Благодарим за посрещането!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Благодарим за посрещането!

Мнение от gettattoo » 09 Май 2004, 18:32

Искаме да благодарим за топлото и приятелско посрещане на събора!
Ние групата от Варна:Chefo,Chakal и моя милост-gettattoo, дойдохме в събота с главната цел-да се запознаем с повечето от вас.Мегов и Ати ,знаеха за нас понеже познават Chefo-който е член на клуба БМВ, но и така не ни представиха на останалата част.Прекарахме си 2-та дни чудесно с жените на хубава приказка и наслаждаване на красотите на това приказно място, осеяно с любимата ни марка коли.
БЛАГОДАРИМ!
Respect му е майката ...но не само на думи във форума!
Keep Bulgaria beautiful,get a tattoo:))))))
Изображение
Support 81 Worldwide!

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 10 Май 2004, 7:26

Съжалявам, че е станало така, макар че аз нямам вина за това(не съм знаел) :!: Но смятам, че за жалост това е доста честа практика :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 10 Май 2004, 7:30

gettattoo искрено съжалявам за случилото се и ти се извинявам лично и от името на организаторите като те моля за разбиране, защото наистина беше невероятна лудница и вместо почивка 4 дена се скапахме от търчане :( Това не ни оправдава наистина, но поне се надявам да смекчи малко вината ни...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Благодарим за посрещането!

Мнение от bum_bum » 10 Май 2004, 7:57

gettattoo написа: но и така не ни представиха на останалата част.

СЕФТЕ..
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Май 2004, 12:32

gettattoo написа:.Мегов и Ати ,знаеха за нас понеже познават Chefo-който е член на клуба БМВ, но и така не ни представиха на останалата част.Respect му е майката ...но не само на думи във форума!

Съжалявам, вярно е, че познавам Чефо, но въобще не знаех, че ще идвате, иначе с голямо удоволствие щях да се запозная с вас.
Искам да кажа на всички, че още от едно време при нас няма правило да се представят новите хора, защото само хората от София сме близо 100-тина и няма начин да обиколиш всички и да запознаеш хората с тях (пробвал съм, от опит знам). Никой няма да ви откаже приказка, още повече, че по-голямата част ползват форума и лесно се намира приказка относно дискутирани тук теми.
Аз искрено съжалявам, че не съм се запознал с вас, но наистина не знаех за вашето идване.
Пък за респекта - аз мисля, че съм отдал нужния на всекиго и с теб наистина ми се искаше да се запозная, но щом смяташ, че не съм ти отдал дължимото,при положение, че имаше 150-тина души и аз не знаех за твоето идване....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 10 Май 2004, 17:42

Свалям шапка на Ати, затова че мен и Chiko да кажем ни е виждал веднъж но все пак намери време още на мивката долу да дойде и да каже здрасти. Горе пак дойде, лафихме си и т.н. За съжаление някои се отнесоха доста пренебрежително, особено като ни удариха, и понеже не ни познават даи сега да се правим на мъже. Както и да е, но РЕСПЕКТ.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gettattoo » 10 Май 2004, 18:05

ati написа:Съжалявам, вярно е, че познавам Чефо, но въобще не знаех, че ще идвате, иначе с голямо удоволствие щях да се запозная с вас......
..................
Пък за респекта - аз мисля, че съм отдал нужния на всекиго и с теб наистина ми се искаше да се запозная, но щом смяташ, че не съм ти отдал дължимото,при положение, че имаше 150-тина души и аз не знаех за твоето идване....

Aми ти дойде при Чефо,и ние се запознахме...точно и ясно казах:геттаттоо от Варна...Чакал-а също.
Keep Bulgaria beautiful,get a tattoo:))))))
Изображение
Support 81 Worldwide!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Май 2004, 18:29

В такъв случай дължа извинения, по онова време (това беше точно преди да слезем в другата хижа) не бях пил още нищо и бях с температура и честно казано не мога да си спомня дори какво съм си говорил с Чефо.
Горещо се надявам минавайки през софия да се обадиш на 0887 - 91 - 21 - 05 (на ЛС ще ти оставя и домашния ми), за да мога да се реванширам. Наистина част от събора ми липсва заради пустата му температура.
Приеми моите извинения :bowdown:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W220
Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
Детайли за колата: мазен курбан

Мнение от Chakal » 10 Май 2004, 19:41

абе здраве да е .... но не е това начина :?
нафта в кръвта ...

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d