Пецко (Контрол) в Кокарача
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Пецко (Контрол) в Кокарача
Ами аз пак ще ви поканя на купон в Събота 22.05 в клуб Кокарача, където ще свирят Пецко от Контрол и неговата банда. Купона е гарантиран.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
е щом Пецата ще е там няма начин - едно време свирехме с групата в неговот студио и сме се съсипвали от смях с него
Малко
ама се познавам и с двамата фронтмена на Контрол и двамата не са надувки, въпреки че струват повече от булшинството от нашумялите сега "музиканти", който ходят все едно светът е техен.
Мен проблем ми е, че в неделя тряба да стана по тъмно в 7 часа сутринта иначе на драго сърце - Тано, продължавай да каниш

Малко

Мен проблем ми е, че в неделя тряба да стана по тъмно в 7 часа сутринта иначе на драго сърце - Тано, продължавай да каниш

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
е щом Пецата ще е там няма начин - едно време свирехме с групата в неговот студио и сме се съсипвали от смях с него
Малко
ама се познавам и с двамата фронтмена на Контрол и двамата не са надувки, въпреки че струват повече от булшинството от нашумялите сега "музиканти", който ходят все едно светът е техен.

Малко

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
5 мнения
• Страница 1 от 1