Пловдив, НЕДЕЛЯ 16.01
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Значи ПРИНЦИПНО бях почнал ДЪЛГО пост-че придружено със снимки НО форума нещо се сдуха и целия ми 30минутен труд отиде на вятъра.От там ми падна ПАУЪРА и се отказах да се занимавам повече.То от първия път като не стана и си загубих Музата
Това е преди старта
Самия старт
Ice е преследван неуморно от мен
НЕУСПЕШНО в крайна сметка.Имаше няколко добри атаки но в крайна сметка завърших на 3то място Физически а Времево най-добрата ми обиколка беше с хилядни Малко по добра
А това е кадър на една от успешните ми атаки
но след това нямах достатъчно скорост и трябваше да ползвам ГРУБА сила за да си запазя позицията
Запазвам си правото на РЕВАНШ при по добри температурни условия
На студения асфалт и незагряти гуми ТЪПИЯ карт се дрифтише като луд.А опасността да направя СТРАЙК в боулинг залата беше огромна така че бях принуден да връщам газта,дори и да ползвам спирачки.Нещо което не ми се е налагало да правя преди

Това е преди старта

Самия старт

Ice е преследван неуморно от мен

НЕУСПЕШНО в крайна сметка.Имаше няколко добри атаки но в крайна сметка завърших на 3то място Физически а Времево най-добрата ми обиколка беше с хилядни Малко по добра

А това е кадър на една от успешните ми атаки

но след това нямах достатъчно скорост и трябваше да ползвам ГРУБА сила за да си запазя позицията

Запазвам си правото на РЕВАНШ при по добри температурни условия

На студения асфалт и незагряти гуми ТЪПИЯ карт се дрифтише като луд.А опасността да направя СТРАЙК в боулинг залата беше огромна така че бях принуден да връщам газта,дори и да ползвам спирачки.Нещо което не ми се е налагало да правя преди

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Айде още малко снимки
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pmsokolov ... .dir=/3456
Има и едно видеоклипче ама тъпото Yahoo не дава да се качи. За съжаление нямам достъп до български сървър. Ако някой може да ги копира на БГ сървар супер. А за клипа ще мислиме варианти.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pmsokolov ... .dir=/3456
Има и едно видеоклипче ама тъпото Yahoo не дава да се качи. За съжаление нямам достъп до български сървър. Ако някой може да ги копира на БГ сървар супер. А за клипа ще мислиме варианти.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2