Случайни размисли за събора...

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Случайни размисли за събора...

Мнение от BMX » 03 Май 2005, 12:13

!!Asen_X написа:...Няма да има лъскави награди...

Здравейте на всички,
Не се познавам с почти никой, дори не съм сигурен, че ще успея да дойда, защото май съм хванал бронхит-пневмония, но няма значение...
Намира ми се един кашон шампанско с много лъскави етикети. Ако това ще свърши работа - давам го. Не е зле за награда, пък и каква веселба ще падне, като на истинско Гран при... :D :D

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 03 Май 2005, 12:14

MOPKOB написа:Щот' ази освен сред раздаващите, друг алчен не увидел!

... Точно така братчед ... а и смятам, че аз съм най - алчния!

...и понеже обрах всички скъпи награди, ама нали съм алчен и не ми стигна и реших и да си купя и нови фарове (за да не са капо хората, които дадоха една торба пари в награди)...
мммм дааам.... алчно е човешкото сърце - колкото повече му даваш то толкова повече иска...
... така братчед е и с лошотията... колкото повече даваш толкова повече ти се иска да дадеш....

Справедлив си братчед не мога да споря с това... тежко на мене грешния алчен човечец...

Всъшност ... забрави кво съм казал... аз съм прекалено жалък и алчен за да ми обръщаш внимание...

П.С.
Ето Асенчо - отговора на въпроса ти от сутринта дали и тази година ще кажа "Добре дошли на всички" - той човека си го е казал бе... алчна работа тва е... къде съм тръгнал и аз...
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 03 Май 2005, 12:31

Щом така почвате още преди събора - представям си какво ще е след него. Както беше казал някой - най-хубавите неща стават, когато няма никаква организация - всеки да си прави какво си иска, та да няма после на кой да се сърди и да намира косури. Имам някакво странно чувство, че това ще бъде или най-добрия събор, или ще е последния 8) . Дано да е първото.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 03 Май 2005, 12:34

Асене, аз ти казах нещо преди много време - неможеш да направиш всичко сам ! Давай работа и задачи на много хора, ако трябва дай една задача на 5 човека, се един ще е направи! Ти се гърбиш сам с кажи речи всичко и после "дали ще мине добре?".

За мен нещо толкова голямо като събора трябва да се организира, не от 5 ами от 50 човека.

Другите стига сте се джафкали за минали неща, връщане назад няма... :evil:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 03 Май 2005, 12:41

Пука ми за наградите! Те не са ми притрябвали, едва ли някоя от тях колкото и ценна да е ще може да ми окаже помощ в 2:00 през ноща като закъсам някъде! С удоволствие отивам на този Събор, но не заради някакви материални неща - отивам за да се видя с невероятните хора които не съм срещал точно една година. Отивам за да седна на една маса с приятели и да споделим кой какво го мъчи и каква простотия е направил миналата седмица. Отивам за да видя и да се възхитя на колите на Майсторите, които те цяла година с много труд подготвяха!
Асене, Иво, Евгени - браво момчета, заехте се с не лека задача, но съм сигурен, че ще се справите ;)
Изображение

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия