сте има ли зимен сабор

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

сте има ли зимен сабор

Мнение от ico-power » 28 Ное 2006, 18:16

да се саберем и да пиинем по несто топло ,
даите предложение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Ное 2006, 18:51

Национален събор има само веднъж годишно и обикновено е към май месец. Зимен събор едва ли ще има скоро, но виж национални сбирки като тези в Стара Загора са възможни :)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 29 Ное 2006, 1:56

Абе хора незнам дали тук мо е мястото да питам,ама в русе правят ли се срещи? Има ли ентосиасти? Аз съм навита и на национален събор да ходя или там където и да е,ама много ще се кефя на русенски срещи ако не всяка седмица то през тогава. Аз като знам Русеенската група на Пежо Клуб България какви сбирки си правят всяка неделя тука Мани мани бедна ви е фантазията Та мисълта ми беше ИИИИИИИИИИИИИИскам и ние БМВ ентосиастите така да правим. :) ;)
Знам че в другите градове има,ами ние,а? Айде да видя има ли русенци тука? Толкова Баварци виждам из Русе,кой от кой по-красиви айде да ги съберем на едно място а? На някой барбекю,на някой запой,на кафе ако трябва даже-арееееееее бе хора много искам на сбирка на БМВ!!!!!!!!!!
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Ное 2006, 2:08

ilinka_loves_BMW написа:Абе хора незнам дали тук мо е мястото да питам,ама в русе правят ли се срещи?

Ilinka, ето в тази тема :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16689
са отбелязани всички седмични регионални срещи на BMWPower-BG.net ;) Има среща и в Русе, но не знам каква е активността там. :roll:

п.с.
ilinka_loves_BMW написа:Има ли ентосиасти?

Искам само да те помоля за едно нещо. По принцип не правя забележки за правописа. В това можеш да се убедиш като видиш заглавието и съдържанието на тази тема. Но те умолявам, когато изписваш думата ентусиасти да го правиш както е правилно с "У" защото за повечето от нас да напишеш ентосиаст е равносилно на това да напишеш Балгарин ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 29 Ное 2006, 13:35

X-citer написа:
ilinka_loves_BMW написа:Абе хора незнам дали тук мо е мястото да питам,ама в русе правят ли се срещи?

Ilinka, ето в тази тема :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16689
са отбелязани всички седмични регионални срещи на BMWPower-BG.net ;) Има среща и в Русе, но не знам каква е активността там. :roll:

п.с.
ilinka_loves_BMW написа:Има ли ентосиасти?

Искам само да те помоля за едно нещо. По принцип не правя забележки за правописа. В това можеш да се убедиш като видиш заглавието и съдържанието на тази тема. Но те умолявам, когато изписваш думата ентусиасти да го правиш както е правилно с "У" защото за повечето от нас да напишеш ентосиаст е равносилно на това да напишеш Балгарин ;)

Съжелявам :banghead: просто трудно превключвам от латиница на кирилица иначе съм си грамотна -уш!!!!!!!????!!!!!!!!:mhihi:

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 29 Ное 2006, 23:20

X-citer написа:

Днес минах покрай кафенето, в което трябва да са срещите и видях 3 БМВ-та. Дали са били на срещата незнам.

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 30 Ное 2006, 0:16

ilinka_loves_BMW написа:в русе правят ли се срещи? Има ли ентусиасти?

Май "REMUS" от форума е твоя човек, мосля че е на ясно с всички срещи който се провеждат в русе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 30 Ное 2006, 1:38

:) :) :) :) REMUS,а? ОК ще проуча въпроса :) Мерси много!!!!

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 30 Ное 2006, 9:20

ilinka_loves_BMW написа::) :) :) :) REMUS,а? ОК ще проуча въпроса :) Мерси много!!!!

Ето ти точен линк :winky: http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... file&u=580
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 30 Ное 2006, 11:54

ge_a написа:
ilinka_loves_BMW написа::) :) :) :) REMUS,а? ОК ще проуча въпроса :) Мерси много!!!!

Ето ти точен линк :winky: http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... file&u=580

:winky: :) ge_a МЕРСИИИИИИИ ти отново!!!:bowdown:

Назад към Събори/Мероприятия