БУХОВО - 26.06 ФИНАЛНО!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Еййй някой от снимките са...N1! Реното,цър-пър-а...сега ще видя и клипчетата...БРАВО БРАВО позабавлявали сте се:)
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Абе доста добре беше!Мога да кажа само че който не дойде може да съжелява!Аз си изскарах перфектно!
А на пистата се изкефих яко!Жалко че само никой не е успял да ме снима!
ПС: Иначе ДЕДАТА, пак показа класа!

А на пистата се изкефих яко!Жалко че само никой не е успял да ме снима!

ПС: Иначе ДЕДАТА, пак показа класа!

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
........
Беше просто перфектно! Симпъл мен и ДЕДАТА просто са извънземни! Нема такова въртене, такъв бърнаут-просто класата си е класа
!!!!!!!
Имаше и малко неприятни моменти-бронята на Дизелбой и проблема с колата на Владо, но важното е, че всичко е ОК и всички бяха доволни, щастливи и засмени
Между другото аз май пропуснах да се запозная със съседа на Симпъл мен-ебати пича-покани ни в Чепинци, почерпи ни със сто вида напитки, извади ебати приличните мезета и даже се извиняваше за адската жега навънка
-нема такъв домакин-явно всички от Чепинци са МНООГО читави
А пред къщата му има ебати уникалния плац за въртене и всякакви простотии-и после се чудете защо ДЕДАТА и Симпъла се въртят така нечовешки-ми много просто-имат къде да тренират всеки ден

Имаше и малко неприятни моменти-бронята на Дизелбой и проблема с колата на Владо, но важното е, че всичко е ОК и всички бяха доволни, щастливи и засмени

Между другото аз май пропуснах да се запозная със съседа на Симпъл мен-ебати пича-покани ни в Чепинци, почерпи ни със сто вида напитки, извади ебати приличните мезета и даже се извиняваше за адската жега навънка

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Симпъл, не се коси, имам те на клип заедно с Дедата и Мънки, ама нещо имам проблем с качването, иначе ша та видим и тебе
Благодаря на всички за хубавото прекарване, всички бяхте чудесни!!!!! 

- simple_man
- 323i Killer
-
Re: ........
Тоо Cool написа:Беше просто перфектно! Симпъл мен и ДЕДАТА просто са извънземни! Нема такова въртене, такъв бърнаут-просто класата си е класа!!!!!!!
Имаше и малко неприятни моменти-бронята на Дизелбой и проблема с колата на Владо, но важното е, че всичко е ОК и всички бяха доволни, щастливи и засмени![]()
![]()
![]()
Между другото аз май пропуснах да се запозная със съседа на Симпъл мен-ебати пича-покани ни в Чепинци, почерпи ни със сто вида напитки, извади ебати приличните мезета и даже се извиняваше за адската жега навънка-нема такъв домакин-явно всички от Чепинци са МНООГО читави
А пред къщата му има ебати уникалния плац за въртене и всякакви простотии-и после се чудете защо ДЕДАТА и Симпъла се въртят така нечовешки-ми много просто-имат къде да тренират всеки ден
![]()
![]()
![]()
![]()
Батка евала, радвам се че ти ви е харесало!Иначе пича е мой мнооого добър приятел и е много точен!

- simple_man
- 323i Killer
-
bimbolet написа:Симпъл, не се коси, имам те на клип заедно с Дедата и Мънки, ама нещо имам проблем с качването, иначе ша та видим и тебеБлагодаря на всички за хубавото прекарване, всички бяхте чудесни!!!!!
Супер, пусни линкче като го качиш!

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
simple_man написа:bimbolet написа:Симпъл, не се коси, имам те на клип заедно с Дедата и Мънки, ама нещо имам проблем с качването, иначе ша та видим и тебеБлагодаря на всички за хубавото прекарване, всички бяхте чудесни!!!!!
и моито и моито

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Твоето, като го видиш, ша та заболи сърцетоdizelboy написа:simple_man написа:bimbolet написа:Симпъл, не се коси, имам те на клип заедно с Дедата и Мънки, ама нещо имам проблем с качването, иначе ша та видим и тебеБлагодаря на всички за хубавото прекарване, всички бяхте чудесни!!!!!
и моито и моито![]()
![]()
![]()

- simple_man
- 323i Killer
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ахахааааааааахххх елле нема такава снимка хаахахах

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2