Пицария BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-Rok!
Днес или утре ще отида до там и ще взема точният адрес, както и ще говоря за запазване и намаления
Днес или утре ще отида до там и ще взема точният адрес, както и ще говоря за запазване и намаления

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
X-citer написа:00Cool написа:а знаете ли авто борса бмв в ок 1 те там има неква като кру4ма джантите или бмв-вето му викат във зградата на мотоексперта
Само че името "автоборса БМВ" не идва от марката БМВ, а от инициалите на Милен (сина на собственика) с който сме приятели и родителите му
то тва ясно, там за 5 години докато учех в НБУ никога не съм видял БМВ да продават, а минавах всеки ден с маршрутката щот още нямах кола

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-Rok!
За съжаление трябва да обявя, че бях много разочарован. Първо беше пълно със снимки на стари автомобили и имаше само 4-5 БМВ-та. Не съм сигурен, но си мисля, че повечето бяха нереални модели. Хубавото беше, че бяха рисунки.
Пиците не бяха лоши, както и картофите, но всичко друго беше гадно. Самата обстановка не беше кой знае каквко. Така че по-скоро отпада
За съжаление трябва да обявя, че бях много разочарован. Първо беше пълно със снимки на стари автомобили и имаше само 4-5 БМВ-та. Не съм сигурен, но си мисля, че повечето бяха нереални модели. Хубавото беше, че бяха рисунки.
Пиците не бяха лоши, както и картофите, но всичко друго беше гадно. Самата обстановка не беше кой знае каквко. Така че по-скоро отпада

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2