Мартенско събиране при децата в Долна Баня - 10.03.07
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Мартенско събиране при децата в Долна Баня - 10.03.07
Смятам, че е редно да зарадваме децата с мартенички, а и с присъствие, предлагам началото (първият weekend) на март месец да се съберем и дружно да се вдигнем до Долна Баня.
Не мисля че е нужно да събираме пари за мартеници, може просто в деня на тръгване всеки да отдели 5-10 лева и да вземе малко прежда и там единодушно да се съберем и да си "оплетем" мартенички
Който не може да "плете" да си купи готови
Понеже не съм организирал до сега ходенията до там, ще помоля предишни организатори да поемат инициативата и да предложат и обяват подробностите. Ако все пак има повече ентусиасти за ходене и по-малко организатори, нека на 10-ти март в 10:00 се срещнем на Лукойл-а на магистрала "Тракия" и да отпатуваме към Долна Баня
Не мисля че е нужно да събираме пари за мартеници, може просто в деня на тръгване всеки да отдели 5-10 лева и да вземе малко прежда и там единодушно да се съберем и да си "оплетем" мартенички

Който не може да "плете" да си купи готови

Понеже не съм организирал до сега ходенията до там, ще помоля предишни организатори да поемат инициативата и да предложат и обяват подробностите. Ако все пак има повече ентусиасти за ходене и по-малко организатори, нека на 10-ти март в 10:00 се срещнем на Лукойл-а на магистрала "Тракия" и да отпатуваме към Долна Баня
Последна промяна Pin2 на 23 Фев 2007, 11:08, променена общо 1 път
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
На 3 март аз и Любо имаме мероприятие, ама нека Любо си каже сам кво мисли по въпроса 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз не мога да присъствам на терти, но на четвърти мога да съм на линия. В момента наистина нямам физическата възможност да се заема с организацията за посещение при децата, но ако се организирате по всяка веротност ще дойда 

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Като гледам всички ще ходим на това "мероприятие" на 3-ти
и предлагам да направим посещението в дома на 4-ти 

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
JohnnyBlack написа:Като гледам всички ще ходим на това "мероприятие" на 3-тии предлагам да направим посещението в дома на 4-ти

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

След разговор с Ели, уточнихме, че най-добрата дата е втората събота на март, а именно 10-ти.
На 3-ти ще има някакво парти в Пловдив, а и аз в последствие се сетих, че имам важни неща за 3-ти.
ееее.... Датата е ясна. Мисля, че е окончателна.
Все пак нека и те изразят лично мнение. Понеже последните 2 пъти хората значително се увеличават постепенно, но все пак не ми се виждат достатъчно, искам да помоля пловдивчани, както и колегите от този добре развит район, че също може да присъстват. Казвам за тях, зашото като се плъзнат по магистралата ще стигнат бързо и удобно.
Призовавам и всички други които могат да отскокнат за един ден, просто за fun-а, а и за уважението на сладурчетата, които тръпнат в очакване да ни видят.
На 3-ти ще има някакво парти в Пловдив, а и аз в последствие се сетих, че имам важни неща за 3-ти.
ееее.... Датата е ясна. Мисля, че е окончателна.
Все пак нека и те изразят лично мнение. Понеже последните 2 пъти хората значително се увеличават постепенно, но все пак не ми се виждат достатъчно, искам да помоля пловдивчани, както и колегите от този добре развит район, че също може да присъстват. Казвам за тях, зашото като се плъзнат по магистралата ще стигнат бързо и удобно.
Призовавам и всички други които могат да отскокнат за един ден, просто за fun-а, а и за уважението на сладурчетата, които тръпнат в очакване да ни видят.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
ееееееее на 10и няма да успея аз да дойда
да не забравите да нащракате много снимки и да ги качите
ПС - никакъв шанс ли няма да бъде на 4ти

да не забравите да нащракате много снимки и да ги качите

ПС - никакъв шанс ли няма да бъде на 4ти

Tux0 Ca !

- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
И аз си мислех няма ли вече да се организира нещо.И идеята с плетенето на мартеничките много ми хареса
Ама наистина няма ли шанс да е на 4ти?

Ама наистина няма ли шанс да е на 4ти?
Dare To Dream
Тъй като има различни мнения и все някой ще се окаже ощетен, предлагам следния компромис: Ще пусна анкета за 04.03 или 10.03 и според броя на гласувалите ще се реши датата. Краен срок на гласуване 02.03, 20 часа. Така мисля, че е справдливо. И ако имате мнения и предложения за пътуването, ще се радвам да ги споделите тук или да ми пишете ЛС. Моля да не безпокоите излишно Любо (X-citer).

12 мнения
• Страница 1 от 1