22-23-ти юли -Пистов шампионат за аматъори (Писта Калояново)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Голям мерак имам за тази хава. Карал съм към 2-3 месеца активно картинг и имам представа горе долу от траектория и точкуване на завои и с удоволствие бих си изпънал колицата на пистата, ама малко ми е притеснено все пак ако стане няква низерия.....
Я кажете от пловдивското подразделение на БМВ клуб някой ще ходи ли

Я кажете от пловдивското подразделение на БМВ клуб някой ще ходи ли

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
pAbLo написа:Ела УТРЕ на пистата и ще ти предоставя господин Стоилов за разговор.
Ще му зададеш лично всеки един въпрос който те вълнува за да няма пропуски после![]()
А мен знаеш как да ме познаеш нали
ами не мога утре , след 19ти 20ти ще мога, ако тогава става бих дошъл ама не знам как се стига до там , пък и ме интересува кога мога да разуча пистата , искам да е покарам малко щот доколкото прочетох директно почват квалификациите , а аз за пръв път ше хода на пистата ... как стоят нещата .... ?

БМВ
pAbLo написа:Ми имаш цял ден да научиш пистата.Иначе тази събота можеше да караш.
Сега остана за 22ри![]()
А за застраховката се оказа че не е за щети по личния автомобил а за трети лица...
Сега го разбирам
Нямате ли някоя връзка с някоя застрахователна компания за да се измисли някаква застраховка и за личните автомобили?
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
до колкото знам , много малко фирми правят застраховка за пистата , и са доста скъпи, но все пак ще питам как сотят нещата понеже и мен ме интересува ...
БМВ
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
днес някой беше ли там ? аз се изкефих доста , макар че не дадох кой знае кво време , ама беше зако, имаше доста инциденти , БМВ 545 -цата , потроши преден спойлер и май радиатора нещо му имаше , а пък ладата Гого направи едно превъртане , после извадиха 2-3 чука и е оправиха набързо за следващтите обиколки ... а един с хонда сивик май беше , забърса гумит епо средата на пистата след един шикан , той доста ламарини огънанати имаше ам само с тва се размина ....
нзакой от вас беше ли там , да каже впечатления
нзакой от вас беше ли там , да каже впечатления
БМВ
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3