Враца---> Ентусиасти
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Враца---> Ентусиасти
Е? Кои сме, същност аз знам кои сме!!!
Обаче може да са се появили още ентусиасти от "НАШЕ СЕЛО"!!!
И ние да почнем да си прайме сбирки, ако се сберем 3-4 човека ще е баси кефа, за сега сме
АЗ, Ичо, Бесния (не го познавам ама шса запознайм) и Да улф (него също не го познавам обаче и тва не пречи, а разбрах, че той е изчезнал някъде) Айде, няма да е лошо да напрайм ОМВ Враца наше ЛЕГОВИЩЕ, на ВЪЛЦИТЕ!!!
Ай колко ше се кефа ако стане нещо!!!
Бтв.. Софиянци скоро ще дойдеме (ама айде да не избързвам)
Обаче може да са се появили още ентусиасти от "НАШЕ СЕЛО"!!!

АЗ, Ичо, Бесния (не го познавам ама шса запознайм) и Да улф (него също не го познавам обаче и тва не пречи, а разбрах, че той е изчезнал някъде) Айде, няма да е лошо да напрайм ОМВ Враца наше ЛЕГОВИЩЕ, на ВЪЛЦИТЕ!!!
Ай колко ше се кефа ако стане нещо!!!
Бтв.. Софиянци скоро ще дойдеме (ама айде да не избързвам)
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Ние сме малко предатели събираме се в "бохемите" с пичовете от Ауди
Има и един друг пич дето има черно 323 е21 ника му е "вале каро" но има само 2 мнения. Забравих Никсон (смачканата е 36-ца в купува).
Да лоуф е в германия.
Трябва да навием бокси и Краси пенката аз им дадох визитки ама явно не им се занимава с форуми.
Има и един друг пич дето има черно 323 е21 ника му е "вале каро" но има само 2 мнения. Забравих Никсон (смачканата е 36-ца в купува).
Да лоуф е в германия.
Трябва да навием бокси и Краси пенката аз им дадох визитки ама явно не им се занимава с форуми.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- BESSNIA
-
Е почти сека вечер
кат се напием сме там ,но сме само аз Илиян (да лоуф), и три момчета дето карат аудита. Всички сме долни пияници и доде не свърши бирата никои не си тръгва.
След като ни изгонят към 12:30 - 1:00 отиваме да се гоним покраи механото или ЧЛК-ато. И се връщаме да си допием във Флирт. Там се натъкваме на куките, който са по пияни от нас и се опитват да раздават правосъдие. Прибират ни книжките мъчат се да напишат АКТ за нарушаване на "здравите норми на обществения ред" и след като разбират че тая вечер писането не им се отдава ни теглат по една маина и се връшат да си допият. Ние естествено си намираме друга кръчма и всичко е ОК.

След като ни изгонят към 12:30 - 1:00 отиваме да се гоним покраи механото или ЧЛК-ато. И се връщаме да си допием във Флирт. Там се натъкваме на куките, който са по пияни от нас и се опитват да раздават правосъдие. Прибират ни книжките мъчат се да напишат АКТ за нарушаване на "здравите норми на обществения ред" и след като разбират че тая вечер писането не им се отдава ни теглат по една маина и се връшат да си допият. Ние естествено си намираме друга кръчма и всичко е ОК.
- BESSNIA
-
pAbLo написа::mha: :mha: :mha:
Е все от някъде трябва да се почне :mha: :mha:
Не че подкрепям това което вършите с оглед нашумялите катастрофи из ЦЕНТЪРА на Враца но Вие си знаете.Но да не нава господ :<:
Какви катастрофи, та то само ние се блъскаме. Както се изрази един приятел " като вода у брег"
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Момчета тва ми е първия пост в тоя форум.
Вообще си немах на идея че във враца се праат сбирки на БМВ.А и гонки мнооо редко има.Аз съм на 16 и сигорно 4е ме изгоните ако такоа да се видим там
.Ма се пак кажете кога и каде се сбирате да намина.
Вообще си немах на идея че във враца се праат сбирки на БМВ.А и гонки мнооо редко има.Аз съм на 16 и сигорно 4е ме изгоните ако такоа да се видим там

