Коментари и мнения след събора.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Аз искам да благодаря на всички, които присъстваха на събора
Всички Вие доказахте, че не е толкова трудно да се спазват елементарни правила, като местата за спиране, местата за гледане, молбите на водещите по микрофона и т.н. Публиката бе причина 1-ия кръг по Тайм Атак на 7 и 8 март да бъде прекратен, но сега именно благодарение на публиката 8-ия Национален БМВ Събор, въпреки рекордния брой зрители (5000) се оказа най-добре организиран. Да и ние като организатори си направихме изводите и промените след мартенското мероприятие, но въпреки всичко, ако ВИЕ всички присъстващи на този събор не бяхте така дисциплинирани, то това мероприятие също щеше да се провали 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Аплодисменти за организаторите и техните железни нервички
Хвала
Продължавайте в същия дух
Аплодисменти за участниците и техните автомобили
Аплодисменти за всички фенове, които не се уплашиха от дъжда
Аплодисменти за всички фенове, които се уплашиха от дъжда
Аплодисменти за колегата Вичо и Фенката, които единствени спряха, когато с друг колега бяхме спряли насред входа на Пловдив и се чудехме накъде аджеба е тоя х-л Родопи
Аплодисменти за виновниците за нощната обиколка на Пловдив
(м-удругото аз все още чакам клипчета от тогава - 2ма младежи със синя е46 снимаха доста, ама нещо нещо никви ги няма)
Аплодисменти за колегата gbkmkw, койтооо беше много важен съпорт по време на същата обиколка
И да не забравяме - аплодисменти за всички семкаджии - без вас няма да е същото на тези мероприятия

Аплодисменти за участниците и техните автомобили

Аплодисменти за всички фенове, които не се уплашиха от дъжда

Аплодисменти за всички фенове, които се уплашиха от дъжда

Аплодисменти за колегата Вичо и Фенката, които единствени спряха, когато с друг колега бяхме спряли насред входа на Пловдив и се чудехме накъде аджеба е тоя х-л Родопи

Аплодисменти за виновниците за нощната обиколка на Пловдив

Аплодисменти за колегата gbkmkw, койтооо беше много важен съпорт по време на същата обиколка

И да не забравяме - аплодисменти за всички семкаджии - без вас няма да е същото на тези мероприятия

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Новини
-
Приятно изненадани сме от реакцията ви. Благодарим ви за чудесните отзиви и хубавите думи
На 4 национални събора съм присъствал. И на четирите като главен организатор. Реално както аз, така и доста от колегите никога не сме били участници или посетители. В дните преди съборите докато вие броите часовете и минутите, ние правим последни приготовления за да осигурим вашето приятно изкарване. По време на самите събори рядко има време да успеем да си разменим повече от две приказки с някого, за по биричка пък изобщо не може да става въпрос.
Няма ни по снимките с компаниите, колите ни обикновено са завряни в някой шубрак да не пречат или се ползват за склад. Няма ни по кръчмите, няма ни и във веселите истории за съборите. Докато вие пиете, ние спим. Докато вие карате по пистата, ние работим. Докато вие сте край бърбекютата, ние се чудим откъде да намерим време една вода да изпием или да докопаме нещо за ядене. Самия факт, че сме организатори обикновено ни вади от сметките за весело изкарване. Всъщност ни вади от всички сметки.
Нямате представа колко пъти сме изпадали в инфарктни ситуации, колко пъти сме поемали вина и сме се червили заради изцепките ви, колко полицейски протокола сме подписали, колко лични средства сме наливали, колко време сме отделяли, колко безсънни нощи сме изкарвали...
Иронията е, че обожавам националните събори, а всъщност никога не съм имал възможноста да се насладя на нито един от тях. Това се отнася не само за мен, но и за мнозина други хора през годините.
След всеки събор се питам струваше ли си. Отговора го намирам именно в теми като тази.
Сега надявам се разбирате защо отзивите ви значат толкова много за мен и колегите ми. Друго не ни трябва.
П.С. Вече започнахме предварителната организация за следващото мероприятие, така че си стягайте колиците, защото тогава ще са и конкурсите

