Благодарим за посрещането!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Благодарим за посрещането!
Искаме да благодарим за топлото и приятелско посрещане на събора!
Ние групата от Варна:Chefo,Chakal и моя милост-gettattoo, дойдохме в събота с главната цел-да се запознаем с повечето от вас.Мегов и Ати ,знаеха за нас понеже познават Chefo-който е член на клуба БМВ, но и така не ни представиха на останалата част.Прекарахме си 2-та дни чудесно с жените на хубава приказка и наслаждаване на красотите на това приказно място, осеяно с любимата ни марка коли.
БЛАГОДАРИМ!
Respect му е майката ...но не само на думи във форума!
Ние групата от Варна:Chefo,Chakal и моя милост-gettattoo, дойдохме в събота с главната цел-да се запознаем с повечето от вас.Мегов и Ати ,знаеха за нас понеже познават Chefo-който е член на клуба БМВ, но и така не ни представиха на останалата част.Прекарахме си 2-та дни чудесно с жените на хубава приказка и наслаждаване на красотите на това приказно място, осеяно с любимата ни марка коли.
БЛАГОДАРИМ!
Respect му е майката ...но не само на думи във форума!
Keep Bulgaria beautiful,get a tattoo:))))))
Support 81 Worldwide!

Support 81 Worldwide!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Съжалявам, че е станало така, макар че аз нямам вина за това(не съм знаел)
Но смятам, че за жалост това е доста честа практика 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
gettattoo искрено съжалявам за случилото се и ти се извинявам лично и от името на организаторите като те моля за разбиране, защото наистина беше невероятна лудница и вместо почивка 4 дена се скапахме от търчане
Това не ни оправдава наистина, но поне се надявам да смекчи малко вината ни...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Благодарим за посрещането!
gettattoo написа: но и така не ни представиха на останалата част.
СЕФТЕ..
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
gettattoo написа:.Мегов и Ати ,знаеха за нас понеже познават Chefo-който е член на клуба БМВ, но и така не ни представиха на останалата част.Respect му е майката ...но не само на думи във форума!
Съжалявам, вярно е, че познавам Чефо, но въобще не знаех, че ще идвате, иначе с голямо удоволствие щях да се запозная с вас.
Искам да кажа на всички, че още от едно време при нас няма правило да се представят новите хора, защото само хората от София сме близо 100-тина и няма начин да обиколиш всички и да запознаеш хората с тях (пробвал съм, от опит знам). Никой няма да ви откаже приказка, още повече, че по-голямата част ползват форума и лесно се намира приказка относно дискутирани тук теми.
Аз искрено съжалявам, че не съм се запознал с вас, но наистина не знаех за вашето идване.
Пък за респекта - аз мисля, че съм отдал нужния на всекиго и с теб наистина ми се искаше да се запозная, но щом смяташ, че не съм ти отдал дължимото,при положение, че имаше 150-тина души и аз не знаех за твоето идване....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Свалям шапка на Ати, затова че мен и Chiko да кажем ни е виждал веднъж но все пак намери време още на мивката долу да дойде и да каже здрасти. Горе пак дойде, лафихме си и т.н. За съжаление някои се отнесоха доста пренебрежително, особено като ни удариха, и понеже не ни познават даи сега да се правим на мъже. Както и да е, но РЕСПЕКТ.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

ati написа:Съжалявам, вярно е, че познавам Чефо, но въобще не знаех, че ще идвате, иначе с голямо удоволствие щях да се запозная с вас......
..................
Пък за респекта - аз мисля, че съм отдал нужния на всекиго и с теб наистина ми се искаше да се запозная, но щом смяташ, че не съм ти отдал дължимото,при положение, че имаше 150-тина души и аз не знаех за твоето идване....
Aми ти дойде при Чефо,и ние се запознахме...точно и ясно казах:геттаттоо от Варна...Чакал-а също.
Keep Bulgaria beautiful,get a tattoo:))))))
Support 81 Worldwide!

Support 81 Worldwide!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
В такъв случай дължа извинения, по онова време (това беше точно преди да слезем в другата хижа) не бях пил още нищо и бях с температура и честно казано не мога да си спомня дори какво съм си говорил с Чефо.
Горещо се надявам минавайки през софия да се обадиш на 0887 - 91 - 21 - 05 (на ЛС ще ти оставя и домашния ми), за да мога да се реванширам. Наистина част от събора ми липсва заради пустата му температура.
Приеми моите извинения
Горещо се надявам минавайки през софия да се обадиш на 0887 - 91 - 21 - 05 (на ЛС ще ти оставя и домашния ми), за да мога да се реванширам. Наистина част от събора ми липсва заради пустата му температура.
Приеми моите извинения

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd