Предколедно ходене до с. Гуцал
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Не е задължително да са само дрехи и играчки.
Ето някои идеи от мен: в старите постинги прочетох, че децата в дома имат 2 видеа и съответните телевизори.
Поради естеството на работата ми, разполагам с несметни количества видеокасети с филми (съвършено легални и с перфектно качество при това) - и абсолютно мога да се лиша от тях към днешна дата.
Децата пък ще има да ги гледат цяла зима и, мисля, ще се зарадват и на такъв род подаръци...
Та - предлагам да напълним поне един багажник. Даже багажник на touring най-добре (щот' аз съм с компакт
)
Тъй като не съм приключила със застраховки, сервизиране и т.н. на Синята птица, много е възможно да съм без кола или въобще да не дойда.. но за това има време. Офертата за подаръците си стои със или без мен.
The Boss или който там е главен координато на проявата може спокойно да ми пише един лс да се разберем.
И... сериозно за сериозните неща
Regards
Ето някои идеи от мен: в старите постинги прочетох, че децата в дома имат 2 видеа и съответните телевизори.
Поради естеството на работата ми, разполагам с несметни количества видеокасети с филми (съвършено легални и с перфектно качество при това) - и абсолютно мога да се лиша от тях към днешна дата.
Децата пък ще има да ги гледат цяла зима и, мисля, ще се зарадват и на такъв род подаръци...
Та - предлагам да напълним поне един багажник. Даже багажник на touring най-добре (щот' аз съм с компакт

Тъй като не съм приключила със застраховки, сервизиране и т.н. на Синята птица, много е възможно да съм без кола или въобще да не дойда.. но за това има време. Офертата за подаръците си стои със или без мен.
The Boss или който там е главен координато на проявата може спокойно да ми пише един лс да се разберем.
И... сериозно за сериозните неща

Regards
You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
Аидеееее да зарадваме децата
Хора аз сам с вас с каквото мога да помогна. Вече се записах за похода.
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!
- Azrail
- UFO Pilot
-
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Аидеееее да зарадваме децата
Monkey написа:Хора аз сам с вас с каквото мога да помогна. Вече се записах за похода.
При кого се записа? Щото май аз се самоназначих за записвач, а ти не си ми пращал ЛС

Slavi написа:Има ли някаква вероятност този поход ,да се състои малко по касно примерно около 17-18-19 дек. ?
Azrail написа:.............
В процеса на обсъждане тези дати бяха отхвърлени, защото са твърде близко до Коледа и на хората може да им е трудно да се финансират. Разбирам вашето голямо желание да се включите, но не губете кураж - идва нов тираж.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
TheBoss написа:Monkey написа:...При кого се записа? Щото май аз се самоназначих за записвач, а ти не си ми пращал ЛС
Тхе Босс

- TheBoss
- Полковника
-
Те твоите заявки аз така и не ги разбрах де
Първо бяха 2-ма, после разбрах за 3-ма. Последно ти записвам 4 човека, а ако пак нещо съм сбъркал - извини ме

Първо бяха 2-ма, после разбрах за 3-ма. Последно ти записвам 4 човека, а ако пак нещо съм сбъркал - извини ме

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Вече има ли някакво конкретно инфо за вечерта. Имам предвид уговорени цени, колко хора ще сме горе-долу и т.н.
Дойде ми на ум, че тези от нас които останем да спим в този хотел, на другия ден при липса на неотложни ангажименти можем да се върнем да дома и да позабавляваме още няколко часа децата 

- TheBoss
- Полковника
-
Ами като гледам, ако останеме само тези хора, май няма смисъл да оставаме с преспиване. Идеята беше да се направи един купон в стил "Чифлика". За сега оставам в очакване за заявки от Пежо и Алфа клубове, но като гледам как намалява времето май може и да пропуснеме и самото ходене.
ХОРА, помагайте. Сам не мога да се справя с цялата организация. Въпреки че съм в отпуска имам и други ангажименти.
ХОРА, помагайте. Сам не мога да се справя с цялата организация. Въпреки че съм в отпуска имам и други ангажименти.

В момента говоря с TheBoss датата е 4-ти Декември, ако ще е с преспиване включваме и 5-ти.
Също така, TheBoss ме помоли да Ви уведомя, че утре ще бъде на регулярната ви среща на бензиностанцията. Тогава ще се събират и сумите за подаръци, за да може по-отрано да може да се мине през магазините.
Ние от Пежо клуба, довечера се събираме в заведението "Под Липите" на бул.Драган Цанков от 19,00 ч., TheBoss също ще намине. Довечера ние събираме парите за подаръците.
Дори и да ви е ранен часът, запазили сме 15 места, имат ни в пред вид, ще ни предоставят още места. Който желае да се повесели с нас, да се чувства поканен.
Също така, TheBoss ме помоли да Ви уведомя, че утре ще бъде на регулярната ви среща на бензиностанцията. Тогава ще се събират и сумите за подаръци, за да може по-отрано да може да се мине през магазините.
Ние от Пежо клуба, довечера се събираме в заведението "Под Липите" на бул.Драган Цанков от 19,00 ч., TheBoss също ще намине. Довечера ние събираме парите за подаръците.

Да караш Peugeot е страст!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2