В4ера на ОМV Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
В4ера на ОМV Бояна
Кои клуб или стриит реисъри имаха сбирка там
4удех се къде да я напиша тази тема,но тъи като нямаше нищо 4ак толкова "страхотно"реших тя да се намира тук...С баща ми съвсем слу4аино попаднахме на ОМВ да заредим колата около 9 и 30 ве4ерта.Оба4е решихме и да поседнем за малко в кафето...та паркира тои колата,влизаме и какво да видя
доста млади мом4ета насядали по масите и обсъждат помежду си коли...не се заслушах особено!Последвахме тения пример дно време към 9 и 45 запо4на едно масово пристигане на "бръзи"
както казвам Голф 2 и 3,(вси4ките с надписи Реисинг,споилери,светкащи в синио фарове и пръскал4ици както каза Ати
) Опел Калибра-мноого бръз
Рена 19 16в, 1-2 Бмв-та.....един 4ервен стар понтиак ако се сещате....и го караше (това наи ми беше смешно:) ) едно мом4е максимум 18 години с жълти "състезателни"ръкавици
И аз си викам "тука ще става нещо я да погледаме" и имаше и една Лан4ия която след опит за бърн аут леко изпуши отпред :mha: Оба4е освен това така и така нищо не стана,само се разхождаха и говореха.Ние станахме и премистихме колата малко след ОМВ та ако ще има въобще нещо да виждаме по-добре.И като се по4на едно 4акане
само от време на време някои излизаше с лек надув нищо пове4е
Минаваха и 2-3 полиции оба4е нищо ненаправиха и така след около 20 мин се 4у полицеиска сирена (не то4но сирена...там другия звук незнам как да го нарека) и като запо4на едно масово изнасяне
по4ти като това което разказа Ати когато е по4нал да вика "4енгета,4енгета..."
Аиде и ние заедно с тях после направихме една обиколка на Драгалевци,връщаме се пак и какво да видим само 3-4 коли останали и една полицеиска!Та това беше цялата история...като се изклю4и 4е преди да пристигнем на ОМВ беше първия ми урок по екстремно каране :mha:
:mha:

1 мнение
• Страница 1 от 1