Предколедно ходене до с. Гуцал

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 14 Ное 2004, 14:18

Не е задължително да са само дрехи и играчки.

Ето някои идеи от мен: в старите постинги прочетох, че децата в дома имат 2 видеа и съответните телевизори.
Поради естеството на работата ми, разполагам с несметни количества видеокасети с филми (съвършено легални и с перфектно качество при това) - и абсолютно мога да се лиша от тях към днешна дата.
Децата пък ще има да ги гледат цяла зима и, мисля, ще се зарадват и на такъв род подаръци...

Та - предлагам да напълним поне един багажник. Даже багажник на touring най-добре (щот' аз съм с компакт :))

Тъй като не съм приключила със застраховки, сервизиране и т.н. на Синята птица, много е възможно да съм без кола или въобще да не дойда.. но за това има време. Офертата за подаръците си стои със или без мен.
The Boss или който там е главен координато на проявата може спокойно да ми пише един лс да се разберем.

И... сериозно за сериозните неща :)

Regards
You will find adventure
or the adventure will find you.

DJ Mунчо
Аватар

Аидеееее да зарадваме децата

Мнение от Monkey » 17 Ное 2004, 19:13

Хора аз сам с вас с каквото мога да помогна. Вече се записах за похода.
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 17 Ное 2004, 21:53

Има ли някаква вероятност този поход ,да се състои малко по касно примерно около 17-18-19 дек. ?

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Ное 2004, 21:58

И аз това питах, ама кой да ти каже... :dunno:
MORE BEER!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: Аидеееее да зарадваме децата

Мнение от TheBoss » 19 Ное 2004, 11:14

Monkey написа:Хора аз сам с вас с каквото мога да помогна. Вече се записах за похода.

При кого се записа? Щото май аз се самоназначих за записвач, а ти не си ми пращал ЛС :)

Slavi написа:Има ли някаква вероятност този поход ,да се състои малко по касно примерно около 17-18-19 дек. ?

Azrail написа:.............

В процеса на обсъждане тези дати бяха отхвърлени, защото са твърде близко до Коледа и на хората може да им е трудно да се финансират. Разбирам вашето голямо желание да се включите, но не губете кураж - идва нов тираж. :) През пролетта пак ще ходиме и ще се надяваме тогава да сте в България.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 19 Ное 2004, 13:27

TheBoss написа:
Monkey написа:...При кого се записа? Щото май аз се самоназначих за записвач, а ти не си ми пращал ЛС

Тхе Босс :DDD Пратих ти ЛС за 4 човека, в това число е и маймуната :lol: ;){}
Изображение

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 19 Ное 2004, 18:02

Те твоите заявки аз така и не ги разбрах де :twisted:

Първо бяха 2-ма, после разбрах за 3-ма. Последно ти записвам 4 човека, а ако пак нещо съм сбъркал - извини ме :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 19 Ное 2004, 21:52

Живи и здрави ,тогава на пролет ще доидем, а между другото ако преди коледа имате събиране на това прословуто ЕКО може да доида поне да се запознаем , пием по бира :bchug:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 20 Ное 2004, 5:29

Аз със сигурност ще дойда , ама за вечерта не знам :oops:
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 20 Ное 2004, 20:05

Вече има ли някакво конкретно инфо за вечерта. Имам предвид уговорени цени, колко хора ще сме горе-долу и т.н. :?:

:idea: Дойде ми на ум, че тези от нас които останем да спим в този хотел, на другия ден при липса на неотложни ангажименти можем да се върнем да дома и да позабавляваме още няколко часа децата ;)
Изображение

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 22 Ное 2004, 12:18

Ами като гледам, ако останеме само тези хора, май няма смисъл да оставаме с преспиване. Идеята беше да се направи един купон в стил "Чифлика". За сега оставам в очакване за заявки от Пежо и Алфа клубове, но като гледам как намалява времето май може и да пропуснеме и самото ходене.

ХОРА, помагайте. Сам не мога да се справя с цялата организация. Въпреки че съм в отпуска имам и други ангажименти.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Ное 2004, 10:58

А за коя дата е планувано посещението?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Ное 2004, 13:54

В момента говоря с TheBoss датата е 4-ти Декември, ако ще е с преспиване включваме и 5-ти.

Също така, TheBoss ме помоли да Ви уведомя, че утре ще бъде на регулярната ви среща на бензиностанцията. Тогава ще се събират и сумите за подаръци, за да може по-отрано да може да се мине през магазините.

Ние от Пежо клуба, довечера се събираме в заведението "Под Липите" на бул.Драган Цанков от 19,00 ч., TheBoss също ще намине. Довечера ние събираме парите за подаръците. :D Дори и да ви е ранен часът, запазили сме 15 места, имат ни в пред вид, ще ни предоставят още места. Който желае да се повесели с нас, да се чувства поканен.
Да караш Peugeot е страст!

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия