могат да предадат щастието и благодарноста в детските очи, макар че за да разбереш какво е чувството трябва да си бил там за да го усетиш. Много, много рядко в живота ми съм се чувствал толкова добре, изпълнен с жажда за живот и усещайки се пълноценен защото съм свършил нещо смислено и полезно (не че съм свършил каквото и да е или допринесъл с каквото и да е) вместо поредната глупост. Не знам, нямам думи.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ГОЛЯМО МЕРСИ НА ВСИЧКИ ОТ ГРУПАТА ЗА НЕВЕРОЯТНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ.
За всички пропуснали, а те наистина са всички, защото от форума бяхме 9-10 човека - много трябва да съжелявате, най малко заради невроятния купон който беше през целия ден (а в тоя ресторант ще ни помнят сигурно цял живот, еле па певачките ни, начело с X-citer-a и колегата със синия туринг [бате Банкер беше отдавна, забравил съм ти името, съжелявам] и Боби, Василен и The Boss като беквокалистки :mhihi: ), но най вече трябва да съжелявате задето не видяхте децата и очите им.
:bowdown: пред това мероприятие.
Последна промяна Tano на 05 Дек 2004, 2:20, променена общо 1 път
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 05 Дек 2004, 1:45

Предполагам, не сигурен съм, че си абсолютно прав. Аз за малко да успея да дойда. Даже до последно не знаех как ще се развият нещата при мен. Все пак една част от мен беше с вас. При следващото такова мероприятие ще бъда на линия. ;)
Евала на всички, които се включиха в това прекрасно начинание и още по-голямо евала на тези, които го докараха докрай отивайки до с.Гуцал. С това доказваме, че сме хора преди всичко. :idea:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Посещението в с. Гуцал на 04.12.2004г.

Мнение от X-citer » 05 Дек 2004, 13:10

Tano написа:
много трябва да съжелявате, най малко заради невроятния купон който беше през целия ден (а в тоя ресторант ще ни помнят сигурно цял живот, еле па певачките ни, начело с X-citer-a и колегата със синия туринг [бате Банкер беше отдавна, забравил съм ти името, съжелявам] и Боби, Василен и The Boss като беквокалистки :mhihi: )

Купона продължи в една невероятна кръчма в Самоков , където се получи добра веселба и със сигурност и там ще ни запомнят ( с добро :angel: ) Целият ден беше едно много приятно изживяване и се радвам че поне за момент успяхме да зарадваме и да донесем малко радост на децата които са в неравностойно положение и нямат нашите възможности. Поне доказаха че могат да се забавляват наравно с нас защото и те са хора като всички нас и заслужават не по-малко внимание, топлина и обич. Благодаря на всички които взеха участие по някакъв начин в мероприятието, сигурен съм че всички знаете колко малко трябва за да зрадваш много едно такова дете. Колкото до останалите които останаха само с наблюдение - хм... по-добре да го оставя без коментар....
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 05 Дек 2004, 13:58

Поздравления за постъпката :yes:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 05 Дек 2004, 16:34

емоцията и удовлетворението от грейналите очички на тези деца ще останат винаги в сърца на тези който бяхме там. всичко беше супер песни танци купон от всякаде :D :D :D
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 05 Дек 2004, 18:23

Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 05 Дек 2004, 19:23

Тц,тц,тц! гУлем съм идиот понякога :uups: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Дек 2004, 0:21

X-citer написа:Тц,тц,тц! гУлем съм идиот понякога :uups: :mhihi:

хехеех мани апак как са сни снимали нема по големи олигофрени от мене и тебе

преживяването си беше супер екстра как то винаги ,хем зарадвахме децата хем и ние се порадвахме
ИзображениеИзображение
Изображение

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 06 Дек 2004, 3:49

изродиииииииииииииииии
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 06 Дек 2004, 9:58

не се отварят снимките да ви видим ...

Потребител
Аватар

Мнение от pafka » 06 Дек 2004, 15:15

Момчета и момичета, изкарахме си супер и най-важното - успяхме да зарадваме децата !!! Възторгът в очите им не може да се забрави !!! Специални поздрави от Пежо клуб на всички ! По-полезно и по-весело мероприятие трудно мога да си представя :P Ето обещаните снимки и филмчета :uups: :P 8) :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gogichus » 06 Дек 2004, 18:03

Бях малко притеснен за второто ми ходене там, но с всеки път удоволствието от ходенето става все по голямо :lol: Благодаря на организаторите!
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 06 Дек 2004, 19:49

на тръгване от гуцал си намерих autopista на задната седалка и сега живее в жабката ми не знам кой и е стопанина но ако свирне ше си му я дам!
въпреки че ми харесва началото :
м5/v10/507cv :shock: -те тава те а моа матор
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Дек 2004, 20:13

супер са снимките и клип4етата жалко 4е няма пове4е

благодарности на пежо клуба
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 07 Дек 2004, 10:37

Беше супер,весели деца тичаики из колите,докосваха се до неща за който само мечтаят,и наи-важното е че им се обърна внимание от което те са лишени.
Искам да благодаря на организаторите,които бяха вложили доста труд и време за да се осъществи това мероприатие,за да оставят един спомен,да подарят по една усмивка на децата,една усмивка която ще ги топли през зимата :yes:
Опитаи смъртта но не умираи

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия