09.02.07 - Национално шествие "Не сте сами"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
09.02.07 - Национално шествие "Не сте сами"
На 9 февруари се навършват 8 години от ареста на нашите медици. Тогава в-к "Стандарт", bTV и Дарик радио организират в София шествие в подкрепа на българките с начална точка - пилоните на НДК, в 17:30 часа. Паралелно, в същия час, ще започнат шествия във Варна, Велико Търново, Бургас и Стара Загора. За целта са подготвени 500 000 флагчета и шестметрови транспаранти с надпис “Не сте сами”.
С разрешението на вътрешния министър Румен Петков и с негово участие, 50 полицейски автомобила с включени лампи и сирени ще се присъединят към шествието в столицата. След молебена, който ще бъде отслужен в храм-паметника "Свети Александър Невски", патрулките ще се отправят на поход до Рилския манастир.
Молебенът за здравето и спасението на Валя, Валентина, Снежана, Кристияна, Нася и палестинския лекар Ашраф е абсолютен прецедент в история на катедралния храм. Досега в "Св. Александър Невски" е бил отслужван само един подобен - през 2004 г. Тогава двама митрополити са се молили за здравето и успехите на олимпийците ни преди игрите. Оттогава в храма се отслужват само най-големите християнски празници.
"Стандарт", bTV и Дарик радио успяха да обединят вероизповеданията у нас за каузата на сестрите ни. По едно и също време молитви за спасението им ще бъдат изречени още в синагогата, джамията, арменската и католическата църква и в обединените евангелийски църкви. Духовните водачи на шестте основни вероизповедания у нас ще призоват вярващите да се включат в шествието.
С разрешението на вътрешния министър Румен Петков и с негово участие, 50 полицейски автомобила с включени лампи и сирени ще се присъединят към шествието в столицата. След молебена, който ще бъде отслужен в храм-паметника "Свети Александър Невски", патрулките ще се отправят на поход до Рилския манастир.
Молебенът за здравето и спасението на Валя, Валентина, Снежана, Кристияна, Нася и палестинския лекар Ашраф е абсолютен прецедент в история на катедралния храм. Досега в "Св. Александър Невски" е бил отслужван само един подобен - през 2004 г. Тогава двама митрополити са се молили за здравето и успехите на олимпийците ни преди игрите. Оттогава в храма се отслужват само най-големите християнски празници.
"Стандарт", bTV и Дарик радио успяха да обединят вероизповеданията у нас за каузата на сестрите ни. По едно и също време молитви за спасението им ще бъдат изречени още в синагогата, джамията, арменската и католическата църква и в обединените евангелийски църкви. Духовните водачи на шестте основни вероизповедания у нас ще призоват вярващите да се включат в шествието.

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Въпреки темата, която съм пуснал в "Извън темата", мисля, че това начинание трябва да се подкрепи от колкото се може повече хора. За самата инициатива
. Да не си е помислил някой, че съм против. Против съм само афиширането и самоизтъкването, защото така се пречи на други съпричастни към идеята...

It's not who You are, it's who You know...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
3 мнения
• Страница 1 от 1