На 4 национални събора съм присъствал. И на четирите като главен организатор. Реално както аз, така и доста от колегите никога не сме били участници или посетители. В дните преди съборите докато вие броите часовете и минутите, ние правим последни приготовления за да осигурим вашето приятно изкарване. По време на самите събори рядко има време да успеем да си разменим повече от две приказки с някого, за по биричка пък изобщо не може да става въпрос.
Няма ни по снимките с компаниите, колите ни обикновено са завряни в някой шубрак да не пречат или се ползват за склад. Няма ни по кръчмите, няма ни и във веселите истории за съборите. Докато вие пиете, ние спим. Докато вие карате по пистата, ние работим. Докато вие сте край бърбекютата, ние се чудим откъде да намерим време една вода да изпием или да докопаме нещо за ядене. Самия факт, че сме организатори обикновено ни вади от сметките за весело изкарване. Всъщност ни вади от всички сметки.
Нямате представа колко пъти сме изпадали в инфарктни ситуации, колко пъти сме поемали вина и сме се червили заради изцепките ви, колко полицейски протокола сме подписали, колко лични средства сме наливали, колко време сме отделяли, колко безсънни нощи сме изкарвали...
Иронията е, че обожавам националните събори, а всъщност никога не съм имал възможноста да се насладя на нито един от тях. Това се отнася не само за мен, но и за мнозина други хора през годините.
След всеки събор се питам струваше ли си. Отговора го намирам именно в теми като тази.

Сега надявам се разбирате защо отзивите ви значат толкова много за мен и колегите ми. Друго не ни трябва.
П.С. Вече започнахме предварителната организация за следващото мероприятие, така че си стягайте колиците, защото тогава ще са и конкурсите

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
!!Asen_X написа:Приятно изненадани сме от реакцията ви. Благодарим ви за чудесните отзиви и хубавите думи![]()
![]()
След всеки събор се питам струваше ли си. Отговора го намирам именно в теми като тази.![]()
Поздравление колега,
Именно такива хора като теб и колегите организатори ни кара да се чустваме добре в своите БМВ машини,енергията която излъчвате е много позитивна,токова трудна задача като организиране на подобно мероприятие в условия на Българска действителнот е показателно за ентусиазма и волята.
Аз за съжаление не присъствах на това мероприятие защото работех,но следях отзивите във форума(както и спамех на воля в спам-темата

Още един път поздравления,моето най-дълбоко уважение към вас и към подреденият сайт ,за който полагате грижи.
Бирата е от мен

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
!!Asen_X написа:...
Самия начин по който си го написал показва мъничка част от желанието и ентусиазма!

И на другия събор ще помагам с минералната течност

!!Asen_X написа:.....
Бате, ти си мазохист

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
!!Asen_X написа:Приятно изненадани сме от реакцията ви. Благодарим ви за чудесните отзиви и хубавите думи![]()
![]()
След всеки събор се питам струваше ли си. Отговора го намирам именно в теми като тази.![]()

Благодаря на организаторите за чудесния събор!
Благодаря на колегите от София от съботната група, беше много добро пътуване!
Специално благодаря на колегата Biankonero за стикера!

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
!!Asen_X написа:П.С. Вече започнахме предварителната организация за следващото мероприятие, така че си стягайте колиците, защото тогава ще са и конкурсите
От доста време се чудя къде да попитам, и за да не пускам нова тема ще го направя тук. Тааа, има ли вече някаква информация кога ще се проведе това второ за годината мероприятие? Гледам колегите вече се оговарят за моренце, други сигурно вече и те се запланували лятната си почивка. Не мисля че би било приятно да разбереш в последния момент и да ти се объркат плановете. Ще се радвам на какъвто и да е отговор. Примерно в края на август, или средата на септември.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Според темата за събора по-горе, следващото мероприятие ще е в края на летния сезон и неговата дата ще бъде съобщена месец и половина предварително, което е достатъчно рано, за да може всеки да си направи плановете
ПС: силно се надявам този път и през трите дена времето да е слънчето и топло ....

ПС: силно се надявам този път и през трите дена времето да е слънчето и топло ....
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Wolfen написа:Според темата за събора по-горе, следващото мероприятие ще е в края на летния сезон и неговата дата ще бъде съобщена месец и половина предварително, което е достатъчно рано, за да може всеки да си направи плановете![]()

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.