ЕКО 12.10.2006
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Аз не бях ходил на ЕКО от три месеца и честно да си кажа не вярвах да има толкова много хора, а пък камоли да видя част от Пловдивската група, беше читава сбирката
П.С. Кат за последно и Tonkata направи грандиозен бърнаут на ОМВ - то с новото си купе

П.С. Кат за последно и Tonkata направи грандиозен бърнаут на ОМВ - то с новото си купе

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
bmw maniqk ivo bmw написа:Супер си прекарах даже се запозхан с Дилян. А колко BMW-та имаше много яко.![]()
Мнооооог отдавна, небях виждал толкоз хора на сбирка, просто бях удивен и невероятно очарован. Запознах се с доста хора, бишемного интересно, но с теб неможах да се запозная. Вече на еко се заговорихме с Дилян за теб и от него разбрах кой си, така, че на следващата сбирка на която дойдеш ще се запознам. И междудругото много ви е дбро комбито, но какво е станало с предния капак та се е наложила смяна?
ПП Да това е е38цата от Хаджи Димитър
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
madpetio написа:Срещу онази концепция на Е30ската ми и 535д нямаше шанс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПРОСТАК!!!

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
sonny написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Супер си прекарах даже се запозхан с Дилян. А колко BMW-та имаше много яко.![]()
Мнооооог отдавна, небях виждал толкоз хора на сбирка, просто бях удивен и невероятно очарован. Запознах се с доста хора, бишемного интересно, но с теб неможах да се запозная. Вече на еко се заговорихме с Дилян за теб и от него разбрах кой си, така, че на следващата сбирка на която дойдеш ще се запознам. И междудругото много ви е дбро комбито, но какво е станало с предния капак та се е наложила смяна?
ПП Да това е е38цата от Хаджи Димитър
Лека контузия имаше с стария капак и за това се наложи смяна.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2