- BESSNIA
-
vraca написа:Момчета тва ми е първия пост в тоя форум.
Вообще си немах на идея че във враца се праат сбирки на БМВ.А и гонки мнооо редко има.Аз съм на 16 и сигорно 4е ме изгоните ако такоа да се видим там.Ма се пак кажете кога и каде се сбирате да намина.
Ами то не са сбирки, а още по малко са на БМВ. Моито е без двигател тва на Илиан е 16 цвиата и му липсват много части. Не може да не си виждал един син форд орион, дето го блъскт по няколко пъти в седмицата (без маитап ) + 4 аудита. Така ,че сбирка на БМВ е пресилено.Коментират се сякакви коли и въпроси свързани с внос , измами , катастрофи и вървеж.
Ние сме си приятели и си излизаме всяка вечер и бихме излизали и без да имаме бмв-та.
Асенчо: чакаме те във враца полицайте са с лади и две астри така ,че проблеми с бегането НЯМА.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Бесен!!! Ще прайме сбирки брат, само свиркай, кеке ориона СИНИЧАК ли е??? Ако е той ми е направил отдавна впечатление, хихи, с гаджето ми се базикаме като го видим секи пък, жената вика "ей тоя е играл много НФС, глей го как кара (то и аз така карам
)" хихихи сфиркай брат, пиши у форума като решите да се сбирате да намина и аз, да се запознайм и такива работи... ОК?
Асенчо бате... Намини, нема да те върнеме, пък да пробваме да изпиеме сичката бира ЛЕДЕНИКА, трудно ще е, но ако успееш да отсрамиш софийската група???

Асенчо бате... Намини, нема да те върнеме, пък да пробваме да изпиеме сичката бира ЛЕДЕНИКА, трудно ще е, но ако успееш да отсрамиш софийската група???

- Новини
-
- BESSNIA
-
!!Asen_X написа:Мдаа...любимото ми ....да се лее бира ...да има смрад на изгоряла гума и да погнем малолитражките
Асенчо та да те приемем трябва да се научиш да пиеш по- бързо бира

- vicho
- старши ентусиаст
-
Без да се фукам (а може и да съм сгрешил нещо) ама тате с МАЗДА-та 1.7Д, от изхода на софия до центъра враца 50 минутки!!! Та така, че асене, моеш се пробваш, срещу "куц" (лани) дизел!!! Мраза японски чикийки ама нема друга... пожелавам си скоро (няколко месеца) да се сдобия с така желания Е30 320i...
Асене заповядай бате, пък що не и цялата софийска група, да се отопли времето и да окопираме някоя местна кръчма!!!
п.с. БЕСЕН?
Асене заповядай бате, пък що не и цялата софийска група, да се отопли времето и да окопираме някоя местна кръчма!!!

п.с. БЕСЕН?
- moto
- младши ентусиаст
-
Пичове тоя орион го виждам секи ден.Още кат го беше тъкмо напраил човека изглеждаше мноо добре ама сега целия(отпреде)е очукан дееба.
Тия аудита сигурноса двете купета и две 100тарки от старите нали.
Кажете кога моем да се видим и имате ли нещо против годините ми.
П.С.на 16 съм
Тия аудита сигурноса двете купета и две 100тарки от старите нали.
Кажете кога моем да се видим и имате ли нещо против годините ми.
П.С.на 16 съм
- moto
- младши ентусиаст
-
Бесен аре да праим сбирка.един пич с черен прелюд се нави след аагитация.Вичо също ше дойде.Предлагам да е Лука или На ОМВто в събота към 6-7.
15 мнения
• Страница 1 от 1