Събор -> тръгване от Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Събор -> тръгване от Варна
май не е толкоз важно та чак цяла тем да се пуска.. модераторите да я изтрият.. ако се събудят
та сборния пункт е на "голямото Пикадили" до Окръжна болница (улица "Пирин", повтарям не Прилеп, а Пирин!
) часът е 7:30 сутринта (до към 8:00 да се съберем всички
и да тръгнем) денят е 7.05.2005 (седми Mай, две хиляди и пета година
)
П.С. до към 11:00 -11:30 ще гледаме да сме пристигнали... чакайте ниииииииииии

та сборния пункт е на "голямото Пикадили" до Окръжна болница (улица "Пирин", повтарям не Прилеп, а Пирин!

П.С. до към 11:00 -11:30 ще гледаме да сме пристигнали... чакайте ниииииииииии

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Леле,как след Djurdevdan
ще успея да стана толкова рано
А пък и незнам къде е въпросното място ...
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
Мястото по принцип е много известно "Пикадили" е най-голямата верига магазини за хранителни стоки във Варна и има само 1 такова до Окръжна болница (която е единствената с това име) така, че когото и да питаш ще ти обясни как да стигнеш до него от мястото където се намираш. Другия вариант е да дойдеш с такси, само че вместо да се возиш при него ще караш след него
Да разбирам ли, че ще си във Варна по тва време и ще пътуваш с нас? Ако е така трябва да знаем, за да те чакаме и няма да е лошо да оставиш един телефон за връзка.

Да разбирам ли, че ще си във Варна по тва време и ще пътуваш с нас? Ако е така трябва да знаем, за да те чакаме и няма да е лошо да оставиш един телефон за връзка.

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
За варненци една идея - Защо не се съберете на Лукойла на изхода за София по магистралата?
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
Един написа:...
по принцип няма значение къде ще се чакаме стига да има паркинг да не пречим на движението и да си чакаме кротко, НО мястото вече е определено и повечето хора са предупредени

П.С. все пак сме с коли готови за дълъг път - 10км повече или по-малко ми се струва се тая

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Яворчо е дал много добра идея,за Лукойл-а на излизането ... Да,във Варна ще съм от утре следобяд.Телефона ми е 0888 66 18 46,
"4,8 IS" казваше,че ще пътува с негови приятели в събота - разбирали ли сте се нещо ? Аз бях се разбирал с Alexi от Шумен за в Петък да пътуваме заедно,но сега си резервирах хотел за 2 нощувки...
Георги Пенчев
"4,8 IS" казваше,че ще пътува с негови приятели в събота - разбирали ли сте се нещо ? Аз бях се разбирал с Alexi от Шумен за в Петък да пътуваме заедно,но сега си резервирах хотел за 2 нощувки...
Георги Пенчев
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
Penchev написа:Яворчо е дал много добра идея,за Лукойл-а на излизането ... Да,във Варна ще съм от утре следобяд.Телефона ми е 0888 66 18 46,
Георги Пенчев
добро лошо - наще хора решиха Пикадили-то да е... няма смисъл да променяме мястото за да объркваме хората иначе на мен не ми пречи и на летището да беше

ако под "4,8ис" разбираш "Екс петицата" или Тодор - той сам още не знае с кого ще пътува и дали въобще ще пътува... все пак съм му запазил място в мойта кола, въпреки че не заслужава.. ама нали съм добричък

Алекси от Шумен ако ще пътува в Петък не се сещам с кво мога да му помогна, а ако пътува в събота разбира се че ще се радваме да се включи в колоната

телефона ми ще ти го пратя на ЛС поради мои си съображения

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Еми понеже всички са баровци и са много сериозни хора в крайна сметка се оказа ,че няма да стане мойта ...
И Дефчо май с тебе ще пътувам ако си реша другия проблем ,който е следния ...
На 6 съм на банкет в К.к. Албена и не ми е ясно сутринта в 7:00 с к'во мога да се придвижа до Варна ...имаше някакви маршрутки ама не съм запознат с графика им ...Общо взето много неприятно ...
И Дефчо май с тебе ще пътувам ако си реша другия проблем ,който е следния ...
На 6 съм на банкет в К.к. Албена и не ми е ясно сутринта в 7:00 с к'во мога да се придвижа до Варна ...имаше някакви маршрутки ама не съм запознат с графика им ...Общо взето много неприятно ...
8 мнения
• Страница 1 от 1