Време е за авто поход !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Авто поход до :

Анкетата свършва на 27 Юни 2006, 23:05

гр.Ловеч
17
23%
гр.Монтана
32
43%
гр.Стара Загора
26
35%

Общо гласове : 75
младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавно
Детайли за колата: нищо особено

Мнение от gego_n » 22 Юли 2006, 13:38

Slavi_m , разбира се , че ще окажем съдействие.
Нека колегите да определят дата /дати/ и останалото
тук е наша работа .
При определяне на дата и маршрут , ние можем да
посрещнем групата във Враца , респективно в Берковица.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 22 Юли 2006, 20:17

Slavi_m написа:Такаам,айде да се завърна малко и аз,че от изпити ми запуши главата ;)
Какво става по този въпрос,има доста желаещи по принцип и смятам,че мога да 'възродя' тази тема до някаква степен!
За нищо на света не искам да пропускам ходенето точно! в Монтана :)
Говори ли се за това все още или нещо заспаха нещата?Пенчев? ;)

И тъй като дата не виждам да е определена и аз се присъединявам към призива на кандидат-судента :confused: ,ако това стане-то да е след 25 (примерно) както някой спомена..Най-добре началото на Август ;)

здравеите от скоро съм в клуба ако мога така да се изразя поне ми зжучи гот като го казвам,от ямбол съм по принцип както виждам вие се познавате доста аз не познавам никого ...,6те се радвам ако мога да буда част от това мероприятие живея и работя извън българия но се прибирам в отпуск края на юли така 4е ако организирате дата през август 6те съм МНОГО 6ТАСТЛИВ :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Юли 2006, 21:32

сега си говорих със скейтерите от Монтана и те казаха, че ще искат сега разрешение за палатков лагер да правят .... хехех забавно ще е на палатки а ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 22 Юли 2006, 22:12

Sharo написа:сега си говорих със скейтерите от Монтана и те казаха, че ще искат сега разрешение за палатков лагер да правят .... хехех забавно ще е на палатки а ?

Аз спането в палатките ще пропусна, но бих се включил около лагерния огън. :mhihi: :mhihi:

Между другото, днес решихме с половинката следващата седмица да се разходим до Берковица. Най-вероятно ще тръгнем петък вечер, и неделя следобед ще се върнем. Който не знае - тогава е Беркрок фестивала, има разни групи, пиене, кебапчета и жива музика. :mhihi: :mhihi:

Мисля си, в съботата може да отскочим и до Монтана, или пък в неделя да им минем на проверка на сбирката преди да се върнем към София. (Това е само идея!!)

Става дума за самосиндикално решение, не сме се уговаряли с никой, но ако някой прояви желание - с удоволствие ще направим една мини колона! :lol:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 23 Юли 2006, 23:08

Penchev написа:12 и 13 август Монтана :?:

На 12-ти пътувам за морето и ако това остане датата, аз ще пропусна :confused:
Какво мислите за началото на Септември? Тогава всеки ще се е върнал от "странство" и ще можем да се съберем повечко хора.
За пътуването до Монтана бих предложил да минем през Петрохан, защото по магистралата е малко скучно :twisted:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 27 Юли 2006, 13:07

Минаха ми изпитите и ако датата не съвпада с моето записване в някой университет ще се радвам да ви видя! Петрохан ми е любимия път, защото е много спокойно, въпреки доста опасните завои (ако дрифтите ще е весело, но доста опасно, според мен!). Пътя Видин-София през Витиня е много отвратителна работа - самата пътна настилка е по-хубава от Петроханската, но движение е много натоварено, пълно е с идиоти и се минава към 50км по-дълъг път!
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 28 Юли 2006, 23:17

такам ... ще се ходи ли до Монтана или .... :conf:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 29 Юли 2006, 3:09

То падна снега докато се наканите бре :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 15 Авг 2006, 11:21

Идеята пропадна тотално, а ? :uups:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 15 Авг 2006, 12:18

Ние от околоността си чакаме... Дано пък да стане нещо, но сега всеки е по морета, почивки и е замряла работа :confused:

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия