23.05.2006 (Вторник) - Возене на сираци абитуриенти
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Трябва да сме в дома в 18:00 часа. В 18:30-18:45 ще тръгнем към училището на децата намиращо се в Долна Баня (7 км от дома). От там ще тръгнем към Боровец(около 20 км от Д.Баня) в 19:00 - 19:30. След това всеки може да прави каквото пожелае - ако иска може да поостане малко с децата в Боровец, а ако иска тръгва директно към София
Пътят от София до с. Гуцал е около 80 км. като 40 от тях са магистрала.
Предлагам да се съберем на бензиностанция ЛУК Ойл намираща се на изхода на София в посока Пловдив. Когато пътувам сам стигам там за около 45 мин., но сега ще сме няколко коли и за това ще го сложим 1 час пътя. Предлагам да се съберем към 16:00 на бензиностанцията и в 16:30 да потеглим.
Ако имате предложения за друг час или сборен пункт казвайте да го обсъдим.
Миналата година бях взел на абитуриентките цветя, шампанско, шоколадови бонбони и някакви дребни сладки. Тази година ще са момчета и букетите автоматично отпадат. Ако искате може да се комбинираме за шампанско и някакви сладкиши

Предлагам да се съберем на бензиностанция ЛУК Ойл намираща се на изхода на София в посока Пловдив. Когато пътувам сам стигам там за около 45 мин., но сега ще сме няколко коли и за това ще го сложим 1 час пътя. Предлагам да се съберем към 16:00 на бензиностанцията и в 16:30 да потеглим.
Ако имате предложения за друг час или сборен пункт казвайте да го обсъдим.
Миналата година бях взел на абитуриентките цветя, шампанско, шоколадови бонбони и някакви дребни сладки. Тази година ще са момчета и букетите автоматично отпадат. Ако искате може да се комбинираме за шампанско и някакви сладкиши

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз трябва да карам някаква девойка от люлин до българия
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- X-citer
-
GIORCETO написа:Аз трябва да карам някаква девойка от люлин до българия

Нещо не разбрах какво искаше да кажеш, я обясни по-подробно

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Как мина я разказвайте на дълго и широко 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Scott написа:Как мина я разказвайте на дълго и широко
На мен ми беше първо ходене и в общи линии бях приятно изненадан. Разбрах, че децата на 10 Юни си имат традиция и си правят празненство, Любо каза, че ще бъде там 100%, ще се опитам и аз да бъда. И по тоя повод ми дойде една идея, имам непотребни за мен ролери, скейтборд и много хубав БМХ ( който ти приятелю СКОТ ще отремонтираш) и ще им ги занеса, за да могат тези които неработят през лятото да си имат занимание и някаква радост. Иначе разходихме дечурлигата, вдигнахме им адреналина и показахме с Любо на Долна Баня и Боровец що е то БМВ и има ли почва унас

ПС Любенце, кажи на тая по-сладката мацка добра дума за мене, ша почерпа стабилно

- X-citer
-
Всичко мина перфектно. Децата много се зарадваха и са ни много благодарни. Участниците бяхме: Ели с Е46 318, Сони и приятелка с 735 и аз с две приятелки и Е34 535 HAMANN
Имаше от всичко по много - палене на гуми, лов на малолитражки (чак сега разбрах какво е
), и красиви дрифтове (в главната роля беше Сони). Радвам се, че и този път успяхме да зарадаваме децата и искрено благодаря на всички, които се включиха в тази инициатива!

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2