Специални Благодарности

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Специални Благодарности

Мнение от BMW-X5 » 10 Май 2005, 0:27

Искам да изкажа специални благодарности на хората които ме направиха част от този 4-ти събор за който чета и чакам от година ...
DEFLEPARD който дойде да ме вземе в 6:00 от Албена ...
Георги Пенчев с който изкарах много яко по пътя слушахме яка музика и той ме спаси знае от какво ...
Също на Ма6ините специални благодарности ,че ме подслониха ...
На Мад Ваньо който ме спаси да не заспя прав ...
Chefo и жена му с които се прибрах Читав :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И не на последно място на Организаторите Евала момчета :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
За съжаление изпуснах някои доста интересни мигове ,но не съжалявам нито за миг ,че дойдох и станах макар малка част от това което се случи ...
Това беше страшен подарък за рождения ми ден най незабравимото изживяване ....
Единственото което ми липсваше и не видях три дена подред беше Х5 (E53) въпреки ,че сред толкова много БМВ-та не се чустваше липсата ... чак днес видях и се успокоих малко 8)

Надявам се 5-тият национален събор да бъде още по добър вече знам за какво става дума ще се подготвя и ще имам книжка дано някоя бима да подкарам до тогава хептен да усетя тръпката и дано времето да е с нас ...

П.С.1 Скоро ще постнем и снимките от Варненската група и надявам се видеото за което ще се погрижи Деф4о (моля те вярвам в теб)
:mhihi:

П.С.2 Тази тема я пускам отделно за да ви покажа какви хора сте не ,че не го знаете де и искам да ви благодаря ,че ви има ...
Читав Събор се получи :winky:

и БМВ Рулзззззззззззззззз :yes:

Поздрави DJ X5 :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 10 Май 2005, 7:26

а честит рожден ден.. и да почерпиш :P :drink: :drinking: :have one: :yammy: :чрд: :bchug: :mhihi: :mhihi:

П.С. двете малки клипчета от по 60 минути :mhihi: :mhihi: ще ги сваля веднага щом намеря читав кабел :mhihi: , че целия сеоплех в кабели и нито един не става :help:

Назад към Събори/Мероприятия