Картинг писта - Пловдив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Картинг писта - Пловдив
Здрасти на всички,
имам едно предложение:на 19-20.04 на писта Лаута в Пловдив се открива картинг шампионатът.Аз задължително ще съм там.Който желае нека заповяда.Знам,че ще има яко пилене на гуми.
Подробности за час незнам,но като разбера ще ви пиша.
Между другото:искам да споделя една интересна проява,която се организира на пистата.Всеки клиент,който се запише да кара, се регистрира неговото име в база данни.Същевременно с професионална измервателна система се замерват времената на всяка негова обиколка.На края на месеца първите 16 времена организират полуфинал и малък финал.Като завършилите в тройката отиват на големия финал,който ще е в края на годината.
Спечелилия големия финал получава награда:ПИЛОТИРАНЕ НА БОЛИД ОТ Ф1 НА ПИСТАТА НЮРБУРГРИНГ ИЛИ СИЛВЪРСТОУН.
Искам да ви кажа,че съм имал възможност да карам на пистата в София /закритата/, а и закритата в Пловдив, но тази на Лаута е наистина уникална - говоря като настилка, а и поредица завой.
Тя си е професионална, като съм говорил с професионални картингисти,които казват, че пистата е перфектна.Даже на някой вече е любима.
Всъщност това си е професионално съоръжение, като дори и с хобикарт се усеща добре скоростта.Между другото:те са 250 сс и са по-бързички от всички останали хобикартове в БГ.
В събота бях към 3 часа, като направих с познати голямо родео.
Една обиколка е 850 м и е 1 левче.Като караш състезание плащаш 12 лв. за 15 мин.
Като направиш 20 обиколки се чувстваш, все едно, че си правил страхотен секс.
Та който ходи, нека да ми се обади на 087 55 39 07 или 032/96 40 22
Между другото давам идея за събора, през Май:
След като той приключи, може да минем през Пловдив и да си направим истинско джуро между феновете.Мисля,че ще си заслужава.
Пистата има осветление и работи до 22.00 ч.
имам едно предложение:на 19-20.04 на писта Лаута в Пловдив се открива картинг шампионатът.Аз задължително ще съм там.Който желае нека заповяда.Знам,че ще има яко пилене на гуми.
Подробности за час незнам,но като разбера ще ви пиша.
Между другото:искам да споделя една интересна проява,която се организира на пистата.Всеки клиент,който се запише да кара, се регистрира неговото име в база данни.Същевременно с професионална измервателна система се замерват времената на всяка негова обиколка.На края на месеца първите 16 времена организират полуфинал и малък финал.Като завършилите в тройката отиват на големия финал,който ще е в края на годината.
Спечелилия големия финал получава награда:ПИЛОТИРАНЕ НА БОЛИД ОТ Ф1 НА ПИСТАТА НЮРБУРГРИНГ ИЛИ СИЛВЪРСТОУН.
Искам да ви кажа,че съм имал възможност да карам на пистата в София /закритата/, а и закритата в Пловдив, но тази на Лаута е наистина уникална - говоря като настилка, а и поредица завой.
Тя си е професионална, като съм говорил с професионални картингисти,които казват, че пистата е перфектна.Даже на някой вече е любима.
Всъщност това си е професионално съоръжение, като дори и с хобикарт се усеща добре скоростта.Между другото:те са 250 сс и са по-бързички от всички останали хобикартове в БГ.
В събота бях към 3 часа, като направих с познати голямо родео.
Една обиколка е 850 м и е 1 левче.Като караш състезание плащаш 12 лв. за 15 мин.
Като направиш 20 обиколки се чувстваш, все едно, че си правил страхотен секс.
Та който ходи, нека да ми се обади на 087 55 39 07 или 032/96 40 22
Между другото давам идея за събора, през Май:
След като той приключи, може да минем през Пловдив и да си направим истинско джуро между феновете.Мисля,че ще си заслужава.
Пистата има осветление и работи до 22.00 ч.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Роската написа:
Той Пецата,още виси на Андро 1-2 пукнати ребра
Еееее той ми върна едно изхвърляне от пистата,но за ребрата

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Да ама проблема е че така наречената Измервателна уредба НЕ РАБОТИ все още
Аз също бях там в събота към 14 -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=2451
И на мен ми се струва че пистата е яка затова чакам слънчевите дни и яко гааазззз

И на мен ми се струва че пистата е яка затова чакам слънчевите дни и яко гааазззз

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
madpetio написа:Роската написа:
Той Пецата,още виси на Андро 1-2 пукнати ребра
Еееее той ми върна едно изхвърляне от пистата,но за ребрата![]()
Кво да се прави рискове...
Споко, споко... случват се такива неща в спорта, важното е че всичко ми мина спомен не остана, пък както казва и Петьо - аз си го върнах след това с едно две изблъсквания (не че го направих нарочне де, ама ...

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
9 мнения
• Страница 1 от 1