кв.Враждебна (гонки, срещи) (София)!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
кв.Враждебна (гонки, срещи) (София)!!!
Всеки петък и събота се провеждат срещи (гонки, права от 400 метра от руда на бояна и е незаконно!) в квартал Враждебна, моля заповядайте. Провеждат се на входа на Враждебна!!
Как да стигнете, като карате по булевард Владимир Вазов (посока Карулката на Ботев градското, като идвате от центъра) минавате Хаджи Димитър, след това Сухата река, подминавате последния светофар на кв.Левски и продължавате на доло по булеварда посока да излезнете на Ботев градско Шосе, 200 метра след сфетофара има бензиностанция (Petrol), срещо нея има ТЕХНО МАРКЕТ по това ще се ориентиратер и 200 метра след банзиностанцията ще видите отбивката за Враждебна (не влизайте в Враждебна, обърнете и влезта в газостанцията) ще ведите Газостанция там се сабират всички, идват доста бегачки: BMW Е30, идват M3 e36, e46, Opel Corsa GSI, ASTRA GSI и доста Peugeot 106 GTI, 106 Rallye, Peugeot 306 WRC, VW Golf R32 Turbo, Porsche Boxer и много други коли.....!!
Място на срещата: кв. Враждебна, на Газостанцията на входа, Петък и Събота от 20:30 часа започваме да се сабираме!! Дори и да е валяло пак идват много хора, елате и се забалявайте :-)
Как да стигнете, като карате по булевард Владимир Вазов (посока Карулката на Ботев градското, като идвате от центъра) минавате Хаджи Димитър, след това Сухата река, подминавате последния светофар на кв.Левски и продължавате на доло по булеварда посока да излезнете на Ботев градско Шосе, 200 метра след сфетофара има бензиностанция (Petrol), срещо нея има ТЕХНО МАРКЕТ по това ще се ориентиратер и 200 метра след банзиностанцията ще видите отбивката за Враждебна (не влизайте в Враждебна, обърнете и влезта в газостанцията) ще ведите Газостанция там се сабират всички, идват доста бегачки: BMW Е30, идват M3 e36, e46, Opel Corsa GSI, ASTRA GSI и доста Peugeot 106 GTI, 106 Rallye, Peugeot 306 WRC, VW Golf R32 Turbo, Porsche Boxer и много други коли.....!!
Място на срещата: кв. Враждебна, на Газостанцията на входа, Петък и Събота от 20:30 часа започваме да се сабираме!! Дори и да е валяло пак идват много хора, елате и се забалявайте :-)
Последна промяна rozawelko на 11 Мар 2009, 23:03, променена общо 1 път
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Колега аз съм от Левски и чувам за какво става дума ама
до сега не съм ходил но тоя Петък,Събота съм там.

до сега не съм ходил но тоя Петък,Събота съм там.

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Re: кв.Враждебна (гонки, срещи) (София)!!!
rozawelko написа:Всеки петък и събота се провеждат срещи (гонки, права от 400 метра от ТРУДА на бояна и е незаконно!)

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: кв.Враждебна (гонки, срещи) (София)!!!
rozawelko написа:Всеки петък и събота се провеждат срещи (гонки, права от 400 метра от руда на бояна и е незаконно!)
БМВ Клуб България и форумът му не толерират противозаконните действия!

6 мнения
• Страница 1 от 1