Съобщение
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Azrail
- UFO Pilot
-
Leon написа:Терминът "национален" е доста ангажиращ (най-малко има тежест на "официален"), не е коректно да се използва необмислено.
Тва се отнася за ентОсиастите...
Ние не сме от тея

MORE BEER!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Leon написа:Терминът "национален" е доста ангажиращ (най-малко има тежест на "официален"), не е коректно да се използва необмислено.

Иво, тия неща не се обявавят от хора с твойто положение в клуба което в монета без да се обиждаш е никакво.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
нещо май на храна тръгва темата 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ако не си забелязъл, необмислените действия са му е практика . Даже
почвам да се чудя при положение, че от всички страни ти се обяснява, че не си наясно какво правиш, а ти продължаваш да пишеш всевъзможни глупости, дали това не е някакъв вид провукация? не може да не загрява, че трябва да укроти топката малко.
GIORCETO написа:Иво, тия неща не се обявавят от хора с твойто положение в клуба което в монета без да се обиждаш е никакво.
на този етап, НИКАКВО е доста високо исказване за положението му. както знаеш е на кантар дали въобще ще остане или не, ама като гледам как е тръгнал...

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Момчета някаква интрижка пак изровихте.
Де факто е имало хора от цялата страна ако Иво е употребил национален събор, вместо национален неофициален събор или национална неформална сбирка
неправи чак толкова лошо впечатление на редовите потребители като мен!
ПС Написал съм една молба към вашия клуб за членство но имам много сериозни колебания да ли ще ми интересно и полезно в клуб който мяза на фризьорски салон!
Хаиде със здраве!
Де факто е имало хора от цялата страна ако Иво е употребил национален събор, вместо национален неофициален събор или национална неформална сбирка

ПС Написал съм една молба към вашия клуб за членство но имам много сериозни колебания да ли ще ми интересно и полезно в клуб който мяза на фризьорски салон!
Хаиде със здраве!
Последна промяна Tod на 27 Ное 2006, 16:35, променена общо 1 път
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Engi написа:............
ако не си забелязъл, необмислените действия са му е практика . Даже
почвам да се чудя при положение, че от всички страни ти се обяснява, че не си наясно какво правиш, а ти продължаваш да пишеш всевъзможни глупости, дали това не е някакъв вид провукация? не може да не загрява, че трябва да укроти топката малко.
..........
на този етап, НИКАКВО е доста високо исказване за положението му. както знаеш е на кантар дали въобще ще остане или не, ама като гледам как е тръгнал...
Искам да си провериш горния пост и след това да решиш дали да обиждаш хората

"Engi написа:вече си представям паметника
в едната ръка буквар, в другата клавиатура
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Tod написа:Момчета някаква интрижка пак изровихте.
Хаиде със здраве!

Те след малко ще кажат да не наричате Пловдивските сбирки регионални, защото не са официални такива

Луда работа става из тоя форум/клуб. Както Bulli ми каза "защо ти е тоя клуб"

P.S. Ей хасковските. Дайте и ние да си направим един клуб бре. Ама да не вземем да се изпокараме,

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2