03.Април.Eko+OMV

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

03.Април.Eko+OMV

Мнение от bip » 04 Апр 2003, 15:12

Интересно ми е ника на момчето с бялата е36 318 какъв е.
вчера 03/04/03 се видяхме първо в еко петролеум после на ОМВ.
искам да го питам как тръгва, колко върти гумите щото разбрах 4е ,му е проблем-не били добри нещо, на колко rpm тръгва и до колко я цеди ?
и разкажете другите [bavaria?] нали тръгнахте накрая от ОМВ нанякъде ? кво стана?
---------------------------
аз както разбрахте бях подкукуросан да защитя 4естта на bmw от мои приятели и да се дърпам с един форд scorpio 2.9литра/ 4уха се приказки и 3 4е бил и не знам си кво.
тръгнахме от края/на4алото на разделителната мантинелана околвръстното - от страната на ОМВ, някъде пред резиденцията се пада това.
питам как ще тръгваме ?
:roll:
той вика : свиркай три пъти с клаксона и тръгваме. :lol:
хуб'у -
:shock:
реват моторите - яко адреналин -
тръгвам пак на 4000+rpm
първа - втора :shock: двете коли вървят абсолютно една до друга -
на края на втора и на4алото на трета - тоя го отнема назад :lol:
гледам в огледалото аварийки -
:shock:
спирам - идва той -
вика : нещо не се полу4и - дай пак - от тука до табелите : сигурно немаше 200 метра- викам му не е ли късо - вика НЕ Е НЕ Е
:wink:
ОК
първа - втора - тоя път половин метър пред него през цялото време ама пак държи и на трета пак го отнема - :wink:
поглеждам в огледалото и виждам некви полицейски лампи и оня пи4 им спря. :shock:
оттам газ в отбивката за бояна - нагоре до на4алото и - обръщам и обратно на околовръстното и омв :lol:
гаджето му там го 4ака - викам й - ееееееее
он го ФАНАХА :lol:
4аках 20 мин : през това време другите BMW clubbers тръгнаха заедно вси4ки - и ние с мойте приятели си тръгнахме също
но щеше да ми е интересно да 4уя неговата версиа по въпроса ...
все пак съм малко разо4арован 4е само с такива гробници като тва scorpio мога да се гоня
ама беше силно преживяване - особено тва с куките
~karmapa chenno~

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 04 Апр 2003, 15:36

Абе всеки четвъртак ли ходите на гонки що не казахте :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 04 Апр 2003, 15:37

BMW323i написа:Абе всеки четвъртак ли ходите на гонки що не казахте :?:

ми аз отидох за първи път :?
~karmapa chenno~

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

аз съм :)

Мнение от naskoksan » 07 Апр 2003, 12:01

Аз съм с бялото БМВ, се казван наско и те поздравявам за тва че си го издухал тоя пич :twisted: :twisted:
с форда щото беше многоо навит на моята два пъти се бягахме с него и все ме издухва пбаче не си казва кучето че е 2,9 много хитро а аз съм с 1,8 и пак до държах равен на 1 и на 2
Абе виж аз не съм точно човека който трябва да питаш за технически подробности щото и аз съм от скоро в бизнеса :) :wink:
Ама все пак ще ти кажа че като се бягахме за първи път с ония с форда (тва ми беше и първата гонка изобщо) :D бях с стоманените джанти и зимни Бриджстоун 185/65/15 гуми на 2 сезона почти новички :) тръгнах на 4 хил. оборота и колата направо се изстреля съединителя го отпуснах възможно най бързо колкото да не придърпа колата и сменях предавки между 5500 и 6000 оборота не знам с точност защото адреналина ми щеше да избие скалпа :)
Иначе в четвъртък като бяхме бях с чисто нови лети джанти и супер стари шибани гуми с 3мм грайфер пирели които бяха също 185/65/15 и не ставаха за джантата :) щото тя е 7 инча на ширина
тръгнах по същия начин и имаше яко пилежи на 1 на 2 та дори малко и на 3 и ония доста ме дръпна !!! ама карай важна е тръпката
така че тва е което мога да ти кажа надявам се да съм ти бил от полза
а и извинявай че толкова се забави отговора ама не бях влизал доста време в нета :)
надявам се пак да се видим там :twisted:

Назад към Събори/Мероприятия