ПЛОВДИВ 30 Май....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
ПЛОВДИВ 30 Май....
Сбирката ще е в Ескалибур да гледаме формулата. Пък после пак може да идем на полигона
.

Митак,
намери нет а?
Там сме ,ама този път ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ в тоя Пловдив по две БМВ-та на глава от населението,пък на сбирките все обичайните заподозрени.СРАМ,СРАМ,СРАМ.Яко е като дойде нов човек,ние не сме затворено общество
,новите запознанства винаги са вълнуващи.В началото като за пръв път се събирахме 5-6 човека в продължение на месеци и после доиде Георги с Е-28цата,от тогава е пропуснал една сбирка ,защото беше на сватба.Xarax и той доиде и вече е редовен.BMW_///M3 по същия начин,Добри кажи им хапим ли? 
намери нет а?

Васе, аз не мога да съм за пример в това отношение в момента, защото от 1 месец може би не съм идвал на сбирки, но ти поне знаеш, че не е било по моя вина отсъствието ми...
първо си блъснах колата, после покрай тоя абитуриентски бал все не оставаше време....А относно идването на нови хора съм на твоето мнение, Васе.Аз като дойдох за първи път бях супер стреснат, не знаех нито какво да кажа, нито какво да правя
Оказа се обаче че всички идващи на тея сбирки са СУПЕР ГОТИНИ ХОРА, обединени от всеобщата страст и любов- БМВ.Просто още нпървата сбирка се почувствах в свои води, така че на всички колебаещи се дали да идват на сбирки ще кажа само - Хора, идвайте колкото се може по-скоро, защото не знаете какво изпускате
П.С - Утре пак ще съм без кола!!!
Причината тоя път е,че се скъса жилото за газта. Е**на работа!!! 

П.С - Утре пак ще съм без кола!!!

- Xarax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS 200
Мдаа , вярно си е това . Първия път бях ни в клин ни в ръкав и се чудех как да са впиша в обстановката ... но след това е cool .
Ей Спарко , защо ми се стори че те мернах да караш един "особен" червен голф . Или съм се припознал .
Ей Спарко , защо ми се стори че те мернах да караш един "особен" червен голф . Или съм се припознал .

Respect is everything !
Xarax написа:Мдаа , вярно си е това . Първия път бях ни в клин ни в ръкав и се чудех как да са впиша в обстановката ... но след това е cool .
Xarax,
тайната е в тва да не ти спира устата

Относно ГОЛФА не съм бил аз.Аз не карам НИЩОООООООО.Мен само по спирките и по пешеходните пътеки от тип МАГАРЕ ФЕН НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ(съкратено ЗЕБРА) можеш да ме мернеш.
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Vento и без това се самопокани мини ме вземи и мен, че вече забравих какво представляват сбирките
, уф скапана сесия пък как ми се идва... (айде добавих още един пост към статистиката
) ми тва е ще гледам да ви посетя скоро 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Xarax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS 200
sparco написа:...
Колата беше с буквичка "У" отгоре , но мина бая бързо край мене и явно съм се препознал

Respect is everything !
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
11 мнения
• Страница 1 от 1